Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w 30tc
słońce świeci ptaszki śpiewają aż chce się żyć
Dziewczyny ja też się boje porodu szczególnie że ja po cc niby Rodziłam ale w 23tc a to nie to samo co maluszek w 40tc...boję się też drugiej cc...boję się żeby wszystko było ok z Dzidzią.. Mam coraz więcej obaw ale muszę myśleć pozytywnie.torbę chce spakować na 35tc..czyli już niedługo.
Dziewczyny które mają bazę do fotelika czy wy też musicie kupić przedluzka do pasow?? Bo niestety mój pas. Z tyłu nie obejmie bazy -
Dzień dobry:)
U mnie też śliczna pogoda,ale się czuję az przespana:) tak dziwnie,że od razu jak lato:) czuję się też przez to trochę skołowana:)
Katepr daj znać jak okrycie kąpielowe, bo też będę zamawiaćPowoli też kompletuję wyprawkę,teraz szukam tapety koło łóżeczka Niuni i też później listwy przypodłogowe, zamawianie komody:)
Teraz w pytaniu na śniadanie o kobietach w ciąży, o przepuszczaniu w kolejce. -
Konwalia masz czas 14 dni po porodzie na zgłoszenie takiego podania o urlop zalezy jaki bierzesz, moja kolezanka napisała podanie o urlop macierzyński, dodatkowy i rodzicielski i miała na to 2 tygodnie po urodzeniu córki, oprócz tego takie oświadczenie,że mąż nie będzie korzystał z urlopu.
-
Dziewczyny w pepco są w promocji okrycia kąpielowe, mniejsze za 19.90, większe za 29.90 czy któraś z Was może je ma, bo zastanawiam sie jakie kupić, podobno w Pepco rzeczy nie są dobrej jakości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 09:39
-
bombelek a to trzeba pasami przypinać jeszcze? Wydawało mi się, że jak jest baza to pasy już nie są potrzebne:
No ale może się mylę - pierwszy raz będe mieć fotelik z bazą
Co do rzeczy z Pepco - ja jestem zadowolona, mam sporo stamtąd ale raczej ubranek i ubrań dla siebie. Ręcznik kupiłam bambusowy, nie tani ale ponoć najlepszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 09:29
-
kate ważne, żeby nie był twardy
A ja wczoraj kupiłam sobie długą sukienkę w Pepco, rozmiar Sale jest super. Dzisiaj w nią wskakuję - zwykła szara, odcinana pod biustem 39,99zł
Były jeszcze niebieskie ale same duże rozmiary (śmiesznie to brzmi bo sama jak wieloryb już jestem) ale może zajade do innego Pepco i kupię
-
Witam dziewczyny po weekendzie i przy okazji w 8 miesiącu ciąży;) piękna dziś pogoda,od godzinki siedzę na balkoniku,wypiłam kakao i zjadłam śniadanie:) dziś odpoczywam,weekend był pracowity wybraliśmy meble do sypialni i już je kupiliśmy,czekają na nas w magazynie w sklepie:) Ja spakuje torbę w końcówce maja na początku czerwca,co do usg mam za tydzień 5 maja i już się doczekać nie mogę
Wczoraj odwiedziła nas kuzynka i dostałyśmy już pierwszy prezent dla Julki,a przy okazji przyniosła zaproszenie na ślub odrazu podziękowaliśmy i powiedzieliśmy że nie przyjdziemy-ona strasznie nalega żeby chociaż na obiad przyjść,nie wiem jak jej odmówić;/ powiedziałam że przyjdziemy do kościoła ale że na ślub nie. ślub bedzie 22 sierpnia a ja mam tp na 4 lipca mała będzie miała niecałe dwa miesiące, będzie za mała na takie wielkie głośne weselicho ja się będę stresować i ona. Mówi do nas to chociaż na obiad przyjedzcie-no fajnie może bym się skusiła ale to są koszty nie oszukujmy się nie pojadę z samymi kwiatami na ślub w koperte trzeba włożyć-co najmniej 300zł do tego ubrać siebie,ubrać małą i ukochanego....fryzjer(bo przecież trzeba przed całą rodziną dobrze wyglądać-tym bardziej jako świeżo upieczona mama) i koszty robią się duże-pojechać tylko na obiad który będzie kosztował minimum 600zł - no sorry może zrobiłam się sknera ale przy tych wydatkach co teraz mam remont,wyprawka a pozniej malutka przyjdzie na świat nie stać mnie na takie wyskoki a nawet jakbym uzbierała tyle do sierpnia to wolałabym kupić coś małej za to. oczywiście tego jej nie powiem ale musiałam się wygadać
co wy byście zrobiły na moim miejscu?
-
amarranta wrote:Wikaa, moja koleżanka mówi, że 4 miesiące jej dziecko spało w koszu..
Livia, ta sukienka z pepco ma ramiączka czy jest bez ramiączek?
Juwelka, mamy ten sam termin;)
Na szybko strzeliłam więc jakość do kitu - wybacz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 11:33
amarranta lubi tę wiadomość
-
Livia, dzięki!
super ta sukienka! mam nadzieję, że za tydzień jeszcze będą albo w sobotę będą otwarte sklepy, bo będę wtedy w Polsce
jeszcze jedno pytanko - Ty wysoka jesteś?
bo mam 167cm i pewnie może być za długa
Aneta, fajnie, że poruszyłaś ten temat. też mamy ślubny dylemat, właściwie dwa - 15 (z noclegiem) i 29 sierpnia, ale z kolei myślę, że i tak na oba pójdziemy.. bo pierwszy to ślub mojej przyjaciółki, która była moją świadkową, a drugi przyjaciela męża od podstawówki. ciężko mi jest się zdecydować (i jeszcze nie potwierdziliśmy), bo to pierwsze dziecko i zupełnie sobie nie wyobrażam, jak to będzie wyglądało po miesiącu, czy się 'dogadamy' już z dzidzią, czy dojdę do siebie, czy będę chciała ją zostawić z babcią czy brać ze sobą (pewnie brać jak już).. a co Wy o tym myślicie dziewczyny?