Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia85 wrote:Sabela a jakieś dodatki na święta, etc? mi się też wydawało, że będzie tak samo, a jak przyszło co do czego, to się okazało właśnie, że nawet jakieś bonusy świąteczne się wliczyły i jakieś nadgodziny też.
Marteczka, super wynik! Cieszę się razem z Tobą
Gazy i wzdęcia niestety też mam na szczęście wieczorami więc w pracy jest ok.
Aneta i Kahaśka witamy w gronie:)
Aneta, idziemy łeb w łeb. Zarówno okres jak i przypuszczalny termin owulacji:)
Rano byłam powtórzyć betę. Wyniki pewnie tak jak ostatnio po 14.
U mnie badanie kosztuje 29zł może znalazłabym gdzieś taniej ale mam punkt blisko pracy wiec nie chce mi się nigdzie chodzić.
anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Sabela, ale to nie ma znaczenia z jakiego konta Ci płacą Jeśli masz to wykazane jak dochód z pracy, np. na pasku płacowym, to i tak się liczy
Niestety beta to chyba po prostu tyle kosztuje, ehhh
Dziewczyny, a lekarzy macie prywatnie czy na nfz? Ja mam lekarkę swoją w luxmedzie, ale irytuje mnie to, że tam idę na wizytę, a usg mam zawsze osobno, muszę się umawiać u innych lekarzy... No i zastanawiam się dlatego, czy nie znaleźć jeszcze kogoś na nfz.. -
u mnie bete 35zl... a bylam juz 3 raz.
Do tego dupek wczoraj i folik - 80zl.
Ja chodze prywanie. Na NFZ nawet sie nie orientuję kto u mnie przyjmuje... -
Hej dziewczyny! Przylaczam sie do grona;)
Moja ostatnia @ 23 wrzesnia ale ovu byla dopiero kolo 13 pazdziernika, tak wiec na ten czas belly wylicza mi termin na 6 lipca
Mieszkam za granica (Wlochy) i nie mam za bardzo mozliwosc zrobienia tu Bety, a wizyte mam umowiona dopiero na 15 listopada (powinien to byc koniec 7 tygodnia).
Tez bym juz chciala sie zeby byl ten 15, bo poki nie uslysze od lekarza, ze jestem w ciazy i ze z malenstwem wszytsko ok to jakos nie moge sie jeszcze cieszyc.
Niby badania wszytskie potrzebne zrobilam wczesniej wiec mam nadzieje ze bedzie wszystko ok!
Moze wczesniej wybiore sie do rodzinnego i zapytam czy powinnam cos wiedziec w razie co, czy jakies leki wykupic na wszelki itd..
Pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego dnia !Wiara czyni cuda
-
Sabela- ja dzisiaj też byłam powtórzyć bete wynik jadę odebrać o 13,strasznie się stersuje...jaki miałaś pierwszy wynik? ja robiłam w poniedziałek i miałam 475,3
Dziewczyny ja dzisiaj byłam w szkou pojechałam do szpitala zrobić oczywiście prywatnie wynik i baba zawołała odemnie 43zł szokk.... w poniedziałek robiłam w diagnostyce i płaciłam 26zł,wydawało mi się że w szpitalu powinna być chociazby taka sama cena ze bete. -
Cześć farfalla
Aneta, ja w poniedziałek miałam wynik 670,58. Zobaczymy ile wzrosło.
Tysia, ja chodzę na nfz. Chodziłam na "zwykłe" wizyty i ewentualnie po receptę.
Teraz jak zadzwoniłam się zapisać do mojej lekarki do chcieli mnie przyjąć dopiero po nowym roku, ale jak wytłumaczyłam, ze jestem w ciąży i jestem ich pacjentka to mnie zapisała na listopad.
-
sabela super:) to chyna idziemy podobnie. Moja beta wczorajsza bardzo zblizona do
twojej:)!
Nawet chyba mamy wizyte podobnie:)?Sabela lubi tę wiadomość
-
a dzis mnie tak kluje w prawym bokuuuu jakby jajnik ajajajjj
-
juz sie nie moge doczekac.
Ale ta beta bardzo mnie uspokoila:) -
Sabela wrote:Biedroneczka gratulacje:)
Już byłaś na wizycie? Widać już ?
Ale masz taniutką betę. Może i dobrze, że u mnie jest drożej bo tak to bym goniła co tydzień pewnie -
dziewczyny mam problem...głupia jestem poszłam do innego labolatorium niż dwa dni temu i tak we wcześniejszym laboratorium miałam 475,3 co oznacza 4 tydzien ciazy a w dzisiejszym laboratorium wynik jest 829,2 co oznacza z ich norm bo mają całkiem inne że nawet to nie jest 4tydzień nie wiem co myśleć.... czy nie patrzyc na te normy czy oni jakoś inaczej wyliczaja te hcg? pomocy