Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziewczyny odebrałam wyniki z krwi i moczu i z tego co sprawdziliśmy z mężem wg internetu są w porządeczku
zobaczymy co w poniedziałek powie moja gin gdy będę u niej wizytować. Po drodze zahaczyłam o ciucholand bo akurat mieli dostawę i mam dla Kamilka kolejne ubranka :
a takie udało się nam z mężem znaleźć na olx
wikaa, Claudin, ewela86, katepr, believe, Nona lubią tę wiadomość
-
Witajcie.
Powodzenia dla dzisiejszych wizytujących Lipcówek. Czekamy na relacje !
Ja gdyby nie zmiana terminu dziś tez bym miała połówkoweNiestety musze czekać jeszcze 2 tyg.
Przed świętami wzięłam sobie dwutygodniowy urlop, potem chyba wrócę na l4, bo zależy mi na tej średniej naliczonej do wypłaty. Potem na macierzyńskim i tak obetną mi 20 %.
A ja czuję ruchy małego/-j coraz wyraźniej. Dzisiaj miałam sen, że brałam dzidzie na ręce, była taka malutkaale pieluchy we śnie nie zmieniałem wiec nie wiem czy boy, czy girl
Biedroneczka83, Claudin, rex, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Tak wstawię dziś, a z pracy jednak wcześniej nie wyszłam bo zarzucili mnie pracą i nie miałam jak...
Narazie lezałam w łóżku i trochę się zdzrzemnęłam. Dzisiaj jakiś dziwny dzień jestem coś poirytowana i wszystko mnie denerwuje, to chyba przez tą pracę. -
O, a u nas na Bezpiecznym Maluchu nie był takich fajnych prezentów. Tylko kupony do super pharm były sensowne... I czapeczka Enfamila - na szczęście tą naklejkę firmową można bez trudu zdjąć = brr, mierżą mnie reklamy mleka modyfikowanego...
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ivetka ale jak to, schowała się dzidzia? Nie no ja jak za tydzień się nie dowiem to nie wiem... dowiem się chyba w dniu narodzin ;p ale ważne, że zdrowe.
Jagoda P ja akurat mam kartę z rossmana więc mnie ona nie urządzato co u Was dawali? Myślałam, że wszędzie to samo dają. Cieszę się, że mam zniżkę do świata dziecka, może na coś wykorzystam
.
Z tej czapeczki odpruję tą przyszywkę. A temat mlek modyfikowanych jakoś mnie nie interesuje. A takich rzeczy jak Gerberki też nie zamierzam dawać. Wolę sama zmielić marchewkę czy jabłuszko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 20:42
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ivettka gratuluję. Dzidzia zdrowa i super. Też się martwię, że na połówkowym lekarz mi nie powie. Ten u którego robiłam usg genetyczne, będzie robić połówkowe, ale nie jest zbyt wylewny w słowach. ... Raczej patrzy, milczy, mruczy.... a na koniec mówi - z tego co widzę wszystko jest ok. I to najważniejsza wiadomość dla mnie
Ivettka lubi tę wiadomość