Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
witam się o poranku w nasze święto STO LAT DLA NAS BABECZKI
Ja dziś miałam 2 miłe pobudki przez mojego mężusia, najpierw naa później przywitał mnie śniadankiem i różyczką przyniesionymi do łóżka. Mega zrelaksowana i najedzona teraz sobie odpoczywam i robimy sobie z mężem piżamowy dzień
anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana
Verona, szybko zleci i mąż będzie znowu przy Tobienie przejmuj się. Najważniejsze, że nie jesteś sama.
Petisia, ja też polecam Prenalen w sprayu na katar. Mi pomógł już nie raz. Bo katar towarzyszy mi prawie od początku ciąży.
anetaa1607, co ciekawego kupiłaś?
Daisy, właśnie widziałam, że coś jest nie tak z tym FB. Mi działał bez problemu.
Miłego dnia i wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta!anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:) dziękuję i wzajemnie dla Was wszystkiego co najpiękniejsze:) dziewczyny mam pytanko czy czułyście w górnej części brzucha takie mrowienie, ściąganie jakby? nie czuję jeszcze ruchów, tylko przelewanie a to mrowienie mam od 2 dni, takie dziwne uczucie i nie wiem co to jest:)
anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Kate851 wydaje mi się, że to normalne.
Wszystkiego najlepszego Lipcóweczki z okazji dnia kobiet!
Co u Was? U mnie przeziębienia ciąg dalszy. Kaszel i mega katar. Za oknem wiosna, a ja leżę w łóżku, pozasłaniałam nawet okna, bo ciagle łzawią mi oczy.
Ratunku!anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Najlepszego drogie kobietki !
dla nas i naszych malych dam w brzuszkach
)
ps. dzis 24 tydz czas na fotkeno i 60kg buchlo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 12:33
Biedroneczka83, Ivettka, anetaa1607, usia89, kahaśka, Daisy lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane. Wszystkiego najlepszego w Dniu naszego święta,oby ten dzień był dla nas wyjątkowy.
Kasiulka dokładnie jakbym widziałam moją małą
A ja się pochwalę wczorajszymi zakupkami,wczoraj był też pracowity dzień...układanie ciuszków do komody,wszystkie są wyprane ale i tak jeszcze raz będą prane i prasowane:)
Pajac był kupiony wcześniej ale body dokupiłam wczoraj:)
I komoda Julci:
Pierwsza szuflada bluzeczki,komplety, kaftaniki,body(różnej długości)śpiochy,pajace,rampersy
Druga szuflada:
półśpioczy,leginsy,spodenki,sukieneczki,ogrodniczki,czapeczki,śliniaczki,skarpetki,łapki niedrapki,kapciory:)
Ivettka, cati, ewela86, 1kasiulka1, rex, wikaa, Biedroneczka83, believe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kate - też się doczekasz pierwszych ruchów;) zanim się obejrzysz to tak szybko czas zleci że będziesz się nimi cieszyć każdego dnia
anetaa- no to mamy rozbrykane dzieciątkapiękne masz te ciuszki i jak ładnie poukładane mam podobnie w szufladach
a te body i pajac są cuudaaaśne
ps. gdzie kupiłaś te skarpeteczki które maja wzorek jakby były ze sznurówkami ?? bo tez baaardzo mi się podobają ?