Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Believe jasne, że tak. Masz rację. My wszystkie o tym wiemy, szanujemy Waszą prywatność i jest ok.Ale problem jest w tym, że dochodzą nowe lipcówki i one nie wiedzą, chcą dołączyć i po prostu pytają.
Gdyby odpowiedź dla nich skierowana była w takiej formie jak Ty napisałaś, myślę, że temat zaraz by zniknąWiększości z nas naprawdę jest dobrze na forum
Bez sensu są te spory i docinki
Dobrej nocki dla forumowych i fb-owych lipcowek !zania1313, rex, katepr, Claudin, 1kasiulka1, believe lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek witam się z rana przed wypadem do planetarium gdzie zabieram moje dwa skarby " mężusia i synusia " bo nie ma to jak mały relaks wśród gwiazd przed południem
miłego dnia wszystkim i nie denerwować się na siebie bo to w naszym stanie nie w skazane.
-
dzień dobry
chyba pogoda przegnała wszystkie lipcówki sprzed komputerówoby już wiosna została z nami
ja mam dziś mega doła, małż właśnie poleciał i nie wiadomo kiedy wróci, eh dobrze ze mam moją 8-letnią śmieszke bo bym chyba w depresje wpadła z tego wszystkiego
życzę miłego weekendu i pięknej pogody -
Daisy wrote:Biedroneczko bedziesz trzymala dziewczyny w jednym pokoju? Dadza rade? Na poczatek bierzesz Lilke do sypialni? Na dlugo planujesz? Ja biore do nas, ale pokoj jej juz prawie gotowy (brakuje mebli,dywan i takie tam poleczki,ozdoby itp). Planuje przeniesc ja..no wlasnie nie wiem kiedy
tak laski bedą razem tzn łóżeczko bedzie u Zuzi w pokoju a Lilka na poczatku bedzie spac w takim szpitalnym przezroczystym pewnie u nas ze względu na karmienie nocne ale w dzien bedzie spac u siebie nie wiem jak długo zobaczymy
my sie niedlugo bierzemy za remoncik
Daisy lubi tę wiadomość
-
Katepr mnie remont dopiero co czeka... i już się go boję, nie lubię takiej dezorganizacji
u mnie dziś leniwy dzień, nic mi się nie chcea plany były...
ale na nich się skończyło.
Petisia ja stosowałam na katar Prenalen, i nie wiem czy on mi pomógł czy nie ale przeszło a miałam naprawdę zatkany nos
http://www.doz.pl/apteka/p66749-Prenalen_Katar_spray_do_nosa_dla_kobiet_w_ciazy_20_ml
Dziewczyny, jakby któraś chciała dołączyć do FB na grupę to dodajcie mnie do przyjaciółek i wyślę Wam zaproszenie