Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy Ja na kompie nie mogłam nic ruszyć ,dopiero na telefonie pojawił się podczas logowania odnośnik do zmiany imienia i nazwiska (możesz wpisać swoje imię ,a nazwisko Daisy
) ,zmieniłam i od razu problem zniknął
Daisy lubi tę wiadomość
-
Claudin wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was czuła już czkawke dziecka? Jak tak to jakie to uczucie i skąd mam wiedzieć, że to właśnie to?
Gdzies czytalam, ze jak czujesz bardzo intensywne pukanie takie raz za razem przez pewien cas to wasnie czkawka i jesli to wlasnie tak wyglada to ja chyba 2 razy takie cos czulam takie wzmozone pukanie szybkie bardzoAle najlepiej niech doswiadczone mamusie napisza jak to wyglada, bo sama jestem ciekawa
-
Witam
Ja po wizycie u dentysty fee nie lubię tego zapachu w ustach ale żeby ogólnie mam zdrowe tylko w.jednym coś się zaczęło więc mi go zaczęła robić
Byłam też po skierowanie do okulisty bo muszę dosłać do 2tyg bo mi termin przepadnie..
Pokazałem Mojej pediatra ta wysyłkę na plecach która mam już 2miesiace i jedni twierdzą że polpasiec inni że nie ona powiedziała że to nie jest polpasiec i chciała.jakieś maści przepisywać ale w końcu musiała. Jej powiedzieć że w Ciay jestem i nie mogę Maści...
Co do czkawki z nati miałam bardzo często teraz Jeszcże nie czułam ale jest to takie pukanie co chwilkę np Prze minute czy 2.fajna sprawa ja jak miałam ktg to nieraz miała czkawki i musiałam cały czas naciskać ten Guzik
Kciuki za WiZytujace i czekamy na relacje!!!Ivettka lubi tę wiadomość
-
Właśnie kurczę ja nie wiem czy miałam tą czkawkę czy nie ..
coś się dzisiaj kiepsko czuję glowa mnie boli i kaszel mieć zaczynam niestety do nas przychodzą do pracy chore osoby zamiast siedzieć w domu na dupie ;/ jak mnie to irutuje, chrychają, smarkają. Myślę czy by nie pójść do domu wcześniej nie chcę się rozłożyć i zarazić bardziej od tych co tu są -
Zania trzymam kciuki za wizytę
daj znać od razu:) byłam w sklepie dla dzieci Original Marines, drugi sklep w Polsce, włoska firma dla dzieci, piękne ubranka,ale te ceny:) bluzeczki dla niuni za ok 60zł
kurteczkę taką śliczną malutką widzialam - 160zł
Claudin lubi tę wiadomość
-
Ale Wam fajnie.... dla mnie czas od wizyty do wizyty to jak wieczność
a jak już nadejdzie ten dzień to się tak stresuję, że nie mogę na niczym się skupić..
właśnie najgorsze jest to, że przychodzą do pracy jak się źle czują nie myśląc, że innych mogą zarazić, strasznie to nieodpowiedzialne. Dla mnie zdrowie ważniejsze jest niż praca, no ale widać każdy ma inne priorytety.
Czuję, że moja dzidzia się obudziła -
KaEm powodzenia
Mi już jakos przeszło z tą niecierpliwością.
Najgorszy był dla mnie ten okres pomiędzy USG z 12 tyg i połówkowym. A teraz na to kwiecień/maj na luzie czekam
Może mi się uda gina namówić na takie szybkie dodatkowe USG, jak dużo ludzi nie będzie. U nas ginekolodzy się tym nie zajmują ale sprzęt mają i czasem dadzą się uprosić
-
Biedroneczka83 wrote:ja zaczynam sie wahac co do szpitala w którym bede rodzic
a tak pozatym dzieńdoberek cały czas was podczytuje, dziś byłam odebrać wypis ze szpitala, dzwoniłam też o wynik posiewu jest ujemny więc jest ok, dziś byłam na morfologii i moczu jutro lekarz na nfz a w piątek konsultacja wyników z profesorem.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące,mi dziś równe 4miesiące zostały do terminu porodu