Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zania mój jak zobaczył na początku morfologię to był w szoku i pytał się co ja jem, że mam taką dobrą i powiedział, że dawno już nie miał takiej pacjentki, która by miała tak książkową morfologię.
No ale zobaczymy jak będzie teraz i czy też będzie książkowamam nadzieję, że tak bo nie chcę łykać dodatkowych piguł. Póki co biorę żelazo, jod i witaminę D.
-
Witajcie.
Coraz częściej robi sie tu niemiło. Głupie komentarze, aluzje....Słabo. ...
5 lat temu byłam sierpnióweczką2010 ( nie na bbf) i nigdy, przez cały okres ciąży nie było takiego dziwnego klimatu na forum ...
Wracając do rzeczy ważniejszych
Verona, KaEm gratulacjeZgredek dla Ciebie również
Verona mam nadzieję i życzę Ci, by na kolejnej wizycie wszystko było ok. !
Bommbelek ja jeszcze nie znam płci !
Mała latynoska ja mam badania: mocz i morfologie co miesiąc. Ale takie są standardy w PL.
A ja właśnie skończyłam przeglądać wielkie pudło ubranek. M. dostał od kolegi i super, bo w większości to bodziaki i kaftanik w rozmiarze 0-3 i 3-6 w neutralnych kolorach. Niewątpliwie się przydadząrex, Claudin, mala latynoska, 1kasiulka1, katepr, bommbelek89, believe, kate851, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Pay 5 razy dziennie to sporo. Ale skoro lekarz nie zagłębił się w temat to chyba jest ok. Mi zdarzają się bóle jak przy @ zazwyczaj wtedy jak się przeforsuje, za dużo chodzę lub stoję, tak jak ostatnio przy prasowania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 17:45
-
Dla Nowych Dziewczyn, jak któraś by chciała dołączyć do grupy na FB to piszcie na e-maila: [email protected] wraz z Waszym nickiem z forum to wyślę Wam zaproszenie do grupy.
Ja czasami mam takie kłucie w szyjce jakby mnie ktoś igłą dźgał, strasznie nieprzyjemne. Zwłaszcza w nocy mi się zdarza. No i to spinanie brzucha. Ale zauważyłam, że najczęściej jest wtedy jak od rana jestem na nogach i ogólnie jestem bardziej aktywna, to wtedy pod wieczór mnie łapać zaczyna najbardziej. -
Biedroneczko bedziesz trzymala dziewczyny w jednym pokoju? Dadza rade? Na poczatek bierzesz Lilke do sypialni? Na dlugo planujesz? Ja biore do nas, ale pokoj jej juz prawie gotowy (brakuje mebli,dywan i takie tam poleczki,ozdoby itp). Planuje przeniesc ja..no wlasnie nie wiem kiedy
-
Trochę mnie tu nie było i akurat trafiłam na awanturę
Verona, KaEm - gratulacje dziewczynek!
Pay - gratulacje synka!
Ivettka - skoro do parki brakuje Ci dziewczynki to trzymam kciuki!Dla pocieszenia to ja też w ogóle nic jeszcze nie słyszałam o płci, żadnych przypuszczeń nawet..
Pay, ja w pierwszym trymestrze miałam bardzo bolesne skurcze prawie non stop. Ale to był 7-11 tydzień. Wtedy wylądowałam w szpitalu, dostałam masę leków na podtrzymanie ciąży i nakaz leżenia (tylko do toalety mogłam pójść). Jeżeli Twój lekarz twierdzi, że jest w porządku to na pewno tak jest. U mnie wtedy zrobili krew, mocz i dosyć wnikliwe USG i w zasadzie nic nie znaleźli. Tyle, że w pierwszym trymestrze to jest inaczej niż terazMiałaś robione USG, żeby potwierdzić że wszystko jest ok?
Ivettka lubi tę wiadomość
-
Brzuch twardnieje, spina się , ból ściska dość mocno i faktycznie częściej po wysiłku. Trwa to ok 30 do 60 sekund i odpuszcza. Powtarza się kilka razy w ciągu dnia. Zazwyczaj wieczorem. Brałam no-spE forte Ale mój gin stwierdził że ona mi nie pomoże.
-
witajcie dziewczyny,a co to tutaj za brzydka wymiana zdań?? po dupie zaraz każda z was dostanie i spokój będzie:) ja jestem i na fb i tutaj, na fb dziewczyny podczytuje ale piszą tam jak wariatki:) i ciężko je nadrobić
tutaj mi łatwiej być na bieżąco
Gratuluje udanych wizyt i potwierdzenia płci:)
Pay dobrze że maluch ma się dobrze,ale dziwne że lekarz powiedział że nospa Ci nie pomoże,nie dobrze jest jak brzuch tak się spina.
Ja nie mogę doprowadzać do takich skurczy bo może się szyjka skracać dlatego biore nospę,aspargin i duphaston
Dziś konsultowałam wyniki z profesorem,mówi że jakbym miał wpisać za wyniki jakąś ocene dałby 4 więc jest dobrze:)
Verona mam nadzieję że będzie wszystko dobrze, a może warto skonsultować się z innym lekarzem,zobaczyć co on powie,ja jestem tego zdania że co dwie opinie to nie jedna.wikaa, 1kasiulka1, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
Pay, witaj!
KaEM, gratuluję udanej wizyty!
Dorzucę swoje 3 grosze do sprawy nt. FB, bo muszę. Ale mam nadzieję, że temat jest skończony i już nikt się nie będzie na nas obrażałPomysł Facebooka od początku skierowany był do osób, które znają się tutaj od początku (w większości jeszcze z czasów OF). Chciałyśmy mieć miejsce, w którym będziemy mogły wrzucać swoje prywatne zdjęcia, do których wglądu nie będzie miał nikt inny. Część z nas była tam podając swoje prawdziwe imię i nazwisko. Teraz tym bardziej - tzn. po aferze z FB, o której tutaj wiadomo - większość z nas nie używa nicków, tylko imion i nazwisk. I to normalne, że nie chcemy, żeby ktoś "z zewnątrz" miał wgląd do takich danych. Nie można też zgodzić się, żeby jedna osoba dołączyła do nas, a reszcie odmówić, dlatego WSPÓLNIE zdecydowałyśmy, że grupa pozostaje zamknięta. Nie miejsce nic złego do Usi, czy żadnej z dziewczyn pojedynczo. Taką decyzję podjęły wszystkie.
Dobra, koniec. Musiałam po prostu to napisać
Lecę spać. Dobranoc i miłego weekendujenny88, wikaa, As-ia, Sylwia87, Nona lubią tę wiadomość