Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate używałam oilatum u mlodszego z polecenia pediatry. Ciężko stwierdzić czy na jego problemy skórne bardzo pomogło, bo używałam i poprawy nie było. ..
U starszego pierwszy kosmetyk to G&G ale on z kolei nie miał alergii. Niby piszą, że takiego noworodka można tylko czysta woda przemywac ale ja jakoś nie byłam do tego przekonana
Zania nikt Ci nie pomógł ? Nawet nie zapytał ? Współczuję. .... Musiałaś mieć stracha. ...
A ja ostatnio robiąc porządki znalazłam leginsy ciążowe w szufladzie Zawieruszyly się po ostatniej ciąży i teraz się jeszcze przydadzą. Ja mam takie 3/4. -
Zania współczuję;/ ale nie trudno właśnie o omdlenie, gdy jeszcze jesteśmy ciepłoubrane na zimowo, a tu już tak ciepło i do tego jakiś sklep czy autobus, dobrze,że lepiej się zrobiło,ale dziwne,że nikt nie pomógł..
Juwelka oto link:) są różne rozmiary:) od znajomej mam namiary na tego sprzedawcę, bo bardzo zadowolona z legginsów:) akurat fajne kolorki są tez na wiosnę
http://allegro.pl/legginsy-spodnie-ciazowe-getry-z-kieszeniami-dl-m-i5109780631.html#tabsAnchor -
nick nieaktualnyWizyta jak zwykle z opóźnieniem no ale doczekałam się. Wchodzę siadam,doktor patrzy na wyniki + cito,wszystko dobrze, gr.I, wpisuje do karty, później pyta się mnie o usg na które dał mi skierowanie. Więc mu opowiedziałam od początku do końca, że byłam prywatnie przed tym na nfz, że byłam w szpitalu, że podejrzenie pępowiny dwunaczyniowej, że dostałam skierowanie do warszawy,że było usg wczoraj. Pokazałam mu wszystkie zdjęcia i opisy :od babki,od "konowała" i wczorajsze. Trochę się tam sapał że nie potrzebnie w szpitalu leżałam że od ręki powinna mi dać, no ale to mało ważne. Po obejrzeniu tego wszystkiego zapytał się o ruch-no ja je czuję raz na 2-3 dni i to chwilami-powiedział że na tym etapie powinnam czuć codziennie,zapytał co wiem o tej pępowinie dwunaczyniowej to powiedziałam to co wiem dodał jeszcze że ten doktor który robił mi usg w Wawie jest najlepszym ultrasonografistą na jakiego mogłam trafić potem zaprosił mnie na leżankę, zrobił usg, Julka leży plecami do brzucha i też miał problem żeby zobaczyć serduszko, ale wziął detektor i było trochę słychać, 147 uderzeń na minutę. Powiedział że dużo zależy od tej oceny serduszka którą będę miała za 2 tygodnie, jeśli będzie je widać i nie będzie wady rodzę tu u siebie i mogę naturalnie (jak Bóg da) natomiast jeśli nadal nie będzie widać, to następne USG w 31 tygodniu, I tak samo- jak ok rodzę u siebie, jak będzie coś nie tak, rodzę na czerniakowskiej i operują małą po porodzie. Dziś mi też potwierdził dziewuchę dostałam skierowanie na morfologię,mocz, glukozę i przeciwciała. Ufff koniec ...
jenny88, Nona, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Dawno mnie tu nie było, ale jakoś nie miałam czasu, po za tym i tak czułam się taka pomijana więc trochę Was podczytywałam tylko, ale dziś weszłam sie pochwalić bo jesteśmy po połówkowym.
Nie wiem czy już tu pisałam ale mamy córeczkę, Amelkę, dziś zostało to potwierdzone
Nie było mowy o pomyłce bo lekarz powiększy nam jej ''hamburgera'' na cały ekran i pokazywał wargi sromowe, nawet zmierzył ma ''aż'' 6 mm haha
Najważniejsze że malutka jest zdrowa, nie ma żadnych wad, wszystkie ograny ma idealne
Wazy 403 gramy i ma długie nóżkiStarsza jest z wymiarów o tydzień.
Tak bardzo ją kochamy
Nie wyobrażam sobie żeby jej teraz miało nie być.
Ogromne emocje zobaczyć twarz skarba taką realną, plastyczną
rex, wikaa, zania1313, bommbelek89, Sandra94w, katepr, radiszka, Nona, 1kasiulka1, dora8201, juwelka, ewela86, gigsa, anetaa1607, believe lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ivetka na pewno będzie wszystko dobrze z serduszkiem, życzę Ci tego z całego serca
Naala super że wizyta udana, zdjęcia piękne
Zania jestem w szoku ,że nikt Tobie nie pomógł, to jest niestety ta narodowa znieczulica
Kate fajne te leginsy, będę musiała sobie też takie kupić, na razie chodzę takich a'la spodniach dresowych normalnych i leginsach tez normalnych i mam pod brzuchem
życzę Wam miłego dnianaaala lubi tę wiadomość
-
Tak to jest właśnie, znieczulica i tyle. Sama nie raz pomagalam ludziom,głównie cukrzykom (moja babcia chorowala,Wic znałam objawy spadku cukru). nawet czekałam z ludźmi aż się polepszy,przez co musiałam naginać swój plan dnia. Ale jak widać,ile ludzi tyle....