Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy xD hahahahha bijesz wszystko na glowe !
ja mam pare kont fikcyjnych pododawalam kupe ludzi zdjecia jakies wrzucilam wiec juz sie nie czepiaja - chodzi o wasz avatar musi to byc postac czlowieka tonie zablokuja i imie i nazwisko wasze
ChillaTeqila - tak to siaraNona lubi tę wiadomość
-
Witam się i powodzenia dla wizytujących
Też muszę w końcu skoczyć na baleyage bo już mam takie odrosty że strachniestety jestem na etapie szukania jakiegoś dobrego fryzjera bo moja już mnie wkurza, mówię że chcę baleyage jak zawsze a ona mnie potrafi 15 min namawiać na farbę, kiedy wiem co chcę i wiem jak moja skóra na głowie reaguje na takie farbowanie, nie wiem może jej się nie chce tego balejażu robić
Siary nie mam i mam nadzieje że do porodu sie nie pojawi , bo i po co
To mówicie fejs likwiduje fikcyjne konta? ; pWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:59
-
Cześć Dziewczyny!
Jestem tu po raz pierwszy, także chciałam się przywitać. Mam nadzieję, że wspólnie doczekamy się lipca 2015!
Razem z mężem czekamy na Wojtusia. Termin mamy na 20 lipca.
Pozdrawiam Was serdecznie!Daisy, Nona, anetaa1607, wikaa, 1kasiulka1, rex, ewela86, Ivettka lubią tę wiadomość
-
co Wy piszecie - fb tak się obwarował?? ja mam 2 konta fikcyjne - tzn chyba mam bo kiedyś założyłam jak grałamw farmę i potrzebowałam żeby ktoś mi coś wysłał - tak było szybciej:P teraz dawno nie była na nich
ja mam swój profil poukrywany ze względy na pracę - nie mam pełnego imienia i nazwiska, nie mam twarzy w zdjęciu profilowym ale się nie czepiają... póki co:P
NONA cieszę się, że same dobre wieści... ja dziś mam usg i mam taką cichą nadzieję, że jajka mojemu synkowi nie odpadły przez te 3 tyg:P
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualny
-
No z tym fb niezłe jaja
Jak ode mnie będą chcieli dowód to też im prześlę jakąś fajną fotę hihihi
Ja robiłam baleyage już teraz, bo po świętach mam wesele i chciałam mieć dwa razy zrobione, bo teraz robiłam jakąś nowością u fryzjerki, czyli ekologiczną pastą z tonizerem i nie wiedziałam jak wyjdzie, a na wesele chciałabym dobrze wyglądaćWyszło git jak na nakładanie po pół rocznej przerwie i fajny jasny blondzik jak po rozjaśniaczu ;)I siedziałam tylko 3 godz. z modelowaniem, a nie 4 godz. jak to zwykle bywało
Nona lubi tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny