X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem dokładnie kiedy dokładnie zaczną,ale znajoma pisała,że ma na 5 czerwca termin i ze jeszcze na Lubartowskiej urodzi,że później moze być problem z miejscami, bo remont.Pomyślałam o Was,żeby nie było później zaskoczenia, ja tez oprócz Kraśnickiej brałam Lubartowską pod uwagę,ale teraz to chyba Kraśnicka, zresztą zobaczymy:)Wikaa a Ty gdzie chciałaś rodzić?

• kate851 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zania podobno jak się ma swojego lekarza ze Staszica to można sie tam dostać:) poproś go ładnie, bo tam mała porodówka,ale wierzę,że Ci się uda:)

• bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dokładnie jak Rex napisała sn Rodziłam w 23tc a cc miałam Przy córce w 40tc.

Mia witaj :-) oczywiście że Cię przyjmiemy i doskonale rozumiem że nie chciałaś wcześniej dołączyć ale jak widzisz atmosfera się oczyscila i na spokojnie można sobie pogadać ;-)
    Livia śliczna kobietka z Ciebie i jaki ty masz duży brzusio :-o to ja choć jestem rozmiaru xxxl to mam mały:-( może za mały?:-( dziś nawet sąsiadka mi piwo proponowala...

16udskjogri4r6n4.png
  • Mia1988 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate851 moja ciąża przebiega baaardzo spokojnie, aż sama jestem zaskoczona, gdyby nie to ze maluszek urządza często rewolucje w brzuchu, ( a najbardziej lubi wieczorne i poranne harce) i od niedawna brzuszek zrobił sie widoczny to nie czuła bym wogole ze w ciazy jestem ;-) heheh śmiejemy sie, ze jest łaskawy dla mamy. Jeśli chodzi o wagę to tez tragedii nie ma (narazie 6kg na plusie) wiec ja jak najbardziej Happy...

1kasiulka1 lubi tę wiadomość

1usah371io4htfas.png
  • Mia1988 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fa71fb3616c.jpg
    A oto my w całej okazałości :-)

rex, anetaa1607, Konwalia, wikaa, 1kasiulka1, Ivettka, radiszka, zielona1, ewela86 lubią tę wiadomość

1usah371io4htfas.png
  • Mia1988 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a co myślicie o laktatorach? W sensie macie jakieś sprawdzone, bądź swoje typy? Ja kupiłam w piątek Tommee Tippiee elektryczny, po czym oczywiscie po fakcie przejrzałam opinie na jego temat i sie załamałam, strasznie słabe, ze głośny i wogole masakra wiec włączyłam go i faktycznie do najcichszych nie należał wiec stwierdziłam ze nie chce sie już przekonywać czy reszta opinii tez sie zgadza i dziś odwiozłam go do sklepu...
    Ehhh nie wiem teraz w sumie czy nie kupie dopiero po porodzie jak faktycznie będzie potrzebny, i na dzień dzisiejszy myśle ze jeśli tak to chyba postawie na Avent... Co myślicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 18:03

1usah371io4htfas.png
  • Pay Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne brzuszki dziewczyny :)
    Mi siostra mniej więcej raz w miesiącu robi zdjęcie z profilu, widać jak ładnie rośniemy.
    Co do laktatora to Avent ogólnie jest dobra firma więc i te sprzęty pewnie będą miały dobre opinie, choć cenę pewnie też dobra. Mi przyjaciółka doradzala zaopatrzyć się przed porodem, bo jak sama miała nawaly to jej mąż w nocy jeździł po aptekach. Skończyło się na Canpol.
    Mój Synek też nieźle fika i w dzień i w nocy, czasem spać mi nie daje tak zasuwa.

f2wli09k7bbu5oba.png
    Moja miłość od pierwszego wejrzenia
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia ślicznie wyglądasz:) malutki brzuszek:) odnośnie laktatora to siostra męża ma nowy nieużywany ręczny aventa i ma mi pożyczyć:) może się też nie przyda:)

Mia1988 lubi tę wiadomość

• Blue:) Przyjaciółka

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Avent to dobra firma więc pewnie będzie dobry :-) ja narazie nie kupuję jak będzie taka potrzeba to po porodzie mąż kupi :-)
    Śliczny brzuszek Mia :-)

Wojtuś nasz Skarb <3 <3 <3
    ex2b3e5e2fco1er7.png

ckai43r89zfl6iv1.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia ładna babeczka jesteś i brzuszek też fajny :) taki mini :)
    Ja miałam chyba z BabyOno i był ok.

dxom6iye1ka3dosl.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 18:58

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • katepr Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Mia witamy serdecznie :)
    Blue, tak jak Livia pisze, no jak nie ma wolnego łóżka na porodówce to gdzie mają przyjąć? ;p
    Juwelka, właśnie nie jestem wcale taka pewna czy mnie przyjmą bez gadania, bo jak będzie akurat oblężenie to pewnie i znajomości nie pomogą :/ nie wiem co wtedy zrobie pewnie sie poryczę i pójde na swój oddział , tylko tam same łóżeczka dla noworodków ;p
    Ręcznik z Babyono super, miękki dość duży, będę kupować drugi troszkę mniejszy żeby do szpitala wziąć :)
    Monita a kuzynka to pewnie rodziła w wejherowie albo redłowie?? Bo w Redzie chyba nie ma porodówki ;p

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • Morroind Znajoma

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    My spędziliśmy kilka ostatnich dni w szpitalu, z powodu wysokiego cieśnienia. Obesrwacja, ktg, usg, kilka razy dziennie mierzenie ciśnienia i diagnoza... syndrom białego fartucha :D Okazało się, że wysokie ciśnienie mam tylko podczas wizyt u gina, w szpitalu było ok. Ale przynajmniej porobili mi sporo badań i wiem, że wszystko w porządku.

Livia, Mia- super macie brzuszki :)
    A to domek mojego Synka z początkiem 29 tygodnia

943f1c503854e2d5.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 21:04

Mia1988, Ivettka, zielona1, ewela86 lubią tę wiadomość

Czekamy serduszko :)
    p19ugox1et98ehpu.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 18:58

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja od razu jadę na Wejherowo - mam nadzieję, że dojadę :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Morroind Znajoma

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak własnie robię, w domu też zawsze mam ok. Po wyjściu ze szpitala byłam u swojego lekarza i u niego znów ciśnienie meega, sama tego nie rozumiem, ale chyba nad tym nie zapanuje ;)

p19ugox1et98ehpu.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morroind ja w pierwszej ciąży walczyłam z wysokim ciśnieniem, leżałam w szpitalu sporo - skończyło się zakażeniem ciążowym. Teraz od początku ciąży biorę Acard i o dziwo jak na razie ciśnienie mam niziutko ;) A nogi Ci nie puchną?

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • wikaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia faktycznie brzusio masz malutki.
    Morroind Twój domek tez super. Fajnie, że wrzucacie fotki, lubię oglądać ;-)
    Dobrze, że szpital wyjaśnił problem z ciśnieniem i okazał się banalny ;-) Przynajmniej przebadali Cię pożądnie ;-)

Kate szpital na lubartowskiej jest bardzo blisko mojego miejsca zamieszkania. Dlatego zawsze brałam pod uwagę ten albo Jaczewskiego. W tym drugim zawsze odsyłają wiec dwukrotnie rodziłam na lubartowskiej. Teraz zastanawiam się gdzie będą odsyłać, bo odsyłać będą. ... :-(
    I to nie zawsze jest tak, że brakuje miejsc.... Miejsca są, ale dla wybranych.... i jestem tego pewna w 100 % .... :-/

Dobranoc.

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • Morroind Znajoma

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia, nie puchna mi nogi i nic złego się nie dzieje. A Ty w pierwszej ciąży brałas jakieś leki na obniżenie ciśnienia?

p19ugox1et98ehpu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś przyszalałam z zakupami Julkowymi, jutro wstawie foty

Kolorowych :)

1kasiulka1 lubi tę wiadomość

‹‹ 855 856 857 858 859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ