Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tym wyłudzaczom danych nic nie podam, no szkoda bardzo, jeszcze kopie dokumentów, heh... spróbuję z nowym numerem telefonu na kartę, jak to nic nie da to niech się bujają, wtedy założę nowe konto i tak do skutku
wkurza mnie że tak perfidnie chcą wyłudzić wizerunek i dane.
Aszka1 lubi tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny! przepraszam, że tak mało bywam ale kompletna dezorganizacja czasowa mnie dopadła ostatnimi czasy i nie wiem gdzie ręce wsadzić... póki nie spałam nocami to miałam kiedy nadrabiac a teraz śpię jak suseł i czuje te 3 godzinki na czytanie mniej
u nas wszystko w porządku, kilka dni temu przypałętała się do mnie rwa kulszowa albo jakiś inny uciska na nerw i miałam unieruchomioną całą nogę przez 2 dni, wczoraj było już lepiej a dziś na szczęście śladu nie ma po tym.
Mam nadzieję, że wszystko w porządku u Was, nie jestem w stanie nadrobić - wybaczcie
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Bardzo dziwne wydaje mi się, że FB prosi o skan dokumentu.... Ja bym nie podawała
Dziewczyny, gratuluję wizyt!!! Dobrze, że dzieci są zdrowe i większość ma już potwierdzoną płećMy nadal czekamy na połówkowe w poniedziałek, żeby cokolwiek dowiedzieć się na ten temat.... Mam nadzieję, że dzidzia jest zdrowa, chociaż chyba jak byloby coś nie tak to nie kopałaby tak mocno
Trzymajcie kciuki!!
U mnie w mieście wszystkie warsztaty dopiero w połowie kwietnia ale i ja się pewnie doczekam
My właśnie mamy prawie skończony remont kuchniSzkoda tylko, że ruszam się 100 razy wolniej niż przed ciążą i ciągle się męczę - układanie rzeczy w kuchni zajmuje mi mnóstwo czasu i sił
Powodzenia dla wszystkich na najbliższych wizytach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale mnie dziś sutki swedzą no nie wytrzymam. Najgorsze, że jak się już zaczne drapać to zaczynają swędzić 2 razy bardziej. Stosujecie coś na to o ile w ogóle coś jest???
Macie możejuż siarę? Ja jeszcze nie a ponoć jest tak, że jak kobieta zaczyna myśleć o karmieniu to podswiadomie jej się pokazuje.
Dzisiaj jadę z mężem zobaczyć wózki co jak i w jakiej cenie
Cati też napisałam do Ciebie na FB chyba, że wiadomość do zakładki Inne w wiadomościach Ci wpadła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:30
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
przysłali wyniki gukozy i krwi:
na czczo mam 96 po godz. 181 a po dwóch 124. myślę że nie są najgorsze.
A morfologia: obniżony hematokryt i erytrocyty, a podwyższone NEU i MPV, dobrze ze jutro mam wizytę to się dowiem czy to jakieś poważne czy tylko normalne odchylenie w ciąży...
pozdrawiam