Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć że My również będziemy mieli synusia, jeszcze nie zdecydowaliśmy jak będzie miał na imię
Livka, z wózkiem chciałam Ci tylko pomóc
Ja obstaję przy Riko Brano ale z Czarnym stelażemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 13:57
rex, wikaa, 1kasiulka1, ewela86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykate851 wrote:Lena to super:) ale chłopaki górą
a co do wózka, to ja tez miałam w swoich typach riko nano,ale ten brano też fajny:) a nie jest cięższy?
Riko Brano jest troszkę cięższy :
Wersja głęboka (stelaż z kołami + gondola): 15,4 kg
Wersja spacerowa (stelaż z kołami + siedzisko): 15,8 kg
Riko Nano oby dwie wersje : 14,2 kg
Gdzieś się tliła nadzieja na córeczkę, ale jednak geny męskie poszły górąWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 14:20
-
Witam
Blue witamy roZgosc się
Lenka gratulacje SySynusia!!
Konwalia spokojnie możesz iść na to badanie
Zania nie wiem jak to z Tą waga dzieci ja jak byłam tydzień temu N wizycie to był 23t2d dzidzia ważyła 541g i wychodziła na mniejszą o prawie tydzień ale mi od początku z usg wychodziło z usg termin porodu na 19lipca a z ostatniej @ na 13lipca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 14:22
Blue:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kate851 wrote:Dziewczyny dostałam drugi przelew z Zusu i mam pytanko czy u Was zgadzały się kwoty? bo ja nie wiem jak oni to liczą, teraz niby miałam miesięczne zwolnienie i powinnam całą pensję dostać a brakuje mi ok 200zł.
Zus wylicza stawkę dzienną i musisz to pomnożyć przez liczbę dni L4 = wypłata świadczenia.kate851 lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Zaraz zabieram sie za czytanie ale chciałam wam dać znac co u nas USG udane
córa 874gramy, nogi dłuższe o półtora tygw ogóle duża jest bo ma CRL 27cm w całości ma ok 36-37cm już
Pan doktor obstawiam 60cm przy porodzie
wisi sobie gwiazda głową w dół uff kolejne USG ok 33-34 tyg
a no i witam w 26t0d - 27tyg bell czyli 7 miesiąc aaaaaajenny88, bommbelek89, Nona, rex, wikaa, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blue:) wrote:Hej
dziękuję za miłe przyjęcie do Waszego grona
Jestem z Bytomia, czy któraś z Was jest z tych okolic? Spodziewamy się z mężem pierwszego dzieciątka, na ostatniej wizycie dowiedzieliśmy się, że będzie chłopczyk, oczywiście bardzo się cieszymy, najważniejsze żeby wszystko było okWybraliśmy imię Wojtuś
Termin mam na 21.07.
radiszka wizyta w szpitalu to nic miłego, ale w takim przypadku to lepiej sprawdzić co się dzieje... dużo zdrówka dla Ciebie i synusia i szybkiego powrotu do domku
Hej Blue ja też z BytomiaBlue:) lubi tę wiadomość
-
Witam Was ! Troszke mnie nie bylo, trobilo sie cieplej i nadrabiam porzadki
Jutro wybieram sie na obciazenie.
Dora- super synalmoj tez potrafi takie akcje robic
wczoraj udezal w gadke z fryzjerka. Ze do mamy meza to sie mowi "mamo" no bo przeciez bez sensu mowic tesciowo :p itp.
Radiszka- zdrowka i powrotu do domuuu!
Co do twardniejacego brzucha, mam coraz czesciej takie przygody
Biedronka- ale dzidzijuz duuuza. Ciekawe ile moje uroslo
Rwa dokucza ciagle, masakra... dzidzi kopie juz bardziej na dole wiec chyba juz wisi glowa w dol
Pozdrawiam!!radiszka, dora8201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny i witamy nową lipcówkę
Gratuluje udanych wizyt
Ja mam wizytę 07.04 a w wielki piatek idę na glukozę... Bleee.... ciekawe jak to zniosę
Mam pytanko, zaczynam się rozglądac za poduszkami do karmienia, któraś poleci jakąś konkretną?
Blue:) lubi tę wiadomość
-
Hejka.
Witam nową lipcówkę - Blue zapraszamy do naszego grona
Dora, faktycznie Twój synek to "bohater" z wielkim temperamentem
Radiszka mam nadzieję, że za chwilę wszystko się z Dzidzią unormuje i wypuszcza Cię przed Świętami !
Biedroneczka duża dziewczynka będzie - gratulacje !
Lena Tobie też gratuluję syneczka
Dora to chyba Ty pisałaś o uznaniu dziecka przed porodem. Jak to się załatwia - możesz mi napisać ? Pytam, bo moja koleżanka jest w ciąży i z ojcem dziecka nie mają ślubu. Z góry dzięki za info.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 18:31
Blue:), radiszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja po wizycie znam płeć...będzie dziewczynka
no cóż liczyłam na chłopaka ale oswajam się po malu i widzę coraz więcej plusów najważniejsze że zdrowa
Aha wazy 665Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:46
1kasiulka1, wikaa, rex, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny.długo się tu nie odzywałam ale byłam cały czas w szpitalu dopiero w środę wyszłam. '
Blue witaj
Radiszka dobrze że pojechałaś na ip. Mam nadzieję że wszystko się unormuje i wyjdziesz ze szpitala.
Gratuluje udanych wizyt i zdrowych dużych maluszków:)
Co do badania glukozy ja jeszcze nie byłam,chyba wybiorę się w przyszłym tygodniu.
A co do wózków mi się bardzo spodobał Baby merc zipy Q jutro już jadę go obejrzeć i jak wszystko będzie ok to już jutro go kupię, jest aluminiowy i waży z gondolą 13kg. może ktoś zna opinie na temat tego wózka? bo na necie za dużo nie ma opinii tu link do wózka http://allegro.pl/3w1-zestaw-baby-merc-zipy-q-gratisy-aluminiowy-i5132580301.html
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:47
radiszka, bommbelek89 lubią tę wiadomość