Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ivettka wrote:Dziewczyny co będą miały królewny, kupowałyście już sukienki dla swoich dam?
kate851 wrote:mam pytanko do tych co kupują łóżeczka, kupujecie na 120x60 czy na 140x70?
Ivettka wrote:Ja będę robić u r_p77 i gapa_kidsWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 21:19
Ivettka, Daisy lubią tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Witajcie dziewczyny.
Witajcie.
Dora dobrze że się wszystko wyjaśniło aż miałam serce na gardle jak czytałam Twój post.
Cati jestem w czerwcówkach ale tu też będę zaglądać i się wypowiadać jak będzie normalna atmosfera:)
W ogóle przez ostatnie dni miałam wrażenie że tylko ja i parę dziewczyn tu zagląda więc przestałam się udzielać.
Nona możesz napisać coś więcej o laktatorach Campol bo ja bym właśnie z tej firmy chciała kupić.
Ja w tym miesiącu zaopatrzę się u gapa_kids ale u sprzedawcy r_p77 na pewno też coś kupięwydaje mi się że gapa_kids ma większy wybór.
Co do szkoły rodzenia u mnie chodzi się od 26 tygodnia także mam nadzieję że dostanę przyzwolenie od lekarza żebym chociaż raz w tygodniu poszła do SR
Gratuluje udanych wizytdora8201, bommbelek89, cati lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Byłam dzisiaj na połówkowym. Niestety musiałam czekać 1,5 h bo taka obsuwa była Ale warto była Mam ślicznego, zdrowego, 400 g synka! Wszytko dobrze, serduszko, mózg, nerki, pęcherz i cała reszta jest w dobrych wymiarach. Teraz jest mi dużo lżej wiedząc, że młody jest zdrowy.
Sandra94w, Ivettka, 1kasiulka1, rex, wikaa, jenny88, dora8201, bommbelek89, katepr, Biedroneczka83, anetaa1607, ewela86, believe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Ja dzis zaczynam 23tc - ale też czas leci! Choć nie powiem, mógłby teraz przyspieszyć
W końcu się wyspalam po tych wszystkich emocjach wiec może i energii będę miała więcej...
Miłego dnia Wam życzę!
Aaaa łóżeczko mam standardowe 120x60
Ah i ograniczyliśmy liczbę imion do 2 - zostają nam Łucja i Paula... Teraz najtrudniejszy wybór zostałWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 07:22
Ivettka lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dora mi się podoba Łucja. Można zdrobnic i mówić Lusi
Ja to starałam się wybierać tak żeby z nazwiskiem tez dobrze brzmiało
No ale u nas będzie Natka
Wczoraj robiłam porządki i pół szafy wywaliłam, a umeczylam się że ho ho...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 07:58
dora8201 lubi tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
ChillaTeqilla wrote:Dora mi się podoba Łucja. Można zdrobnic i mówić Lusi
Ja to starałam się wybierać tak żeby z nazwiskiem tez dobrze brzmiało
No ale u nas będzie Natka
Wczoraj robiłam porządki i pół szafy wywaliłam, a umeczylam się że ho ho...
Ja też dużo czynników uwzględniałam przy wyborze;) m.in. nazwisko, żeby imię w oficjalnej i towarzyskiej formie brzmiało tak samo, żeby nie było znane ale niezbyt popularne itd... Dziewczęcych imion to mi się od groma podoba... Wczoraj była jeszcze Klara ale M postawił zdecydowane weto więc skreśliłam z listy... Podejrzewam ze będę się z tymi dwoma bujać do porodu i jak zobaczę Małą to zdecyduje - dokładnie tak było z synem:)
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
wikaa wrote:Zgredek gratuluję zdrowego siurka
Zazdroszczę Wam juz tej wiedzy, że z Dzidzią jest ok. Ja jeszcze czekam....
Dora i.mi się Łucja podobaładne nieobcykane
W ogóle dzień dobry bo się nie przywitałam u nas pada i jest brzydko spiaca jestem przez tą pogodę a pasuje coś robić już sprzątać przed świętami w domu dziś trzeba było wcześniej wstać bo córa religię ma w przedszkolu... Jak ja nie lubię wcześnie wstawać |-OWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 08:20
dora8201, wikaa lubią tę wiadomość