Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do butelek juz mam jedną tomme tipi i na tych chciałam sie skupic
ale dostałam tez jedną aventu u gina wiec butelki już mam, smoczek kupiłam i jeden aventu dostałam tez u gina w paczce 
mam juz 3 paczki pieluch jedynek
musze kupić jeszcz:gaziki jałowe, dużą gaze dla siebie, sól fizjologiczną, tantum rose, cos do kapania malucha, puder, linomag, 2 przescieradełka, podkłady 60x80, octenisept, szczepionka, nakładki na sutki i finito
reszta jest
-
Ja dalej nic nie mam

Znaczy smoczki mam jakieś bo u nas położna na każdej wizycie daje pudełko z wyprawką.
To jakiś śliniak, butelka, smoczek, podkłady itp tam są.
Z ubranek mam 3 pary skarpetek i 4 pary spodenek :p ale dopiero na 62-68.
Termometr zwykły mam, dokupię na podczerwień w markecie. A inne pierdółki to gdzieś przy okazji zakupów, ale nie wcześniej niż w kwietniu. -
Jejku ale fajnie się czyta o tych waszych.zakupach ja czekam na poznanie płci aby zdjąć kartony.ze strychu z dzieciowymi rzeczami i poprzegladacm czego brakuje
Ja nati kupiłam butelki TT A BYŁA NA mm od początku i z tuch butelek nie wypiła za nic dopiero że zwykłych.chyba baby ono piła jej noepodpasowaly te okrągłe smoczki z TT chyba...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 17:30
-
Hejka lipcówki !
Ja odpoczywam po obiedzie, ale nie za długo, bo zaraz do marketu jedziemy uzupełnić lodówkę.
Powodzenia dla wizytujących, czekam na relację.
Co do zakupów to u mnie na pewno będzie to maj/czerwiec. Gacie poporodowe, podkłady, pieluchy, smoczki zostawiam na końcówkę ciąży, bo znając siebie na pewno nie urodzę przed czasem. Co do wózka i łóżeczka to tez dla mnie odległe plany. Termometr do wody nigdy nie miałam, zawsze służył mi łokieć
A przy temacie kąpieli nie polecam też tych gabczasnych wkładów do wanienki. Ciężko je wycisnąć/ osuszyć a potem robi się w nich siedlisko bakterii 
Kierzynka fajnie czytać te Twoje posty takie pozytywne....
Powodzenia ! Mam nadzieję, że jeszcze przed lipcem zaskoczysz nas II
kierzynka lubi tę wiadomość
-
ARYLL ja też trzymam kciuki za twoją wizytacyjkę

Ja już po WIZYCIE ufff hihihhi i wszystko wporządeczku. Lekarka zadowolona z wyników:) Cytologia prawidłowa, dodatkowo moja gin zrobiła mi usg nerek i nie mam zastoju i dla wszystkich dziewczyn które maja kłucia w nerkach i podbrzuszu po prawej stronie moja lekarka powiedziała że rozsądnie robiłam że duuużo piłam i biegałam ciągle siusiu do tego jak miałam takie dolegliwości- kłucia to pomogła no spa
ewentualnie z leków jakichkolwiek przeciwbólowych w ciąży gdyby były jakieś doleliwości to poradziła brać paracetamol;) także szczęśliwie badanko nic złego nie wykazało i nerki ok
A tak poza tym gin zaleciła brać magnez i przepisała żelazo które brałam do tej pory bo poprawiło moje wyniki w końcuuuu
jeszcze tylko może w tym lub przyszłym tygodniu uda się mnie i mężowi z nią spotkać w szpitalu w którym ona pracuje i gdzie ja chcę rodzić by sobie go zobaczyć
aaaaaaa noi dała skierowanie na to okropne badanie glukozy które powiedziała że mogę zrobić za tydzień nie prędzej ale na samą myśl i na to co czytałam o tym aż się odechciewa ale dla Kamilka wszystko mamusia zrobi
następną wizytację mam 30 marca
Biedroneczka83, anetaa1607, rex, katepr, wikaa, ewela86, believe lubią tę wiadomość
-
Kasiulka no i super że wizyta udana, co do nerek ja też nie mam zastoju ale niestety mam piasek też mam zalecenie dużo picia. Ja jeszcze glukozy też nie robiłam. a Pani doktor sprawdzała szyjkę tu wszystko też ok?
1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJulka zostaje Julką
a teraz reszta:
No więc tak: pępowina jest dwunaczyniowa, za dwa tygodnie muszę jechać jeszcze raz ponieważ lekarz miał problem z oceną serduszka,bardzo słabo widoczne aczkolwiek czynność jest. No i Julka waży 540g a zmniej przyjemnych spraw to zarobiliśmy z mężem po mandacie no mówi się trudno zasłużyliśmy...
po podróży zaliczyliśmy mały shoping dla Niuni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 19:42
1kasiulka1, wikaa, rex, ewela86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My dziś byliśmy w odwiedzinach u kuzynki... dostaliśmy 6 wielkich workow ubranek...!! jestem w szoku! jutro porobie zdjecia-pokaże Wam co i jak. Ale myślę że do 2 r.z jesteśmy zaopatrzone. ubranka świetne-czesc mało używana:-) Dziadkowie kupuja wózek,prababcia łóżeczko i akcesoria,moja chrzestna wyprawke z GB a myy?? nam zostaje chyba remont pokoju:-)
anetaa1607, 1kasiulka1, wikaa, believe, ewela86, bommbelek89 lubią tę wiadomość
-
aneta - no to będziemy widzę obie napojone za wszystkie czasy jak tak będziemy dużo piły ale zdrówko najważniejsze
a co do szyjki to długa i zamknięta.
ivetka - też się ciesze że i twoja wizyta udana i dobrze że niedługo lekarz dokładniej będzie mógł zbadać serduszko Julci na pewno też będzie oki, a mandatem się nie przejmuj
zania - aleeeeeeee masz się fajnieeeeee to czekam jutro na fotoski giftów.
-
Ivettka, Kasiulka fajnie, że wizyty ok.
Kasiulka to dobrze, że wyniki się poprawiły.
Ivettka trzymam kciuki żeby na kolejnym usg serduszko ładnie pracowało. No i pochwal się za co ten mandat ?
Zania będziesz miała teraz frajdę w przeglądaniu ubranek
-
Witajcie dziewczyny,
Kasiulka, Ivetka gratuluje udanych wizyt
Ivetka mam nadzieje, ze na nastepnej wizycie okaze sie ze z serduszkiem wszystko jest dobrze.
Zania super, milo dostac taki 'prezent'
Czekamy na fotki w takim razie, uwielbiam ogladac takie malutkie ciuszki 
Ja uciekam spac, bo pozno sie zrobilo a prawie caly dzien sprzatalam i juz zmeczona jestem jak nie wiem... Zycze Wam spokojnej nocy
-
Witam się od rana z mgłą

Ivetka mam nazieję że wszystko będzie dobrze z Twoim dzieciątkiem i zobaczycie na następnej wizycie serducho dokładnie
Zania fajnie że dostaliście ciuszki bo to naprawdę wielka ulga finansowa a to ważne przy maluszku bo ciągle są jakieś wydatki
Czy Wy też puchniecie na tą ciepłą pogodę, bo mi ręce zaczynają i ogólnie cała jakaś napuchnięta się czuję jak się cieplej zrobiło

Cati napisałam Ci wiadomość na fb