Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie wiem dokładnie kiedy dokładnie zaczną,ale znajoma pisała,że ma na 5 czerwca termin i ze jeszcze na Lubartowskiej urodzi,że później moze być problem z miejscami, bo remont.Pomyślałam o Was,żeby nie było później zaskoczenia, ja tez oprócz Kraśnickiej brałam Lubartowską pod uwagę,ale teraz to chyba Kraśnicka, zresztą zobaczymy:)Wikaa a Ty gdzie chciałaś rodzić?
-
Dziewczyny dokładnie jak Rex napisała sn Rodziłam w 23tc a cc miałam Przy córce w 40tc.
Mia witajoczywiście że Cię przyjmiemy i doskonale rozumiem że nie chciałaś wcześniej dołączyć ale jak widzisz atmosfera się oczyscila i na spokojnie można sobie pogadać
Livia śliczna kobietka z Ciebie i jaki ty masz duży brzusio :-o to ja choć jestem rozmiaru xxxl to mam mały:-( może za mały?dziś nawet sąsiadka mi piwo proponowala...
-
Kate851 moja ciąża przebiega baaardzo spokojnie, aż sama jestem zaskoczona, gdyby nie to ze maluszek urządza często rewolucje w brzuchu, ( a najbardziej lubi wieczorne i poranne harce) i od niedawna brzuszek zrobił sie widoczny to nie czuła bym wogole ze w ciazy jestem
heheh śmiejemy sie, ze jest łaskawy dla mamy. Jeśli chodzi o wagę to tez tragedii nie ma (narazie 6kg na plusie) wiec ja jak najbardziej Happy...
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a co myślicie o laktatorach? W sensie macie jakieś sprawdzone, bądź swoje typy? Ja kupiłam w piątek Tommee Tippiee elektryczny, po czym oczywiscie po fakcie przejrzałam opinie na jego temat i sie załamałam, strasznie słabe, ze głośny i wogole masakra wiec włączyłam go i faktycznie do najcichszych nie należał wiec stwierdziłam ze nie chce sie już przekonywać czy reszta opinii tez sie zgadza i dziś odwiozłam go do sklepu...
Ehhh nie wiem teraz w sumie czy nie kupie dopiero po porodzie jak faktycznie będzie potrzebny, i na dzień dzisiejszy myśle ze jeśli tak to chyba postawie na Avent... Co myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 18:03
-
Śliczne brzuszki dziewczyny
Mi siostra mniej więcej raz w miesiącu robi zdjęcie z profilu, widać jak ładnie rośniemy.
Co do laktatora to Avent ogólnie jest dobra firma więc i te sprzęty pewnie będą miały dobre opinie, choć cenę pewnie też dobra. Mi przyjaciółka doradzala zaopatrzyć się przed porodem, bo jak sama miała nawaly to jej mąż w nocy jeździł po aptekach. Skończyło się na Canpol.
Mój Synek też nieźle fika i w dzień i w nocy, czasem spać mi nie daje tak zasuwa. -
Hej
Mia witamy serdecznie
Blue, tak jak Livia pisze, no jak nie ma wolnego łóżka na porodówce to gdzie mają przyjąć? ;p
Juwelka, właśnie nie jestem wcale taka pewna czy mnie przyjmą bez gadania, bo jak będzie akurat oblężenie to pewnie i znajomości nie pomogąnie wiem co wtedy zrobie pewnie sie poryczę i pójde na swój oddział , tylko tam same łóżeczka dla noworodków ;p
Ręcznik z Babyono super, miękki dość duży, będę kupować drugi troszkę mniejszy żeby do szpitala wziąć
Monita a kuzynka to pewnie rodziła w wejherowie albo redłowie?? Bo w Redzie chyba nie ma porodówki ;p
-
Cześć Dziewczyny
My spędziliśmy kilka ostatnich dni w szpitalu, z powodu wysokiego cieśnienia. Obesrwacja, ktg, usg, kilka razy dziennie mierzenie ciśnienia i diagnoza... syndrom białego fartuchaOkazało się, że wysokie ciśnienie mam tylko podczas wizyt u gina, w szpitalu było ok. Ale przynajmniej porobili mi sporo badań i wiem, że wszystko w porządku.
Livia, Mia- super macie brzuszki
A to domek mojego Synka z początkiem 29 tygodnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 21:04
Mia1988, Ivettka, zielona1, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Mia faktycznie brzusio masz malutki.
Morroind Twój domek tez super. Fajnie, że wrzucacie fotki, lubię oglądać
Dobrze, że szpital wyjaśnił problem z ciśnieniem i okazał się banalnyPrzynajmniej przebadali Cię pożądnie
Kate szpital na lubartowskiej jest bardzo blisko mojego miejsca zamieszkania. Dlatego zawsze brałam pod uwagę ten albo Jaczewskiego. W tym drugim zawsze odsyłają wiec dwukrotnie rodziłam na lubartowskiej. Teraz zastanawiam się gdzie będą odsyłać, bo odsyłać będą. ...
I to nie zawsze jest tak, że brakuje miejsc.... Miejsca są, ale dla wybranych.... i jestem tego pewna w 100 % ....
Dobranoc. -
nick nieaktualny