Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Blue witamy
Zania ja miałam podobnie z przyrostem wagi u maluszka, na połówkowym było 380 a 2 tygodnie później już 687a nie mam cukrzycy także nie zawsze jest to związane z za wysokim cukrem
poza tym zależy też od sprzętu jeśli druga waga była na innym aparacie u kogoś innego to mogą się te pomiary różnić bo one nie są idealne zawsze jest jakaś granica błędu.
Kasiulka,dzięki już odchorowałam te nieszczęsne hot dogi, a ten cukier po 2h masz za wysoki niestety.
Blue:) lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki. Witam sie szpitalnie
jestesmy tu od wczoraj wieczorem bo dopadl mnie silny bol podbrzusza i wysokie cisnienie. Wychodzac z zalozenia ze lepiej pojechac na ip o jeden raz za duzo niz za malo postanowilam to sprawdzic. Do tego w szpitalu na ktg maluszek mial bradykardie wiec musialam zostac. Dzis rano ktg wyszlo troche lepiej ale nic wiecej nie wiem poki co...
-
Hej
dziękuję za miłe przyjęcie do Waszego grona
Jestem z Bytomia, czy któraś z Was jest z tych okolic? Spodziewamy się z mężem pierwszego dzieciątka, na ostatniej wizycie dowiedzieliśmy się, że będzie chłopczyk, oczywiście bardzo się cieszymy, najważniejsze żeby wszystko było okWybraliśmy imię Wojtuś
Termin mam na 21.07.
radiszka wizyta w szpitalu to nic miłego, ale w takim przypadku to lepiej sprawdzić co się dzieje... dużo zdrówka dla Ciebie i synusia i szybkiego powrotu do domku
1kasiulka1, radiszka lubią tę wiadomość
-
Radiszka mam nadzieje, ze szybciutko wypiszą Was ze szpitala, bo wszystko sie unormuje.
Chce w poniedziałek pójść do mojego gina (tydzień wcześniej) w związku z czym jutro powinnam wykonać krzywa cukrowa. Czy uważacie, ze mogę zrobić badanie w 23t5d? Podobno obciążenie glukoza wykonuje sie od 24 tc... -
Radiszka - dobrze że pojechałaś do tego szpitala mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i z dobrymi wieściami szybko cię wypuszczą.
Blue - jeśli chcesz tutaj masz link do wpisu w nasza tabelkę wszystkich lipcówek z której też możesz sobie zobaczyć co nieco info o nas. mamy też dodatkową tabelkę z wózkami jakie zamierzamy kupić
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SH9sL9eAVhGo6o3xj3paw0xLPsNLoE9NyAqCqrJCHZc/edit?usp=sharingBlue:) lubi tę wiadomość
-
Blue no to w odpowiedzi na twoje pytanko czy jest ktoś z twoich okolic na tym forum to zgłaszam się ja ponieważ też jestem z Bytomia
swoja drogą jak napisałaś jak też stąd jesteś to pomyślałam sobie że wyczytałaś mi w myślach bo wczoraj mówiłam mężowi że widząc 2 dziewczyny na spacerku z wózeczkami pomyślałam sobie że szkoda że w gronie moich koleżanek wszystkie mają starsze dzieci lub nie mają ich w ogóle i fajnie byłoby mieć taka okazje wyjść na spacerek z wózeczkiem i osobą która też urodziła by w podobnym czasie żeby mój Kamilek poznał równolatka
-
nick nieaktualny
-
rex wrote:Konwalia, ale 23t5d to jest 24 tydzień
dwa dni do 25 Ci brakuje
Ale i tak by Ci ten tydzień wczesniej nie zaszkodził
Idź śmiało. -
Dzień dobry:) witaj Blue:) fajnie,że do Nas dołączyłaś
chyba mamy przewagę chłopaków na forum:)
Radiszka trzymam mocno kciuki,żeby wszystko było ok i żeby Ciebie wypuścili ze szpitala,ale dobrze,że sprawdziłaś.
Dziś nie ma słoneczka i ja senna jakaś, ale pójdę się orzeźwić a po południu warsztaty Mamo to ja:)
Tez mam zrobić glukozę i przeciwciała Coombsa,ale zrobię przed wizytą, ok 15 kwietnia, to jeszcze mam czas:)
Dziewczyny macie czasami taki twardy,napięty brzuch?Blue:), radiszka lubią tę wiadomość
-
1kasiulka1 to super, że też jesteś z Bytomia
Ja też ostatnio się zastanawiałam nad tym i też doszłam do wniosku, że znajomi mają starsze dzieci i nasz Wojtuś nie będzie miał się z kim bawić
Fajnie byłoby gdyby nasze dzieciaczki mogły się poznać
a na kiedy masz termin? I do jakiego szpitala się wybierasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 10:28
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Blue - wysłałam ci zaproszenie do przyjaciółek na priv wiec żeby nie zanudzać reszty dziewczyn opowieściami o sobie jak zaakceptujesz to zaproszenie tam odpowiem ci na pytanka i sama chętnie dowiem się czegoś więcej o tobie ps mój Kamilek powinien pojawić się na świecie 11 lipca i raczej nie odbędzie się w Bytomiu.
-
kate857 no w tym roku z tego co słyszałam to jakoś więcej chłopaków wśród znajomych i na forum też
Też mam zrobić glukozę, w przyszłym tygodniu się wybieram i mam nadzieję, że nie będzie to takie straszne...
Czasem też mam twardy i napięty brzuch, ale chyba tak może się czasem zdarzać... a czasem mam twardy z lewej strony i lekarz powiedział, że wtedy mały się wypycha jak tylko z jednej strony brzuch twardnieje