Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny!
Kamyk - masz racje muszę swoją połówkę zmobilizować do masażu, świetny pomysł
Livia, Radiszka - gratuluje udanych wizyt i cieszę sie ze wszystko jest w porządku
Co do wagi to u mnie jakieś 7- 8kg na plusie do tej pory ale sie nie przejmuje bo wszystko w brzuch idzie o dziwo...
Także luzik - mam nadzieje ze zmieszczę sie w swoich założeniach żeby nie przytyć więcej niż 10kg do końca
Livia super, ze wyprawkę masz już skompletowana - zazdraszczam
U nas tez już prawie wszystko - potrzebujemy tylko jeszcze nianie, laktator i leżaczek-bujaczek, wszystko już mamy wybrane tylko kwestia zamówienia została, ale pokoik małego jeszcze niestety pokoiku nie przypomina, wszystko w sumie jeszcze w kartonach, i jak zwykle moj twierdzi ze jeszcze przecież mamy czas wiec po co to rozpakowywać... Ehhh
Ale przynajmniej już ciuszki wszystkie prawie mam z głowy, właśnie kończy sie ostatnie pranie, tylko wyprasować jak wyschnie i myśle ze w weekend spakuje torbę do szpitala... a co niech sobie już stoi, jeść nie wola a przynajmniej już z głowy będzie
radiszka lubi tę wiadomość

-
Cieszę się, że u Was wszystko gra po wizytach

Co do wyprawki- dla Lilki musze jeszcze kupić cienki dresik na wyjście ze szpitala, bo resztę ubranek już mam, wszystkie wyprane i będę prać jeszcze raz, gdyż na początku czerwca czeka nas przeprowadzka
Małej musze jeszcze kupić wanienkę, przybory do higieny, spirytus i gaziki do pępka. No i jeszcze takie drobiazgi jak karuzela i cieniutki kocyk
Za to sobie muszę do szpitala dużo nakupować i będę to robić w czerwcu
Pod koniec czerwca będę już pakować torbę do szpitala
-
Mnie dziś w nocy znów dokuczał ból zęba?.... a może dziąseł... już sama nie wiem. Poradziłam się Kate, robie płukanki. Jak do poniedziałku nie przejdzie,albo broń Cię Panie Boże coś się pogorszy lecę do dentystki (lub w ostateczności na dyżur) ;/ Czy te nasze ciąże nie mogą przebiegać "Bezboleśnie"??
Najgorsze jest to,że jesli to faktycznie ząb a nie dziąsło, to leczenie w ciemno, bo RTG na pewno nie dam sobie zrobić przed porodem...
Gratuluję udanych wizyt, i ukończonych wyprawek - nam jeszcze ciut zostało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 12:59
-
kurde dziewczyny trochę mnie przerażacie.... ja nadal mam niewiele... to co ostatnio dokupiłam to ochraniacze i prześcieradełka do łóżeczka, wanienkę ze stelażem która będę dziś odsyłać bo nie woadłam na to żeby moją wannę wymierzyć i mi stelaż nie pasuje i materacyk do łóżeczka.... z kosmetycznych rzeczy, podkładów pieluch, chustek, maści, niań i innych gadżetów itp nie mam absolutnie nic... o praniu póki co nie myślę bo to dopiero po remoncie pokoiku.... musi mnie ktos w tyłek kopnąć

Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Mia tez myślałam ostatnio o cieście z rabarbarem..... mhhhh.... prosze o jedne kawałek

Dora miło, że pytasz ale z młodym juz lepiej. Co prawda kaszle ale już bez wymiotów i gorączki. Ma leki przeciwzapalne bo prawdopodobnie wirusik go w przedszkolu dopadł. .... Mnie też bolą w nocy strasznie biodra. Jak usnę to zazwyczaj przebudzam sięw nocy w tej samej pozycji zcierpnięta i z bbólem biodra, który czuje aż w tyłku. Do tego jak się przewracam na drugi bok to czuję w spojeniu ból. .... Stara jestem to czuję się jak czuję. ....
Do tego brzuchol, który miga mi przed oczami, najpierw ją się przewracam potem on .....
A co do Twoich rad Dora - to uśmiałam sięjak tylko...... W życiunie dam rady przerzucić załączonych kolan z boku na bok, bo chyba bym zeszła z bólu i śmiechu jednocześnie ..... 
Idę ogarnąć chałupę, bo mama się zapowiedziała. ...
aha.... Kamyk - cieszę się, że u Ciebie sytuacja juz opanowana....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 13:53
-
Zania mnie co chwile pobolewa coś przy zębach - a nie mam próchnicy ani nic i okazuje się, że dziąsła.... smaruje żelami różnymi wtedy, robie płukanki i mija....

wikaa wrote:Mia tez myślałam ostatnio o cieście z rabarbarem..... mhhhh.... prosze o jedne kawałek

Dora miło, że pytasz ale z młodym juz lepiej. Co prawda kaszle ale już bez wymiotów i gorączki. Ma leki przeciwzapalne bo prawdopodobnie wirusik go w przedszkolu dopadł. .... Mnie też bolą w nocy strasznie biodra. Jak usnę to zazwyczaj przebudzam sięw nocy w tej samej pozycji zcierpnięta i z bbólem biodra, który czuje aż w tyłku. Do tego jak się przewracam na drugi bok to czuję w spojeniu ból. .... Stara jestem to czuję się jak czuję. ....
Do tego brzuchol, który miga mi przed oczami, najpierw ją się przewracam potem on .....
A co do Twoich rad Dora - to uśmiałam sięjak tylko...... W życiunie dam rady przerzucić załączonych kolan z boku na bok, bo chyba bym zeszła z bólu i śmiechu jednocześnie ..... 
Idę ogarnąć chałupę, bo mama się zapowiedziała. ...
aha.... Kamyk - cieszę się, że u Ciebie sytuacja juz opanowana....
hehe nie musisz gimnastykować się - zginasz w kolanach, masz stopy oparte o łóżko i fikasz na boczek
opanować trzeba tylko technikę i nie jest trudne...
a do bólu bioder dochodzą mi jeszcze ścierpnięte ręce tzn zawsze ta jedna od boku na którym leżę... jak nic starośc nie radość
i zdrówka dla syna! nich szybko wraca do siebie
wikaa lubi tę wiadomość

Dora, ja wyprawkę mam prawie całą tylko dlatego, że mam już dwie córeczki i po nich większość ubranek
Taka oszczędność z mojej strony
Gdyby miał się urodzić chłopiec, to dopiero bym zaczęła robić wyprawkę w czerwcu a nie w maju 
Wikaa Twój też chory?? Moje Księżniczki tydzień temu miały jelitówkę. Ledwo się wykurowały i wczoraj od rana znów stan podgorączkowy, mokry kaszel i brak sił... Masakra z tymi choróbskami
wikaa lubi tę wiadomość
-
Livia, Radiszka gratuluję udanych wizyt

Kamyk....ooooo, współczuję. ...
Zdrówka dla księżniczek, oby choróbsko szybko minęło
Najgorzej jak dzieciaki chorują.
A mama była i przyniosła mi czereśnie i truskaweczki....
najadłam się jednego i drugiego a mała teraz fika w brzuchu
-
Hej

Byłam dzisiaj na ostatniej morfologii, uff
i ostatni raz sikałam do kubeczka, na szczęście bo to niewykonalne z takim brzuchem
a mój to i tak mały, współczuję jak ktoś ma większy.
Dzisiaj przyszedł fotelik, ale opóźniła się wysyłka wózka
i nie wiem kiedy dotrze 
Kosmetyki i pampki dopiero w czerwcu będę kupować.
Gratuluję udanych wizyt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 16:14
dora8201 lubi tę wiadomość
-
wika i kamyk - dużooooo zdróweczka dla waszych pociech !!!!!!!!
ps. wika ale mi narobiłaś smaka na truskawki mmmmmmm aż ślinka cieknie , no nic będę musiała czymś innym teraz zaspokoić ten apetyt bo inaczej nie da mi to żyć
wikaa lubi tę wiadomość