Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie jest dobrze. Progesteron fatalny tylko 14, takze nie mylilam sie. Na tym etapie powinien byc sporo wyzszy. Endometrium 7.5mm, kolejna katastrofa. Najgorsze jest to ze moja szyjka macicy jest w oplakanym stanie..znowu. Od razu pobrala na posiew, cytologie. Do tego wszystkiego bakteryjno-grzybicze zapalenie pochwy, stad to swedzenie. A zapalenie pochwy nie wiadomo skad
Dostalam:
*luteina 3x2 pod jezyk
*Estrofem 2x1 dopochwowo (dostalam opieprz ze odstawilam bo przeciez zawsze mam takie cienkie endo, miewam nawet 4mm), no ale mowi ze te 2 dni nic by nie zmienily raczej
*kwas foliowy 5mg
*nystatyna globulki na noc dopochwowo 10 dni
*iladian direct plus globulki na noc dopochwowo 10 dni
*w razie duzego swedzenia smialo clotrimazolum mam uzywac na zewnatrz
*do tego dorobili Estradiol z krwi i jutro maja byc wyniki.
*zalecenia: duzo lezenia, zero stresow, owoce, warzywa, leki, zero seksu, zero dzwigania itp
'PROSZE BYC DOBREJ MYSLI' tak mi powiedziala gin.
Kolejna wizyta 24.11 na 16.40, bedzie juz widac pecherzyk, o ile dotrwam do tego dnia.
Jedyne pocieszenie to ze beta rosnie prawidlowo. Ale to przeciez dopiero sam poczatek Dziewczyny masakra
Tyle w temacie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 16:43
-
cati wrote:tak tez zrobie
dostalam wyniki bety
49 000 moja lekarka do mnie zadzwonila z dobrymi wiesciami i kazala sie relaksowac ile wzleziecati lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
Daisy - jak tyle zaimplantujesz w pochwe to nie wiem jak mialo by byc zle !
Badz dobrej mysli , ba ! nawet super mysli : ) i odpoczywaj duzo !!!
Kroi sie spotkankoo wiec dzis groszek idzie na imprezke
Mandarynki mmmmm swieta mmmmm
fety i mocarelli nie powinno sie sporzywac chyba ze sa z przetworzonego mleka - powinno byc napisane na opakowaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 17:01
-
Daisy spojrz na moj wykres i na moja bete. mialam nizsza a jestem tu gdzie jestem:)
temperatury za nic w swiecie juz nie mierz. oddaj termometr mezowi niech go schowa przed Toba. Ja po mierzeniu temperatury dp i temperatury ciala bylam zalamana. przestałam mierzyc. lekarz zapisał leki i udalo się.
najwazniejsze ze jesteś pod stała opieka lekarza i zapisał wszystkie leki.
ja bralam luteine dopochowow w konskiej dwace 4x3 i duphaston 3x2. udalo się. daj znac jak estriadol wyszedł.
powodzenia dziewczyny:)believe lubi tę wiadomość