Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do kg ciążowych - to tylko rozsądek nas ratuje a reszta to sprawa genetyki
A co do obwisłych cycków - to dwoje wykarmilam i jeszcze nie szuram nimi po ziemi.
U nas wiosennej pogody cd. 15 stopni i słoneczko. ... Ależ przyjemnie
Nona, Daisy, hibiskus, jenny88, 1kasiulka1, gigsa, rex, kahaśka lubią tę wiadomość
-
Taaa zjedzcie mnie od razu. Noze niech sie wam otwieraja.
A teksty typu a co w dupie mam czy przytyje 30 kg to sie dopiero noz otwiera. Ile to trzeba w siebie wlozyc zeby tyle przytyc...i rzecxywiscie dziecko zdrowiutkie i szczesliwe z mama ktora sie toczy na porodowke.
Dla wyjasnienia-nie mam leku. Jak przytyje to przytyje. Ale piszac ze chcialabym malo ozmacza ze staram sie wlasnie zdrowo odzywiac. Jem owsianki, jogurty, pije soki wyciskane, slodycze raz na jakis czas, i nie jem wieczorem praktycznie od 17. Spaceruje duzo chociaz ostatnio lapia mnie kolki jakies. Delikatnie uzywam orbitreka. Mam 160 cm wzrostu a w tej chwili waze 74 kg. Na ppczatku przed ciaza wazylam 73 schudlam przez wymiotowanie prawie 4 kg. Dbam o swoja skore i o siebie. Leku i paniki niemam. A noze to lepiej niech sie Wam nie otwieraja bo pokalecza.
Tyle w temacie.
p.s mam kolezanke ktora przytyla wlasnie tylko 6 kg doslownie- dziecko, lozysko, wody, i piersi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 15:16
radiszka, rex, Claudin lubią tę wiadomość
-
Czarna Owca no trzeba bylo tak od razu. Z taka waga poczatkowa przy Twoim wzroscie to faktycznie nie jest wskazane tyc za duzo.
Z ta agresja to pewnie do mnie, ale kurwa zadna nie rzucilam chybaMia S, livia30, kierzynka, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
Ale żenadę odwalacie..... wow !!!!
Coraz mniej dziewczyn udziela się na forum przez te głupie tekściory.... Atmosfera do dupy !
Dajcie już dziewczyny spokój. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 16:22
radiszka, 1kasiulka1, bommbelek89, rex, mala latynoska lubią tę wiadomość
-
Wika coraz mniej dziewczyn sie tu udziela, bo wszystkie sie przeniosly na fb zeby nie czytac o depilacji woskiem brzuchow w ciazy m.in. Same wprowadzilyscie tu poziom rodem z gimnazjum, zrobilyscie tu druga kafeterie.
Mia S, jenny88, katepr, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
Hej
Macie jakieś pomysły na zdrowe przekąski pomiedzy posiłkami skoro już o wadze mowa? Jakoś nie mogę się ogarnąć, ciągle bym słodycze jadła albo słone przekąski
Czarna Owca nie dźwigaj tyle, kobieta i bez ciąży powinna do 2 kg nosićDaisy lubi tę wiadomość
-
Wchodzę czytam i znów się czytać nie chce... Ile w niektórych siedzi jadu boszzz....
Nie pisze się wiele bo rzeczywiście jest tu nie miło
A co niby na fb to się przeniosły wielkie inteligencję??? Jakoś tego nie widzę....1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
katepr wrote:Hej
Macie jakieś pomysły na zdrowe przekąski pomiedzy posiłkami skoro już o wadze mowa? Jakoś nie mogę się ogarnąć, ciągle bym słodycze jadła albo słone przekąski
Katepr ja kupuję sobie mus jabłkowy bio bez cukru i pieke sobie chlebek bananowy jest pyszny
katepr, Nona lubią tę wiadomość