Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewela mi też zleciła dentystka usunięcię ósemki. Ale mnie ona nie boli, więc poczekam.
Ogólnie nigdy nie mam stanów zapalnych w zębach, ale wiem, że w ciąży częściej to atakuje.
Nic poczekam
Śliczne ciuszki.
Ivettka trzymam kciuki.
Dobranoc.ewela86, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Ewela 85 śliczne te spódniczki i ta bluza z kapturem z uszami, właśnie tskie mi się podobająteż pajace
Byłam wczoraj na targach dla kobiet w ciąży. Było o pierwszej pomocy dla kobiet w ciąży, niemowlaków, pokazywali foteliki Maxi Cosi do samochodów, mówiono o laktatorach. Dostaliśmy próbki kosmetyków Palmers (akurat i tak mam i używam) smoczki z Nuka, czapeczkę, gąbkę-myjkę dla dzidzi i jakieś broszury informacyjne.
Ogólnie wiadomo jedna wielka reklama firm ale było w porządku
szykuję się do pracy ijuż odliczam dni aby mieć wolne aczuję jakby zegar stanął w miejscu, ogólnie czuję się jak w więzieniu i miałabym bym wyjść na przepustkę
jeszcze ta brzydka pogoda za oknem, śnieg z deszczem.ewela86 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:) Claudin fajnie,że chociaz jakieś dodatki dostałaś
u mnie tez pochmurno,ale raniutko wstałam:) zobaczysz zaraz zleci i będziesz na wolnym a od kiedy idziesz na L4? ja zaraz mykam na rekolekcje bo u mnie są od niedzieli:)
Claudin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona no właśnie targi bezpieczny maluch
będą firmy Nuk, Maxi Cosi, Bank komórek macierzystych, będzie też położna, która będzie opowiadać o diecie mamy karmiącej, pan ratownik o pierwszej pomocy itd. I na koniec konkurs z nagrodami
Jak przyjdę z pracy wstawię foty tego co dostalismy.
Kate851 w przyszłym tyg. Mam połówkowe i następnego dnia wizytę i chcę poprosić o zwolnienie bo już prawie 6 mies nadchodzi niedługo i już nie mam sił pracować, jeszcze w stresie.
już za tydzień połówkowe bie mogę się doczekać i mam je jakoś chyba o 18 nie wien jak wysiedzę do tego czasu :p
Edytka trzymam kciuki!Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
znów po krótkiej nieobecności na forum, widzę że dalej jesteście rozpisane i nie wszystko nadrobię
ale po krótce:
Ewela -piękneeeeeeeee ciuszki
Ivettka - cieszę się że twoje wyniki są wporządeczku i trzymam kciuki za twoje połówkowe i za Julcię
mon!ta^ - ja też mam wizytację u mojej gin w poniedziałeka dziś zrobiłam zlecone przez nią badania z krwi i moczu
edytka_j81 - i za twoje połówkowe będę ściskała kciuki
Claudin - fajnie że dostałaś przydatne próbkija wczoraj dostałam pocztą zamówioną przez męża z BebiKlub książeczkę/album ZA DARMO który może być świetną pamiątką dla naszego maluszka bo można w niej odcisnąć rączkę i stópkę dziecka, dołączyć płytkę z pierwszysmi zdjęciami z wakacji, wpisać wiele rzeczy na pamiątkę od pierwszego dnia jego życia, fajna sprawa
A mąż myślał że dostaniemy jakieś próbki a tu patrzymy taki albumik w fajnym pudełku
Claudin, ewela86, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Nona no mnie właśnie też pierwsza pomoc interesowała, chociaż będzie to i tak wałkowane w szkole rodzenia ale im wiecej tym lepiej
a o chustach właśnie nie było. Był jeszcze temat mleka modyfikowanego na litere E nie pamiętam jak się nazywał ale to w ogóle mnie nie interesowało.
Kasiulka no smoczki zawsze się przydadzą to są jakieś uspokajające od 0-6msc. Czapeczkateż się przyda, pabie dały mi białą bo pytały każdego o płeć jak ktoś nie znał to dostawał uniwersalną białą. Też miałam taki albumik jak ja byłam mała z Myszką Mikiemam do tej pory. Fajna pamiątka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 09:59
Nona, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny