Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka:)
Ja też przy sikaniu do kubeczka póki co nie mam problemów, bardziej się staram,zeby nei wstawać w nocy wtedy i wytrzymać do 6 rano z moczem do badań
Co gin to widać swoje sposoby, mnie mój bada co 2 wizytę czyli ok co 2 miesiąc, mocz mam idealny,więc infekcji nie podejrzewa, pyta się zawsze czy coś mnie piecze, kłuje itp,mówię,że nie, więc pewnie dlatego nie bada mnie co wizytę.
Ja już od 7 na nogach, zrobiłam dużo rundek po marketach, bo jutro zamknięte wszystko, więc juz pełna lodówka:) dziś się ważyłam i 8kg na plusie:) w 1,5 tygodnia przytyłam 1,400kg:) heh niezły skok teraz był,ale Niunia rośnie:)
Dziewczyny podziwiam Was,że się same golicie:) ja od 5 msc już nie miałam do tego siły;p -
Czesc dziewczyny,
mam nadzieje, ze jeszcze mnie pamietacietroszke mnie nie bylo znowu, ale to dlatego ze ciagle bylo cos do zrobienia i jakos nie bylo zbyt wiele czasu... Ostatnie 2 dni nadrabialam co tam u Was slychac i nie pamietam ponad polowy tyle sie tego uzbieralo
Na poczatku chcialam pogratulowac Gigsie i Jenny dzieciaczkow. Zycze Wam duzo duzo zdrowka i mam nadzieje, ze wszystko u Was I dzieciatek dobrze i niebawem bedziecie w domku w komplecieWszystkim pozostalym gratuluje udanych wizyt! Widze ze wiekszosc z Was ma juz prawie wszystko gotowe. Ja dopiero wczoraj i dzisiaj wypralam ciuszki ktore mam juz w domku a jeszcze czekam na wiecej (sporo dostaismy od rodzinki) do tego zamowilam bardzo duzo rzeczy w Pl miedzy innymi z apteki gemini spore zamowienie i troche rzeczy z allegro. Maz polecial na Komunie chrzesniaka wiec wszystko spakowal i teraz jeszcze musimy zamowic kuriera i zapewne w polowie czerca bedziemy mieli juz wszystko w domu, mam taka nadzieje
Mam straszna wene na pranie i prasowanie ciuszkow dla malej, a tu dzisiaj i jutro ide do pracy i troszke psuje to moje plany no ale co zrobic...
Moje dzieciatko tez jeszcze nie jest odwrocone niestetysiedzi sobie posladkowo, ale ciagle mam nadzieje ze sie jeszcze odwroci
Pozdrawiam i zycze milego dzioneczkadora8201 lubi tę wiadomość
-
Kate jakby mnie mój M miał golić to padlibyśmy ze śmiechu i pociachał by mnie jak rzeźnik
dobra znalazłam przewijak na komodę więc pytanie odwołuje
i teraz może wywołam burzę ale.... na początku było nas dużo, potem zrobił się podział na fb i bbf - znikoma część udziela się tu i tu, dużo dziewczyn tylko tam i zostało nas tu dość wąskie grono - widzę w tabelce że dziewczyny z fb uzupełniają dane ale myślę, że może fajnie by było gdybyśmy miały coś swojego, tutejszego?? na innych wątkach mają takie piękne listy z terminami porodu, na kogo czekamy, kto już urodził kiedy i jak... może warto by było tu zrobić nam coś podobnego?? bo szczerze powiem Wam, że 80% dziewczyn z listy nie znam lub nie pamiętam, cieszę się z każdego dziecka ale w sumie obce dzieci nie interesują mnie tak bardzo jak "nasze. tutejsze" a w żaden sposób te nasze nie są tu wyszczególnione, podkreślone a myślę, że zasługują na to w 10000%. I wtedy byłyby to tylko nasze dzieci... skoro dziewczyny się tu nie udzielają to nie ma potrzeby celebrować ich dzieci tu = przepraszam jeśli kogoś uraziła ale moim zdaniem po prostu dziewczyny odeszły - bo to że mają grupę lipcówek na fb to nie znaczy że nadal są lipcówkami z bbf bo nie są skoro się tu nie udzielają... równie dobrze mogłybyśmy trzymać listę lipcówek z innych forów...
LillaMy, bommbelek89 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dora, też o tym myślałam. Ale takiej fajnej, rzucającej się w oczy listy nie mamy jak zrobić, bo nie wiem czy ktokolwiek z pierwszej strony się jeszcze udziela
Ewela, super, że wróciłaś
Ja mam pierwsze 4 paki pieluch :p choć nie planowałam jeszcze. Ale mam z głowy już
Teraz kosmetyki zostały na czerwiec do kupienia.
No i jeszcze osprzętu typu obcinaczki, szczotka itp.
ewela86 lubi tę wiadomość
-
to potrzeba kogoś kto by zaczął taką listę i myślę, że najlepiej będzie jak każda chętna która chce być na liście niech sie po prostu dopisze - zachowajmy tylko kolejność datową i będzie git...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 14:28
Witajcie! Późno, ale udało mi się odnaleźć to forum
Mam na imię Asia i będę mamą Danielka. Termin porodu został wyznaczony na 18 lipca. To będzie nasze pierwsze maleństwo. Mam nadzieję, że przygarnięcie mnie do swojego grona
wikaa, dora8201, Blue:), rex, 1kasiulka1, katepr, LillaMy, kate851, Ivettka, bommbelek89 lubią tę wiadomość
-
Widzę Dora, że rewolucję rozkrecasz - ale całkiem słusznie
Lista powinna być lipcowek 2015 bbf - a wiadomo kto na bbf z nas tu jest. Wiec zróbmy nasza listę
Szkoda tylko, że nie da się już jej wkleić na pierwszą str.
Witaj Asiulka. Jasne, że Cię przygarniemy. Im nas więcej tym weselej. Ustaw sobie suwaczek i pisz ile chceszWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 16:12
radiszka, LillaMy lubią tę wiadomość
-
witaj Asiulka! rozgość się
dobra, rozkminiłam temat więc będę miała chwilkę to zrobię listę - póki co posłużę się danymi z tabelki z 1 strony. Niestety z góry przepraszam jeśli kogoś nie wpiszę postaram się wszystkie które kojarze ale jeśli którąś pominę to dajcie znać.... potem każda która będzie chciała dodać coś od siebie to wystarczy opcja "cytuj" ostatnią wypowiedź z tabelką czy listą i dopisać coś tam swojego, zapisz i jużewela86, rex, wikaa, kate851 lubią tę wiadomość
Witaj Asiulka, rozgosc sie
Obiecuje, ze sie poprawie i bede sie wiecej udzielac zostalo mi juz tylko 3 tygodnie pracy wiec nie najgorzej i powinnam miec wiecej czasu
Dziewczyny mam pytanie czy ktoras z Was ma moze teraz jakos wiecej sluzu tzn duzo wiecej niz wczesniej??? Kurcze ja mam duzo wiecej od jakiegos tygodnia i zaczynam sie zastanawiac co moze byc powodem15.05 bylam u polskiego gina i dala mi jakiegos czopka bo niby sporo sluzu mialam i po tym czopku to dopiero mam... Sama nie wiem co o tym myslec.
Nic zmykam do pracy milego popoludnia Wam zycze -
ewela ja mam dużo więcej 0 kilka dni miałam tak, że wkładkę musiałam wymieniać ze 3-4 razy dziennie, potem się uspokoiło a od wczoraj znów... byłam w środę na wizycie, mówiła, o tym, zaglądał i jest ok - teraz tak może być
słuchajcie a przeglądam kto się odzywał w ciągu ostatniego jakiegoś tam czasu i zauważyłam, że Lena się skasowała.... wiecie coś o tym? jeszcze kilka dni temu wklejała łóżeczko Filipa a teraz usunięta jestewela86 lubi tę wiadomość
dora8201 wrote:ewela ja mam dużo więcej 0 kilka dni miałam tak, że wkładkę musiałam wymieniać ze 3-4 razy dziennie, potem się uspokoiło a od wczoraj znów... byłam w środę na wizycie, mówiła, o tym, zaglądał i jest ok - teraz tak może być
słuchajcie a przeglądam kto się odzywał w ciągu ostatniego jakiegoś tam czasu i zauważyłam, że Lena się skasowała.... wiecie coś o tym? jeszcze kilka dni temu wklejała łóżeczko Filipa a teraz usunięta jest
No dziwne to... zupełnie niedawno się odzywała:/
A jak coś to jestem za Twoim pomysłem w sumie już od dawna jak zaczęły się te podziałybbf to bbf a nie, ze fb zagląda Tu tylko żeby zwietrzyć jakąś sensację albo kogoś zjechać...
wikaa, bommbelek89 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny :* dawno się nie odzywałam, ale nie mam jakoś czasu ani chęci na nic ostatnio
zmieniamy mieszkanie i zaczynamy remont i mamy tyle załatwiania z tym związanego, że na nic czasu nie mam... ciągle tylko myślę czy z wszystkim zdążymy przed porodem i bardzo się boję, że zabraknie nam czasu na dokończenie remontu
ale może jakoś damy radę... Trzymajcie kciuki!
Nie nadrobię wszystkiego niestety, ale czytam Was regularnie i bardzo gratuluję udanych wizyt i mamusiom bliźniaków gratuluję i życzę Wam mnóstwo zdrówka!
Co do sikania do kubeczka to ja też mam z tym problem z brzuszkiem, a golenie to jest jakaś tragedia!
ewela zwiększona ilość śluzu może być spowodowana tym czopkiem co dostałaś od gina.. ja też tak mam, bo mam Luteinę i Nystatynę z powodu mojego pessara...
21.05 miałam wizytę i się dowiedziałam, że mój Wojtuś się odwrócił!!!!!! ma główkę na dole i niech tak już zostanie... bardzo się z tego powodu cieszępoza tym wszystko u nas ok
Witaj Asiulka!
dora dobry masz pomysł, ale nie wiem po co właśnie takie podziały... ale w sumie każdego wybór, wolą pisać na fb to ok, nie ma co się denerwować
1kasiulka1, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Blue nikt się nie denerwuje
po prostu brakuje nam listy takiej kto i na kogo czeka a kto i kogo się już doczekał
jest jedna wielka lista na googlu ale ona nie jest na bieżąco aktualizowana, dużo danych niezbyt istotnych i przede wszystkim zylion osób z którymi my tu nie mamy już od dawna żadnego kontaktu:)
a że dziewczyny wchodzą i czytają - cóż - otwarte forum, mają takie prawo... szkoda, że podział się zrobił no ale skoro już jest to jakąś własną społeczność stworzyłyśmy i miło by było mieć własną listę
i powodzenia z remontem i super, że Wojtuś się obrócił)
Blue:) lubi tę wiadomość
dora8201 jestem jak najbardziej za taką listą
tylko nie mam pojęcia jak ją zrobić ;P
dziewczyny powiedzcie mi jest jakiś prosty sposób na dodawanie zdjęć na forum? np. z tel?
Kamyk1989 też czasem się zastanawiam czy to nie są wodyKamyk1989 lubi tę wiadomość