Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneta! chcesz klapsa?
Zawsze bete robimy w tym samym lqb.
Ja np mam bardzo dziwne widełki u siebie a w necie pokazuja niby od 5-50 pierwsze widelki. -
Aneta, a sprawdź czy masz takie same jednostki? bo jeśli tak to normy powinny być mniej więcej takie same.
Poza tym przyrost procentowy wydaje sie być prawidłowy? Po 48h powinno być min 66% wzrost.
Biedroneczko 17 zł za betę ullalala super Witaj w lipcówkach
Biedroneczko a z uwagi na tsh przyjmujesz leki? jakoś kojarzę z ovu że chyba jeszcze nie, ale pewna nie jestem, a miałaś dosyć spory wynik z tego co pamiętam. Dostałaś euthyrox?
Farfalla witaj -
HEheh kurde załozyłam temat w 1 tyrmestrze sorki , mialo byc w ogolnym a widze ze w oglnym juz lipcowki sa ! wiec moze zrobie jakas liste ?
Sabela, kahaśka, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Witam przyszłe mamy. Ja jeszcze nie wiem czy będę mamą, ale jestem tak niecierpliwa że musiałam napisać do was Ja jestem dopiero kilka dni po zapłodnieniu i czekam , czekam. Test mogę zrobić dopiero za kilka dni, a jestem tak ciekawa że szok
Sabela, farfalla lubią tę wiadomość
-
Cati, chętnie się wpiszę na listę, ale juz po usg jak serducho zobaczę Bo jeszcze nie wierzę w to wszystko
Nadine, powodzenia w testowaniu!
Aneta aż dziwne, że w labie takie jednostki podali ( w sensie z błędem), no ale wychodzi na to że jest ok. Beta wzrosła, wiec wydaje mi się, że nie ma znaczenia jakie normy podaje labolatorium. Najważniejszy jest ten przyrost -
My tez jestesmy w szoku.
Tzn ja zaczynam dowierzac.Nawet juz sobie gadam do brzucha:P
Ale jak zobacze serduszko to będzie najpiękniejszy dzień w moim zyciu;)Nadine_ lubi tę wiadomość
-
ja rowniez po 18.11 chetnie sie wpiszę
-
Sabela moja pierwsza córka też się udała za pierwszym razem
Marteczka, to ja jestem gorsza świruska, bo nie wiem czy noszę pod sercem dziecko a też już gadam do niego :p
Za kilka dni test, odezwę się i mam nadzieję że dołączę do waszego grona -
JA wizyta jutro i wtedy ustalę też termin usg - na pewno będzie przed 14.11, mam nadzieję, że będzie już coś widać.... w pierwszej ciąży serducho było 6w3d - przed chwilą sprawdziłam.
Brakuje mi więc tydzień i 5 dni -
Gigsa hejj:)
Witamy w naszych skromnych progach:)gigsa lubi tę wiadomość
-
kurczaczki nie ma dnia aby nie bolal mnie brzuszek. Najczesciej wieczorkiem taki bol okresowy...mam nadzieje ze nic sie nie dzieje. Nie jest to bol jakis wielki i stały..