Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamuśki
Późno bo nie miałam dostępu do neta.. Wszystkiego Naaaj z Okazji Naszego Święta, żeby wszystkie dzieciaczki były zdrowe, a reszta okresu ciąż przebiegła zupełnie bezproblemowo i bezstresowo i żeby Wasze porody były szybkie i mało bolesne
buziaki ;*
bommbelek89, rex, anetaa1607, Aryll, ewela86, wikaa, Ivettka, believe, mon!ta^, dora8201 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki w ten wiosenny dzień
jak samopoczucie??
umnie już 23tc:)) super:))1kasiulka1 wrote:Kochane udało mi się nagrać mocniejsze kuksańce mojego synusia jakie podarował mi na dzień kobiet
http://patrz.pl/filmy/ruchy-dziecka-w-22tyd-2dzi
Kasiulka super już widać u Ciebie ruchy!!!a brzuszek tez już taki ciążowy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 09:09
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:Hej mamuśki
Późno bo nie miałam dostępu do neta.. Wszystkiego Naaaj z Okazji Naszego Święta, żeby wszystkie dzieciaczki były zdrowe, a reszta okresu ciąż przebiegła zupełnie bezproblemowo i bezstresowo i żeby Wasze porody były szybkie i mało bolesne
buziaki ;*
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Witam miłego dnia
ja mam tydzien zalatany wiec przeleci szybko i już bedzie 25 tydzien hehehe wg bell
wczoraj z mężem oglądalismy wieczorem fil i mała skopała tatusia po ręce hehe oj az miał łezki w oczach ten mój wrażliwiec1kasiulka1, anetaa1607, believe lubią tę wiadomość
-
bommbelek89 wrote:kierzynka dziękujemy i wzajemnie zyczymy Ci szybkiego powrotu na fioletowa strone ov:** a co tam u Ciebie???
jestem już dzień po pierwszej @ więc zaczynamy ponownie działać
anetaa1607, 1kasiulka1, rex, bommbelek89, joka789, ewela86, believe, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Witam:)
ale ostatnio małopiszemy, wszystkie mamusie zalatane,ale nie dziwię się bo kto chce siedzieć w domku w taką piękną pogode, ja też ciagle robię sobie spacerki...
kierzynka wrote:ja teraz dużo odpoczywam bo mam urlop macierzyński 8 tygodnijestem już dzień po pierwszej @ więc zaczynamy ponownie działać
1kasiulka1 filmik rewelacja i tak akurat udało się natrafić,fajnie wyraźnie widać
1kasiulka1, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane. Kierzynka trzymam za Ciebie kciuki obyś bardzo szybko wróciła do nas z dobrą nowiną
Ja dzisiaj w planach cały dzień w łóżeczku,od wczoraj pobolewa mnie brzuch i plecy więc dzisiaj trzeba poleżeć,poczytam książkę i gazetki,pobuszuje na necie i czas zleci.Najważniejsze że moja Juleczka daje o sobie znać od czasu do czasu,choć dziś ma leniwy dzień. Tata dzisiaj był w mieście i kupił córce spodenki i ogrodniczki jeansowe,pajace i body także szafa się zapełnia ale już dużo nam nie trzeba,malo mam rzeczy na 68 i muszę dokupić zwykłe białe body żeby pasowały do wszystkiego.
Planuje zrobić w tym miesiącu większe zakupy na allegro ale czekam na bony,ostatnio przy wydaniu minimum 150zł allegro dawało 50zł i przegapiłam ten kupon;/ wczoraj wykorzystałam kupon tylko o wartości 10zł.
A Wy kochane kiedy planujecie zakupy dla maluszka.buteleczki i inne akcesoria takie jak termometr do wody,szczoteczki,podkłady itd?? Macie jakiegoś taniego,solidnego sprzedawcę na allegro?
Kochane jakie pieluchy tetrowe wybrac bo są różnej wielkości 40x80 60x80 80x80?
Co do butelek i smoczków ja wybralam AVENTA
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące i czekam na relacje:)
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Ja te zakupy 'akcesoria' zrobię pewnie jakoś w maju, pod koniec maja.
Ciuszki kupuję na razie tylko 56 i 62, do 68 maluch dobije pewnie po pół roku to będę w międzyczasie kupować
Nad butelką się zastanawiam, co prawda chcę na początek kupić jedną max dwie w razie gdybym chciała wyjść z domu ale mam dwa typy Tomme tippe albo Dr Brown
Kurcze ja ciągle pobieram te kupony na allegro i nie miałam na 50zł tylko ostatnio ciągle na 10zł ;[
-
Aneta ja póki co kupuję ubranka dla niuni, buteleczki, termometr i inne takie rzeczy łącznie z wózkiem, łóżeczkiem i komodą z przewijakiem planujemy na koniec maja/czerwiec:)o buteleczkach słyszalam wiele dobrego z Tomme tippe i bym raczej tej firmy kupiła:) a na allegro póki co kupiłam przedwczoraj dla siebie 3 pary legginsów ciążowych i szukam sukienek też, bo uwielbiam sukienki:) a sprzedawcę do rzeczy dla dzidzi też bym chciała znać solidnego:)