Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Masakra haha widzę, że co niektórych wpisów to już nawet na fb nie dzierżą
A jednak ciągnie do bbf.
Matko, co za poziomco to hormony z ludźmi robią
Katepr, no ja się wodą zapychampapryką czerwoną- uwielbiam, kisiel czasem
staram się codziennie coś innego
wikaa lubi tę wiadomość
-
Witam
a ja z chęcią do was dołączę
też rodzę w lipcu
a ja słodkie mogę jeść i jeść i jeść
i nic mi chyba tego nie zastąpi
lekarz wyznaczył mi specjalną dietę: nie jeść owoców, jogurtów i nie pić mleka więc trzeba sobie jakoś radzić
rex, anetaa1607, 1kasiulka1, believe lubią tę wiadomość
-
Aby nerwowa atmosfera opadła to musi się postarać KAŻDA jedna
bo wystarczy, że trafi się jedna osoba która popsuje wszystkim humor bądź będzie się uważała za eksperta od wszystkiego
każda może mieć swój punkt widzenia i grunt w tym aby zaakceptować to, że każdy może mieć swoje zdanie i choć nie zawsze musimy je akceptować z szacunkiem powinniśmy traktować drugiego człowieka - takie moje skromne zdanie
a o mnie - mam 22 lata, to moja pierwsza ciążana 100% synuś - Fabian
rex, radiszka, katepr, bommbelek89, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Hejka:)ho ho ho jak tu miło się zrobiło:) wiecie co mam pomysł, niech te największe "inteligencję siedzą sobie na fb i niech tu nie zanieczyszczaja nam normalnej, zdrowej atmosfery,z szacunku do drugiego człowieka nie wymienię nicków, ale one na pewno wiedzą że chodzi o nie. Niech teksty na poziomie gimnazjum piszą sobie na fb i niech tam podnoszą swoją niska wartość
a jak tu będą chciały znów popluc trochę jadem to po prostu ignorujmy te wpisy, przecież to nie nasz poziom:) Witam nowa lipcowke i mam nadzieje, ze będzie juz tylko lepiej:)
wikaa, rex, zania1313, Zgredek, 1kasiulka1, bommbelek89, Sandra94w, radiszka lubią tę wiadomość
-
Nie możemy pozwolić żeby kilka osób bez żadnej kultury zaśmiecalo nam wątek:) zobaczą ze nikt nie zwraca uwagi na ich tandetne zaczepki to sobie pójdą na ten kochany fb:) ja zamówiłam legginsy ciążowe i czekam na dostawę
a teraz przeglądam sobie kosmetyki dla niemowląt, widzę ze oilatum ma dobre opinie ale też najdroższe, Wikaa Ty doswiadczona, co stosowalas i kupowalas do wyprawki z kosmetyków?
wikaa, bommbelek89, rex lubią tę wiadomość
-
Ale by mi Zosia kwasu narobila w autobusie... słabo mi się zrobiło,musiałam się porozpinac i kucnac,żeby nie zemdlec... Ale nikt miejsca nie ustąpił,nikt nie zapytal co się dzieje...znieczulica. Ciąża to nie choroba ale w takie ciepłe dni i tłoku o omdlenie łatwo:-/ całe szczęście udało mi się opanować sytuację