Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
i ja czuje tylko nisko - Luśka siedzi głową do góry i kopie mnie często bardzo nisko i bardzo głęboko jakby po szyjce albo jak włożę spodnie to na linii gdzie kończy się dzins a pas się zaczyna.... powyżej pępka jeszcze nigdy nie czułam... czasem lżej po bokach poniżej pępka i to chyba łapki - syn kopał najczęściej w okolicy pępka a potem nawalał po wątrobie i żebrach
Blue:) lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Radiszka rownież uważam, ze lekarz wie co robi. Mam nadzieje, ze wrócicie niedługo do domku.
Ja mam dzidziusia ułożonego główka do dołu i często czuje ruchy wręcz przy szyjce i spojeniu łonowym.
Niesamowite jest uczucie jak dzidziuś sie kręci. Wtedy czuje jego cześć ciała jak mi wystaje z brzuchaJak pomiziam to twarde miejsce to ucieka od mamy
Kochane tak czytam o Waszych obowiązkach domowych, myciu okien... to trochę Wam zazdroszczęSiedzę na L4, dostaje kota a tyle chciałabym zrobić. Ostatnio wzięłam sie za prasowanie, pranie i po paru minutach już miałam twardy brzuch
Czy tylko ja tak mam? Niestety no-spa za bardzo mi nie pomaga. Najlepiej jak sie położę.
Mama obiecała przyjechać przed świetami i umyć mi okna. JupiBlue:) lubi tę wiadomość
-
Rex,Biedroneczka83, dora8201, Konwalia, a myślałam że tylko ja tak nisko czuje ruchy, ale mnie pocieszyłyście
to musi być zależne od ułożenia maleństwa
Konwalia mi też mama umyła oknamnie bardzo bolą plecy także też za dużo nie potrafię sprzątać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 12:45
-
Ja co prawda nie pamiętam jak nisko czułam ruchy bo aktualnie mały tak buszuje mi w brzuszku że ten cały faluje heheheeheh a nieraz jak kopnie to aż przez koszulkę widać
ale tak jak piszą dziewczyny- blue to musi być zależne od ułożenia dzidzi
Blue:) lubi tę wiadomość
-
radiszka moja koleżanka miała cholestaze u właśnie ja rak wszystko swedzialo.
co do ruchów-do tej pory mała była ułożona główka do góry i ruchy czuje tak lekko poniżej pepka,i na pecherzu:-) czasem trochę wyżej niż pępek. Boję się ze mała się nie odwroci... 2.04 mam wizyte i mam nadzieje że pan doktor powie że ułożenie jest prawidłowe...Blue:) lubi tę wiadomość
-
Blue sama widzisz, że kopniaczki nisko to nic niepokojącego. Ja też czuje je albo tuż przy pecherzu albo wyżej - przy pępku
Jestem padnięta ale zadowolona - pokój sprzątnięty łącznie z przemeblowaniem. M. miał wenę. Umyl okno a potem poprzestawial meble. Ja szalałam z mopem. Jest ok. Teraz pojechał do teściowej po obiadek a ja lecę po młodego do przedszkola.
Biedroneczka83, Blue:) lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:) ale u nas piękna pogoda:) Bommbelek gratuluję córeczki, najważniejsze,że zdrowa dzidzia:) Kasiulka super:) ja we wtorek mam spotkanie organizacyjne a szkoła rodzenia rusza od początku kwietnia:) Dziewczyny dziś jak co piątku się zważyłam i w tydzień 1,5kg, szok przeżyłam:) jem tak samo jak dotychczas, mam apetyt,ale az tyle w tydzień;p
-
Hej dziewczyny. Ja ruchy też często czuję W dole brzucha, na pecherzu szczególnie. Ale też i po bokach.
Dziś miałam usg. Maluszek rosnie, wazy juz 650g. Tylko szyjka mi sie skrocila ok 0,5cm w przeciągu trzech tyg. Brzuch mi twardnieje i skurcze mnie łapią, dość bolesne. Dostałam L4 i będę odpoczywać.
Czy któraś miała tak spr szyjkę? -
Pay niestety nie pomogę z tą szyjką.
Dobrze, że dostałaś zwolnienie. Odpoczywaj. Ja we wtorek idę do gina prowadzącego, który nie chce wystawiać L4. Na moją informacje, że twardnieje mi brzuch powiedział, że mam zmienić tryb na bardziej oszczędny i tyle... Niby jak mam to zrobić? Wstaje o 5, o 6 jade do pracy, o 7 jestem w pracy w której siedzę do 15:30 przed kompem, wracam do domu godzinę, robię obiad, jem obiad i o 19 śpię. Brzuch twardnieje mi już około 12:00. W końcu poszłam do innej gin i dala mi od ręki zwolnienie ze względu na moje objawy. We wtorek mam zamiar być twarda i nie dać się zbyc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 17:22
wikaa lubi tę wiadomość
-
Konwalia hardy ten Twój gin
Nie che dać zwolnienia, wow ? Kobiety w ciąży są pod specjalnym nadzorem i uważam, że jeśli zgłaszasz jakiś problem, to powinien sie ogarnąć. Myślę, że powinnaś od niego uzyskać zwolnienie a nie łazić po innych lekarzach....
Pay u mnie szyjka tez na miejscu wiec nie podpowiem.Konwalia lubi tę wiadomość
-
Dziwne, że gin nie chciał dać l4, mnie się pytał na każdej wizycie czy daję rade do pracy jeszcze chodzić... I dostałam bez problemu l4 od 18 tc chyba.
A co do szkoły rodzenia byłam nastawiona, że jest to zbędne i nie chcę tam chodzić, ale mój mąż mnie dzisiaj zdziwił i powiedział, że będziemy chodzićJestem w szoku
Miłego wieczoruKonwalia lubi tę wiadomość
-
MIKOLAY wrote:Witam Was w zimny wieczór ;(
Pay, ja jestem "szyjkowa" - jaką miałaś wcześniej szyjkę??
4cm teraz 3,5. Niby jest jak najbardziej w normie ale ta szybka zmiana jakos mnie niepokoi.
Konwalia, tryb pracy mam bardzo podobny tyle ze zaczynam o 8, a czasem 12 jak mam drugą zmianę. A wtedy jestem późno w domu.
Życzę powodzenia z Twoim Ginekologiem.Konwalia lubi tę wiadomość