Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia S wrote:
    Bardzo dziękuję za troskę, ale mam się świetnie. Martw się raczej o siebie ;)
    Ależ absolutnie się o ciebie nie martwię i na tym kończę ta śmieszna dyskusje

16udskjogri4r6n4.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia wygrała zawody. :D

Mia S, jenny88, Sylwia87 lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate najlepsza zagrycha miedzy posilkami to woda :) u mnie sie sprawdza, z cytrynka i mieta,czasem z aloesem :)

katepr lubi tę wiadomość

• Mia S Ekspertka

Wysłany: 10 marca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy- wiadomo :D

;) synku, trzymaj się mocno mamusi !
  • katepr Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verona dzięki za odp, ale wszelkie musy mi przez gardło nie przechodzą, muszę coś wymyślić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 18:02

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra haha widzę, że co niektórych wpisów to już nawet na fb nie dzierżą :)
    A jednak ciągnie do bbf. :P
    Matko, co za poziom :) co to hormony z ludźmi robią :)
    Katepr, no ja się wodą zapycham :P papryką czerwoną- uwielbiam, kisiel czasem ;) staram się codziennie coś innego ;)

wikaa lubi tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • katepr Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano kisiel lubię i jadam aczkolwiek to dalej ' słodka' przekąska. Kurde może zaczne marchewke zajadać :)

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • Mia S Ekspertka

Wysłany: 10 marca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z tego co wiem, to bbf ogólnodostępne jest ?

Rozumiem, że Wasze kilogramy podniosły Wam ciśnienie ;)
    Nie martwcie się ... Ewa Chodakowska też musi z czegoś żyć ;)

;) synku, trzymaj się mocno mamusi !
  • rex Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katepr, a to nie słodka ma być? Wafle ryżowe możesz jeść :) pomidorki koktajlowe..

katepr lubi tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • anetaa1607 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dupa,dupa dupa i cycki po co te dogryzanie? wszystkie żeście pouciekały z forum;/ a ja przeniosłam się do czerwcówek mam nadzieję że tam będzie lepiej:)

Julcia
    05.05 1766g (31tyg3dni)
    89fa27c30b.png
  • mimimi007 Nowa

Wysłany: 10 marca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) a ja z chęcią do was dołączę :) też rodzę w lipcu :) a ja słodkie mogę jeść i jeść i jeść :D i nic mi chyba tego nie zastąpi :/ lekarz wyznaczył mi specjalną dietę: nie jeść owoców, jogurtów i nie pić mleka więc trzeba sobie jakoś radzić ;)

rex, anetaa1607, 1kasiulka1, believe lubią tę wiadomość

• wikaa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka mimimi :-) zapraszamy. Mam nadzieję, że opadnie nerwowa atmosfera. Napisz coś więcej o sobie i dzidzi :-)

rex lubi tę wiadomość

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • mimimi007 Nowa

Wysłany: 10 marca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aby nerwowa atmosfera opadła to musi się postarać KAŻDA jedna ;) bo wystarczy, że trafi się jedna osoba która popsuje wszystkim humor bądź będzie się uważała za eksperta od wszystkiego ;) każda może mieć swój punkt widzenia i grunt w tym aby zaakceptować to, że każdy może mieć swoje zdanie i choć nie zawsze musimy je akceptować z szacunkiem powinniśmy traktować drugiego człowieka - takie moje skromne zdanie ;)
    a o mnie - mam 22 lata, to moja pierwsza ciąża :) na 100% synuś - Fabian
    <3

rex, radiszka, katepr, bommbelek89, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość

• katepr Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimimi no to kolejny chłopak, chyba idzie wojna ;p

mimimi007 lubi tę wiadomość

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • mimimi007 Nowa

Wysłany: 10 marca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w końcu w chłopakach siła :D

• kate851 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka:)ho ho ho jak tu miło się zrobiło:) wiecie co mam pomysł, niech te największe "inteligencję siedzą sobie na fb i niech tu nie zanieczyszczaja nam normalnej, zdrowej atmosfery,z szacunku do drugiego człowieka nie wymienię nicków, ale one na pewno wiedzą że chodzi o nie. Niech teksty na poziomie gimnazjum piszą sobie na fb i niech tam podnoszą swoją niska wartość:) a jak tu będą chciały znów popluc trochę jadem to po prostu ignorujmy te wpisy, przecież to nie nasz poziom:) Witam nowa lipcowke i mam nadzieje, ze będzie juz tylko lepiej:)

wikaa, rex, zania1313, Zgredek, 1kasiulka1, bommbelek89, Sandra94w, radiszka lubią tę wiadomość

• wikaa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne Kate ;-) Trzeba po prostu takie guwiniarskie teksty ignorować. Toteż czynię ;-) Bommbelek - Ty też nie szarp sobie nerwów, nie warto ;-)

anetaa nie uciekaj ;-) zostań z nami !

zania1313, bommbelek89, kate851, rex lubią tę wiadomość

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie możemy pozwolić żeby kilka osób bez żadnej kultury zaśmiecalo nam wątek:) zobaczą ze nikt nie zwraca uwagi na ich tandetne zaczepki to sobie pójdą na ten kochany fb:) ja zamówiłam legginsy ciążowe i czekam na dostawę:) a teraz przeglądam sobie kosmetyki dla niemowląt, widzę ze oilatum ma dobre opinie ale też najdroższe, Wikaa Ty doswiadczona, co stosowalas i kupowalas do wyprawki z kosmetyków?

wikaa, bommbelek89, rex lubią tę wiadomość

• zania1313 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale by mi Zosia kwasu narobila w autobusie... słabo mi się zrobiło,musiałam się porozpinac i kucnac,żeby nie zemdlec... Ale nikt miejsca nie ustąpił,nikt nie zapytal co się dzieje...znieczulica. Ciąża to nie choroba ale w takie ciepłe dni i tłoku o omdlenie łatwo:-/ całe szczęście udało mi się opanować sytuację

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • juwelka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 21:31

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
‹‹ 776 777 778 779 780 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ