Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Olitka, Chica witajcie
Olitka dokładnie, nie martw się, takie przesunięcia są normalne.
Dziewczyny dzis brzuch mnie mało bolał- jaka ulga, od razu humor mam lepszy i wreszcie się wyspałam- dopiero wstałam po 4 godz. drzemceWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 17:39
-
olitka wrote:Hej dziewczyny,
Ja juz po USG.... i jak moglam sie spodziewac nie uspokoilam..... ciaza jest modsza niz by to wynikalo z obliczen... wynika ze 5 a lekarz może mowi ze 3.... ale po lyzeczkowaniu mialam dlugie cykle nawet do 60 dni... no i tym sposobem dostalam duphaston 'w razie czego' i musze czekac 2tygodnie...masakra....
musze sobie znalezc jakies absorbujace zajecie zeby nie zwariowac.....
@ pepitka widze ze mamy/bedziemy mialy dzieci w bardzo podobnym wieku:)
A ten przystojniak w awatarze to twój synek?
-
ufffff uaktualniłam listy ;p
mufinka, gigsa, Nona lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za słowa otuchy:)
Wiecie, z moim synkiem mialam podobna rozbieznosc nawt wieksza ale mialam nadzieje, ze w koncu wpisze sie w jakis standard...a tu przysłowiowa dupa;) widocznie jestem niestandardowa
@pepitka - tak w awatarze to moje geny:) no i meza poniekąd
pepitka, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za słowa otuchy:)
Wiecie, z moim synkiem mialam podobna rozbieznosc nawt wieksza ale mialam nadzieje, ze w koncu wpisze sie w jakis standard...a tu przysłowiowa dupa;) widocznie jestem niestandardowa
@pepitka - tak w awatarze to moje geny:) no i meza poniekąd
-
dopisanee:)
Daisy lubi tę wiadomość
-
olitka wrote:Dzieki dziewczyny za słowa otuchy:)
@pepitka - tak w awatarze to moje geny:) no i meza poniekądolitka lubi tę wiadomość
-
Olitka.
Ja mam taką samą sytuację.
Z om wychodzi 6 w 6 dc a na usg 4 w 2 dc. Ja też załamana jestem. .... ale więcej się dowiem w sobotę.
Trzymam kciuki za Ciebie.olitka lubi tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
znowu kilka stron nadrabiana, a rano byłam na forum! jesteście niesamowite !
ja będę chciała pracować jak najdłużej, bo lubię swoja pracę, atmosfera też jest naprawdę fajna i jeśli z maleństwem będzie wszystko w porządku nie mam zamiaru uciekać na l4 szybko
mój D. kupił mi już stolik drewniany na laptopa, z miejscem na telefon i kubek, żebym mogła sobie wygodnie w łóżku siedzieć i nie trzymać laptopa na kolanach
Daisy, Ivettka, Nona lubią tę wiadomość
-
juwelka wyszukaj sobie na internecie jakiś ładny suwaczek, i gdy wygeneruje ci się kod do niego, skopiuj go i tu na forum, w prawym górnym rogu masz "ustawienia", tam w zakładce "społeczność" wklejasz link w miejscu "podpis"
mam nadzieję, że jasno opisałam? w razie czego dopytuj -
juwelka wrote:hej dziewczyny nadrobiłam cały dzień, u mnie bóle nie ustały cały czas kłuje mnie podbrzusze, czasem z lewej czasem z prawej a czasem sama nie wiem:) byle do poniedziałku , bo wtedy wizyta. uff;)
Ja chyba jutro muszę powiedzieć mojej dyr. , pracuje w przedszkolu i na prawdę nie daje rady fizycznie skakać z dziećmi czołgać się itp. nawet zejście do łazienki piętro niżej jest dla mnie wyzwaniem także nie chciałabym ryzykować jakimś przemęczeniem , nawet gdy chce coś głośniej powiedzieć to od razu całe podbrzusze mi się ,,trzęsie" , boję się też chorób , wirusów itp...
p.s. Chciałabym mieć taki piękny suwaczek ale nie wiem jak, proszę o instrukcję -
Juwelka wystarczy ze klikniesz w suwaczek ktorejkolwiek z nas i Cie przekieruje na pelne www z suwaczkami. Potem na chlopski rozum postepuj zgodnie z tym co pisza na www, na koncu wybierz suwaczek z i go skopiuj i wklej w swoje ustawienia - spolecznosc na gorze prawa strona na Twoim wykresie. powodzenia! ♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 18:51
-
nick nieaktualny
-
a ja się dziewczyny stresuje jutro wizyta a mnie drugi dzień bolą jajniki kują raz lewy raz prawy jajnik,od południa w ogóle boli mnie brzuch jak chodze...cały dzień dzisiaj leże,nie moge ani siedziec ani lezec na wprost bo czuje jakby moje jajniki byly 10razy większe i jak siadam na tyłku to mnie bardzo boli...bardzo sie martwie...