Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny!
Kamyk - masz racje muszę swoją połówkę zmobilizować do masażu, świetny pomysł
Livia, Radiszka - gratuluje udanych wizyt i cieszę sie ze wszystko jest w porządku
Co do wagi to u mnie jakieś 7- 8kg na plusie do tej pory ale sie nie przejmuje bo wszystko w brzuch idzie o dziwo...
Także luzik - mam nadzieje ze zmieszczę sie w swoich założeniach żeby nie przytyć więcej niż 10kg do końca
Livia super, ze wyprawkę masz już skompletowana - zazdraszczam
U nas tez już prawie wszystko - potrzebujemy tylko jeszcze nianie, laktator i leżaczek-bujaczek, wszystko już mamy wybrane tylko kwestia zamówienia została, ale pokoik małego jeszcze niestety pokoiku nie przypomina, wszystko w sumie jeszcze w kartonach, i jak zwykle moj twierdzi ze jeszcze przecież mamy czas wiec po co to rozpakowywać... Ehhh
Ale przynajmniej już ciuszki wszystkie prawie mam z głowy, właśnie kończy sie ostatnie pranie, tylko wyprasować jak wyschnie i myśle ze w weekend spakuje torbę do szpitala... a co niech sobie już stoi, jeść nie wola a przynajmniej już z głowy będzie
radiszka lubi tę wiadomość
-
Cieszę się, że u Was wszystko gra po wizytach
Co do wyprawki- dla Lilki musze jeszcze kupić cienki dresik na wyjście ze szpitala, bo resztę ubranek już mam, wszystkie wyprane i będę prać jeszcze raz, gdyż na początku czerwca czeka nas przeprowadzkaMałej musze jeszcze kupić wanienkę, przybory do higieny, spirytus i gaziki do pępka. No i jeszcze takie drobiazgi jak karuzela i cieniutki kocyk
Za to sobie muszę do szpitala dużo nakupować i będę to robić w czerwcu
Pod koniec czerwca będę już pakować torbę do szpitala
-
Mnie dziś w nocy znów dokuczał ból zęba?.... a może dziąseł... już sama nie wiem. Poradziłam się Kate, robie płukanki. Jak do poniedziałku nie przejdzie,albo broń Cię Panie Boże coś się pogorszy lecę do dentystki (lub w ostateczności na dyżur) ;/ Czy te nasze ciąże nie mogą przebiegać "Bezboleśnie"??
Najgorsze jest to,że jesli to faktycznie ząb a nie dziąsło, to leczenie w ciemno, bo RTG na pewno nie dam sobie zrobić przed porodem...
Gratuluję udanych wizyt, i ukończonych wyprawek - nam jeszcze ciut zostałoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 12:59
-
kurde dziewczyny trochę mnie przerażacie.... ja nadal mam niewiele... to co ostatnio dokupiłam to ochraniacze i prześcieradełka do łóżeczka, wanienkę ze stelażem która będę dziś odsyłać bo nie woadłam na to żeby moją wannę wymierzyć i mi stelaż nie pasuje i materacyk do łóżeczka.... z kosmetycznych rzeczy, podkładów pieluch, chustek, maści, niań i innych gadżetów itp nie mam absolutnie nic... o praniu póki co nie myślę bo to dopiero po remoncie pokoiku.... musi mnie ktos w tyłek kopnąć
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Mia tez myślałam ostatnio o cieście z rabarbarem..... mhhhh.... prosze o jedne kawałek
Dora miło, że pytasz ale z młodym juz lepiej. Co prawda kaszle ale już bez wymiotów i gorączki. Ma leki przeciwzapalne bo prawdopodobnie wirusik go w przedszkolu dopadł. .... Mnie też bolą w nocy strasznie biodra. Jak usnę to zazwyczaj przebudzam sięw nocy w tej samej pozycji zcierpnięta i z bbólem biodra, który czuje aż w tyłku. Do tego jak się przewracam na drugi bok to czuję w spojeniu ból. .... Stara jestem to czuję się jak czuję. ....Do tego brzuchol, który miga mi przed oczami, najpierw ją się przewracam potem on .....
A co do Twoich rad Dora - to uśmiałam sięjak tylko...... W życiunie dam rady przerzucić załączonych kolan z boku na bok, bo chyba bym zeszła z bólu i śmiechu jednocześnie .....
Idę ogarnąć chałupę, bo mama się zapowiedziała. ...
aha.... Kamyk - cieszę się, że u Ciebie sytuacja juz opanowana....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 13:53
-
Zania mnie co chwile pobolewa coś przy zębach - a nie mam próchnicy ani nic i okazuje się, że dziąsła.... smaruje żelami różnymi wtedy, robie płukanki i mija....
wikaa wrote:Mia tez myślałam ostatnio o cieście z rabarbarem..... mhhhh.... prosze o jedne kawałek
Dora miło, że pytasz ale z młodym juz lepiej. Co prawda kaszle ale już bez wymiotów i gorączki. Ma leki przeciwzapalne bo prawdopodobnie wirusik go w przedszkolu dopadł. .... Mnie też bolą w nocy strasznie biodra. Jak usnę to zazwyczaj przebudzam sięw nocy w tej samej pozycji zcierpnięta i z bbólem biodra, który czuje aż w tyłku. Do tego jak się przewracam na drugi bok to czuję w spojeniu ból. .... Stara jestem to czuję się jak czuję. ....Do tego brzuchol, który miga mi przed oczami, najpierw ją się przewracam potem on .....
A co do Twoich rad Dora - to uśmiałam sięjak tylko...... W życiunie dam rady przerzucić załączonych kolan z boku na bok, bo chyba bym zeszła z bólu i śmiechu jednocześnie .....
Idę ogarnąć chałupę, bo mama się zapowiedziała. ...
aha.... Kamyk - cieszę się, że u Ciebie sytuacja juz opanowana....
hehe nie musisz gimnastykować się - zginasz w kolanach, masz stopy oparte o łóżko i fikasz na boczekopanować trzeba tylko technikę i nie jest trudne...
a do bólu bioder dochodzą mi jeszcze ścierpnięte ręce tzn zawsze ta jedna od boku na którym leżę... jak nic starośc nie radośći zdrówka dla syna! nich szybko wraca do siebie
wikaa lubi tę wiadomość
Dora, ja wyprawkę mam prawie całą tylko dlatego, że mam już dwie córeczki i po nich większość ubranek
Taka oszczędność z mojej strony
Gdyby miał się urodzić chłopiec, to dopiero bym zaczęła robić wyprawkę w czerwcu a nie w maju
Wikaa Twój też chory?? Moje Księżniczki tydzień temu miały jelitówkę. Ledwo się wykurowały i wczoraj od rana znów stan podgorączkowy, mokry kaszel i brak sił... Masakra z tymi choróbskamiwikaa lubi tę wiadomość
-
Livia, Radiszka gratuluję udanych wizyt
Kamyk....ooooo, współczuję. ...Zdrówka dla księżniczek, oby choróbsko szybko minęło
Najgorzej jak dzieciaki chorują.
A mama była i przyniosła mi czereśnie i truskaweczki....najadłam się jednego i drugiego a mała teraz fika w brzuchu
-
Hej
Byłam dzisiaj na ostatniej morfologii, uffi ostatni raz sikałam do kubeczka, na szczęście bo to niewykonalne z takim brzuchem
a mój to i tak mały, współczuję jak ktoś ma większy.
Dzisiaj przyszedł fotelik, ale opóźniła się wysyłka wózkai nie wiem kiedy dotrze
Kosmetyki i pampki dopiero w czerwcu będę kupować.
Gratuluję udanych wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 16:14
dora8201 lubi tę wiadomość
-
wika i kamyk - dużooooo zdróweczka dla waszych pociech !!!!!!!!
ps. wika ale mi narobiłaś smaka na truskawki mmmmmmm aż ślinka cieknie , no nic będę musiała czymś innym teraz zaspokoić ten apetyt bo inaczej nie da mi to żyć
wikaa lubi tę wiadomość