Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co wy? Ode mnie nigdy nic takiego nie chcieli... ale ja od zawsze mam konto z imienia i nazwiska. Tak czy siak, nr telefonu jeszcze idzie zrozumieć ale kopię dokumentu? To juz przegięcie...

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka a nie masz realnego konta na fb ? zebys mogla z niego korzystać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 11:29

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Aszka1 Znajoma

Wysłany: 5 marca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taa już nie kombinuje wracam z legala. Haha kto może mnie dodać do grupy?

cati lubi tę wiadomość

f2w3rjjg1ttorfoi.png
  • Mia S Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha! Mam to samo. Z domu ogarne moze i poprosze o przyjecie do grupy. Rany ale numer. Dowod tozsamosci ;))) chyba sie szanownemu facebookowi pojebało kompletnie ;)

Aszka1, nick nieaktualny, believe lubią tę wiadomość

;) synku, trzymaj się mocno mamusi !
  • ChillaTeqilla Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tym wyłudzaczom danych nic nie podam, no szkoda bardzo, jeszcze kopie dokumentów, heh... spróbuję z nowym numerem telefonu na kartę, jak to nic nie da to niech się bujają, wtedy założę nowe konto i tak do skutku ;) wkurza mnie że tak perfidnie chcą wyłudzić wizerunek i dane. :/

Aszka1 lubi tę wiadomość

28.V '15 - godz. 20:15
    <3 <3 <3 Natalia <3 <3 <3
    c55fyx8dwobah069.png
    bfarxzdv5l4mq6mq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 22:35

• Justars Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mnie FB wylogowało i prosi o skan dowodu, także nie odzyskam tego konta. Szkoda, bo miałam zalajkowane blogi parentingowe na tym profilu.

Daisy lubi tę wiadomość

• dora8201 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny! przepraszam, że tak mało bywam ale kompletna dezorganizacja czasowa mnie dopadła ostatnimi czasy i nie wiem gdzie ręce wsadzić... póki nie spałam nocami to miałam kiedy nadrabiac a teraz śpię jak suseł i czuje te 3 godzinki na czytanie mniej :)

u nas wszystko w porządku, kilka dni temu przypałętała się do mnie rwa kulszowa albo jakiś inny uciska na nerw i miałam unieruchomioną całą nogę przez 2 dni, wczoraj było już lepiej a dziś na szczęście śladu nie ma po tym.

Mam nadzieję, że wszystko w porządku u Was, nie jestem w stanie nadrobić - wybaczcie

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • cati Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta Sosińska - wyszukajcie mnie z moim brzucholem poddodaje was jak wyslecie zapro ;)

Aszka1 lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Aszka1 Znajoma

Wysłany: 5 marca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati Agnieszka B to ja B-)

cati lubi tę wiadomość

f2w3rjjg1ttorfoi.png
  • Aryll Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dziwne wydaje mi się, że FB prosi o skan dokumentu.... Ja bym nie podawała :/

Dziewczyny, gratuluję wizyt!!! Dobrze, że dzieci są zdrowe i większość ma już potwierdzoną płeć :) My nadal czekamy na połówkowe w poniedziałek, żeby cokolwiek dowiedzieć się na ten temat.... Mam nadzieję, że dzidzia jest zdrowa, chociaż chyba jak byloby coś nie tak to nie kopałaby tak mocno ;) Trzymajcie kciuki!!

U mnie w mieście wszystkie warsztaty dopiero w połowie kwietnia ale i ja się pewnie doczekam :)

My właśnie mamy prawie skończony remont kuchni :) Szkoda tylko, że ruszam się 100 razy wolniej niż przed ciążą i ciągle się męczę - układanie rzeczy w kuchni zajmuje mi mnóstwo czasu i sił :)

Powodzenia dla wszystkich na najbliższych wizytach :D

relgk6nlj3x7mtee.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Dopiero dzisiaj pisze bo ciągle coś :) Po wtorkowej wizycie wiemy, że mamy 340 gr zdrowego syna :) Szczegółowe połówkowe mamy po koniec marca u lekarza anatomii płodu.

cati, Claudin, nick nieaktualny, katepr, rex, wikaa, ewela86, believe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy mógłby mnie dodać ktoś go grupy Justyna Nowak .. na zdjęciu profilowym mam podobnego misia nie takiego samego bo nie znalałam go

• cati Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinka nie znalazlam Justyny Nowak z zdjeciem misia :/ znajdz mnie na fb

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:46

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam Ci wiadomość na fb ze swojego konta

• Claudin Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale mnie dziś sutki swedzą no nie wytrzymam. Najgorsze, że jak się już zaczne drapać to zaczynają swędzić 2 razy bardziej. Stosujecie coś na to o ile w ogóle coś jest???

Macie możejuż siarę? Ja jeszcze nie a ponoć jest tak, że jak kobieta zaczyna myśleć o karmieniu to podswiadomie jej się pokazuje.

Dzisiaj jadę z mężem zobaczyć wózki co jak i w jakiej cenie :)

Cati też napisałam do Ciebie na FB chyba, że wiadomość do zakładki Inne w wiadomościach Ci wpadła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 22:35

dora8201 lubi tę wiadomość

• ChillaTeqilla Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm... ja nie wiem czy to siara, ale u mnie pojawia się zaschnięty żółciutki płyn tak jakby, który jest tylko na sutku. Nie jest go tyle, żeby brudzić biustonosz, ale jest. Czyżby to już to???

28.V '15 - godz. 20:15
    <3 <3 <3 Natalia <3 <3 <3
    c55fyx8dwobah069.png
    bfarxzdv5l4mq6mq.png
  • Verona Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    przysłali wyniki gukozy i krwi:
    na czczo mam 96 po godz. 181 a po dwóch 124. myślę że nie są najgorsze.
    A morfologia: obniżony hematokryt i erytrocyty, a podwyższone NEU i MPV, dobrze ze jutro mam wizytę to się dowiem czy to jakieś poważne czy tylko normalne odchylenie w ciąży...
    pozdrawiam :)

3i49p07wevcalt60.png
  • Claudin Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Tequila
    Tak to najprawdopodobniej to :) ja u siebie jeszcze nic nie zauważyłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 13:45

‹‹ 760 761 762 763 764 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ