Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mon!ta, ja dostałam w wyprawkach wkładki z Aventa.
W poprzedniej ciąży używałam tych zwykłych wkładek do bielizny, takie tycie były- z Librese chyba. Ale tylko z tydzień potrzebowałam. Później się pokarm do młodego dopasował i co 3 godziny miałamakurat na karmienie.
-
dora8201 wrote:a możecie mi powiedzieć o co chodzi z Anetą? bo nie mogę doczytać, nie wiem kiedy było to o co poszło
Aneta, łyknij wapno i wracaj do nasdora8201, Sandra94w, bommbelek89, juwelka, 1kasiulka1, Ivettka, Lena87, wikaa, ChillaTeqilla lubią tę wiadomość
-
rex wrote:Aneta ma uczulenie na chamstwo i głupotę
Aneta, łyknij wapno i wracaj do nas
rex, bommbelek89, Lena87, Ola89 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Tak u mnie chodzi o to że zwolnienie miałam na przełomie roku. Od 5.12.14- 8.1.15 a później od 9.01 - 5.02. Każdy pracodawca jest zobowiązany do wypłacenia pieniążków za każde 33 dni zwolnienia w danym roku. Więc u mnie objęło 2014 i 2015 rok. wcześniej nie byłam nigdy na l4 a ZUS przejął mnie w lutym:-)
-
nick nieaktualnyMon!ta już pisałam ale nie wiem czy widziałaś
na allegro kupowałam u r_p77 i sylwina5555 . Z zakupów jestem zadowolona.
Rex ja też mam z tym problem. Normalnie aż biała się ta skóra robi. Smaruje oliwką, balsamami ale jak było tak jest.
Dziewczyny czy wszystkie ciężarne muszą robić badanie stężenia glukozy? Bo teraz sobie uświadomiłam że gin mi nic na ten temat nie powiedział a następna wizyta za miesiąc. Już sama nie wiem czy zapomniał czy będę musiała robić tak późno. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mon!ta^ - ja niestety póki co nie mogę się wypowiedzieć w kwestii jakiś fajnych artykułów dla maluchów z allegro bo nic jeszcze nie zamawiałam a znalazłam akurat u siebie niedaleko hurtownię z wieloma artykułami do której jak się dowiedziałam mogę podjechać osobiście i pokupować co mnie będzie interesowało,a tak to będę robiła zakupki w aptece, rossmanie i sieciówkach aleeeeee mogę się pochwalić że akurat przed chwilką kupiłam na allegro pościel do łóżeczka i do wózeczka (obie tego samego wzoru) taką :
http://allegro.pl/show_item.php?item=5127528746 wzór nr. 138 - misie, kolor piaskowo - beżowy
Sandra94w - nie wiem czy wszystkie ciężarne muszą robić to badanie na obciążenie glukozą ponieważ to moja pierwsza ciąża i wcześniej nikogo o to nie dopytywałam ale jeśli o mnie chodzi to moja gin powiedziała że jest to ważne i konieczne badanie i mogę je zrobić za ok. tydzień
dora8201 lubi tę wiadomość
-
monita nie ma sie co denerwowac bo i po co.
czy wam polozna/ginekolog mierzyli juz brzuszek ? od wzgórka do miejsca gdzie konczy sie macica? i ile wam wyszlo?
Ja dzis mialam 24tydz i mam 25cm - no i na wykresie wyglada to jak super norma idealnie wstrzelilam sie z rozmiarem - chodz uwazam ze mam dosc duzy brzuch jak na 24 tydz. -
witam powizytowo
mała fika tętno ok wsjo ok dostałam skierowanie na krzywą cukrową
wiec w przyszły czwartek ide pić to świństwo
na kolejnej wizycie 25 marca dostane skierowanie na USGw szpitalu tam gdzie bede rodzić
wiec za 2 tyg z haczykiem zobacze moja królewnę :
a teraz grzecznie sie odmeldowujejutro musze z L4 zalatwic jechać do szefa i potem do ZUSu wiec ide zaraz pod prysznic bo jakaś zmęczona jestem
rex, Sandra94w, dora8201, cati, 1kasiulka1, katepr, Ivettka, ewela86 lubią tę wiadomość