Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ivettka najważniejsze, że dzidziuś zdrowy!
Mój lekarz też milczał całe badanie na połówkowym, a ja miałam wrazenie, że pół szpitala słyszy jak mi serce wali. Chciałam tylko usłyszeć, że jest ok i mógł sobie już milczeć ciągle
Ale na końcu powiedział wszystko co i jak. Czysto medycznymi pojęciami, bez owijania i taki opis USG usatysfakcjonował mnie w 300%Ivettka lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja mam do tej pory problem z logowaniem na fb. Chcą ode mnie nr tel chyba kupię jednorazową kartę heh..
ale mnie załatwiła babsko z recepcji u gina.
Mąż juz zawiózł zwolnienie do księgowych a ta mi dzwoni że nipu nie wpisała. Musiałam dymac wczoraj po to zwolnienie a dziś jechać żeby poprawili. Ginek będzie od 15 a do 15 jest zus a dziś to musze mieć już złożone w zusie
dobrze ze można wysłać pocztą a liczy się data nadania. Wczoraj byłam na baleyagu u fryzjera i w końcu wyglądam jak łudź
believe lubi tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Witam się w 22 tygodniu! Według BBF to 6 miesiąc!
Ostatnio rzadko zaglądam, bo facebook mnie wciągnąłi już na wszystko nie ma czasu. Ale nadrobiłam i postaram się być już teraz na bieżąco
ewela86, ubranka cudo!bardzo w moim stylu!
edytka, gratuluję wizyty! najważniejsze, że wszystko w porządku
ChillaTeqilla, ale zamieszanie. A księgowe nie zauważyły, że nie ma wszystkich danych?zazdroszczę fryzjera. Ja planuję iść przed świętami, ale już mnie odrost denerwuje i najchętniej poszłabym jak najszybciej, ale postanowiłam poczekać.
Życzę miłego dnia! U nas pogoda śliczna, więc pewnie pójdę na jakiś spacer, czy cośjenny88, Nona, dora8201, Daisy, mon!ta^, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Belive, księgowe chyba nie zdążyły nawet zauważyć, bo Pani z recepcji zadzwoniła 20min po tym jak mąż wrócił, wrr
na darmo się nakręcił, a i firmę musiał na ten czas zamknąć, a teraz jeszcze ja mam latania za tym. Kurcze, że też nie spojrzałam czy się wszystko zgadza, teraz będą ją bardziej pilnować przy wypisywaniu! W ogóle jakaś rozkojarzona była, bo nawet pesel pomyliła, ale to już zauważyłam od razu, chyba myślała o naleśnikach o których tak namiętnie rozmawiała przez telefon ze swoim facetem chwile wcześniej...
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
juwelka wrote:Belive kochana 6mc chyba od 22t0d jest???
Chyba od 21+0, przynajmniej u mnie:
Jesteś w 22 tygodniu ciąży
(21 tyg. i 1 dzień)
Miesiąc: 6
Trymestr: 2
Wiek płodu: 19 tydzień
Data porodu:
15 lipca 2015
(pozostało 132 dni)
juwelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
juwelka wrote:Belive kochana 6mc chyba od 22t0d jest???
No właśnie różnie podają. Ja mam 21t 0d i wyświetla mi się 6 miesiąc. Dlatego specjalnie napisałam, że według BBF to jest 6 miesiąc. Inne źródła podają, że od 22t 0d, a tak naprawdę to 22.5 tygodnia. I według tej ostatniej wersji by się u mnie zgadzało, bo ja mam ciążę zaczętą 9.10Nona lubi tę wiadomość