Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny, ja już swojego winowajcę znalazłam
zawsze pilnuję żeby były okna tak otwarte, żeby przeciągów nie było, wczoraj się wykąpałam wieczorem, położyłam, coś mi zawiało, obeszłam mieszkanie, okna pozamykane, tylko u nas otwarte, no ale nie zamknę bo padniemy, a rano jak przechodziłam koło pokoiku małej to zobaczyłam, że na oścież otwarteczyli leżałam wykąpana w upale centralnie na przeciągu
dobrze, że tylko tym się skończyło...
Według ginki dzisiaj miałam rodzića tu zoonk
Dora, upolowałaś auto jakieś?
Kate, to ani sekundy w miejscu nie usiedzi -
Hejjj jak obiecalam tak tez i slowa dotrzymuje
Dzieki dziewczyny za gratulacje- nie zdazylam sie jeszcze tym mezem nacieszyc bo znowu wybyl do pracy. Wraca dopiero w niedz. I mam nadzieje ze juz na dluzej
Co do zgagi to ja mam co wieczor punkt 22:00 :p nie wiem dlaczegoale mleko jest niezawodne i pomaga zawsze
Imie? Niemamytroche tak dziwnie bo nie lubie sie tak bezosobowo sie zwracac. Ja mam pare propozycji ale do zadnej nie jestem przekonana w 100% a moj A. Dal takie ktore mnie sie srednio widza. Rodzina oczywiscie przeciwna a bo ten ma tak a bo ten to niepelnosprawny ksiazke o nim napisali itd...
Przytylam jak narazie znosnie. Jak mi tu pouczaly niektore ze wyrodna matka co to sie boi przytyc dla dziecka...
Moj syn dzis nudzi sie jak mops...
milegoooo :* -
Czarna Owca, gratuluje ślubu i firmy! Tak sie martwiłaś na początku jak to będzie a tu popatrz jak sobie świetnie radzisz, tylko pozazdrościc
Bombelek, to niefajnie, że tak u Ciebie z samopoczuciem kiepsko ale odwiedzaj nas czasem według możliwości3maj się i samych lepszych dni!
Rex wracaj do zdrówka! Ja też zawsze pilnuję, żeby nie było przeciągów ale mój M. niestety przeciwnie - uwielbia przeciągi i nigdy mu nic nie jest...
-
Mam prosbe Dziewczyny , jesli chcecie cos zmienic w tabelce prosze abyscie sie kontaktowali ze mna, Nie wiem o co chodzilo ze zmiana alfabetowa ale takowa nie ma sensu lepiej wzgledem terminow. Jak chcecie moge te co urodzą przesunąć na sama góre. Ale z tego co zauwazylam to macie swoja liste , wiec dajcie znac bo nie chce miec balaganu tam. Piszcie co wy tam chcialyscie zrobic ;]
-
Rex do końca dnia jeszcze daleko
Cati ale chodzi Ci o tę tabelkę w linku czy jaką? Ja już nic nie kumam. ;p tam to każdy sam może się wpisać. A że alfabetycznie o co chodzi też nie wiem, pierwsze słyszę. Nam chyba chodziło żeby na 1wszej str była lista taka wypisana lipcówek, a takiej tam nie ma
Bommbelek dobrze że się odezwałaś
Zielona a gdzież Ty? Może to już? ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 11:37
-
Uff jestem:)
Bommbelek fajnie,że się odezwałaśtrzymam kciuki za lepsze samopoczucie i żebyś wytrzymała chociaż do wtorku tak jak chcesz:)
Rex oj no mnie tak nosi,że szok;p na weekend M miał wolne i mieliśmy relax, to czułam jak mi brakuje chodzenia i wczoraj to az musiałam wyjść na spacer, bo tyłek mnie bolał od siedzenia hehe;p jednak organizm przyzwyczajony,że ciągle w ruchu.
Poszłam do rodzinnego, zobaczyła ten pieprzyk,ale ona nie ma kompetencji i mówi,żeby dla świętego spokoju to sprawdzić,dała mi skierowanie do dermatologa, więc poszłam od niej do centrum medycznego i tam zapisałam się na czwartek do dermatologa:) po drodze zrobiłam zakupy w Rossmanie, od razu witaminy sobie kupiłam,kosmetyki, spożywcze i 6 km zaliczyłam:) Teraz zjem i chwilę odpocznę
Wikaa spokojnie Kochana ja o jedzeniu nigdy nie zapominam, bo każdy kto mnie zna, wie,że ja mega często jem, co 2-3godz:) wolę częściej i mniej:) więc wychodzi tak 5-6razy dziennie:) odnośnie wagi, to pilnuję się z jedzeniem, tzn.jem to samo co przed ciązą, czyli zero białego pieczywa, zero słodyczy ( wyjątkiem są lody,czasami mam dyspensę na chipsy i jakieś ciasteczko raz na jakiś czas:) dużo jem na parze i gotowanego, rzadko smażone. Lecząc się na tarczycę i biorąc hormony, wiem,ze łatwo mi przytyć, więc się pilnuję i jak chce mi się coś niezdrowego to szklanka wody:)
zania1313, wikaa, amarranta lubią tę wiadomość
-
Ja dziś też leniwie... poprasuje tylko ubranka które prałam w weekend, i może wstawie kolejne niech tam schną :)Mała daje czadu, a moja przepona ledwo to wytrzymuje
Domówiłam w sobote jeszcze jedną półkę na ubrania Gabi- bo się nie mieszcze:)
Jutro z rana badanka,a w czwartek wizytujemy - zobaczymy co tam moze u dzidzi słychać.
Powodzenia dla wszystkich wizytujących dziś -
Witajcie dziewczyny,
Ja po pracowitym weekendzie dzisiaj planuje troszke odpoczac
Czarna owca gratulacje i wszystkiego dobrego z okazji slubu to sie sporo pozmienialo u Ciebie, ciesze sie bardzo ze idzie w dobra strone
Usia gratuluje corci
Rex kuruj sie i odpoczywaj, nie daj sie przeziebieniu... Co do dzisiejszego porodu przepowiedzianego przez ginke to moze jeszcze nic straconego w koncu jeszcze troszke czasu mamy do 24
Kate mam nadzieje, ze z tym pieprzyiem wszystko okaze sie byc w porzadku
Wika powodzenia w zalatwianiu
Bombelek milo, ze sie odezwalas ja mam podobne dolegliwosci, a wizyte mam w czwartek i sprobuje podpytac o ta ciagla opuchlizneCo do bolu krzyza to wiem, ze mala moze mi na jakiegos nerwa uciskac i to dlatego w sumie z tym nic nie zrobie niestety... I gratuluje donoszonej ciazy oczywiscie!
Biedroneczka i ja mam taka ciagla zgage normalnie jakis koszmar
Za wszystie wizytujace trzymam kciuki
Milego dnia
wikaa, usia89 lubią tę wiadomość
-
i ja na chwilkę, żyję, nie rodzę
od soboty zabiegana jestem - piorę właśnie okrycie fotelika i elementy wózka które da się uprać, wypakowałam ostatnie kartony po przeprowadzce (dodam tylko że od stycznia 2014r) mieszkamy tutaj a te pudła stały z dokumentami i innymi mniej używanymi na codzień rzeczami w pokoju Luśki jak była graciarnią... aże już nie jest graciarnią a nabiera kształtu to trzeba było je rozpakować
takim oto sposobem odnalazł się nie widziany od 1,5 roku tablet
i intensywnie poszukiwane medale syna sprzed przeprowadzki
teraz nadejszła wiekopomna chwila i .....Dora się w końcu pakuje! właśnie siadłam na sekundę bo czekam aż smoczek mi sie wyparzy i lecę dalej....ewela86, amarranta lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Kate Ty to pożądana dziewczynka jesteś ?
Dora baw się dobrze z dokumentamiNo i super, że tablet się znalazł.
Ewela sprawy pozałatwiane. Karta pokładowa wydrukowana, potwierdzony wylot, tylko serce tak jakoś boli.... Och, czuje ze będzie ciężko..... Ależ ja jestem.... Najpierw wymyśla a potem jęczy. ....
Dziś znowu zaczęłam dzień od nospy. ... Dają mi się we znaki te skurcze....
Katepr ja też nie wiem o co kaman z tą tabelką ??? Ostatni raz do niej zaglądałam jak się wpisywałam
Kate pierwszy raz wygotowuje butelkę i smoczek. Potem leje juz tylko wrzątkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 13:30
ewela86 lubi tę wiadomość
-
Ja też nie kumam o co chodzi z tabelką.
A smoczek, pierwszy raz to syn mi wyparzył 5 min kilka dni temu.
Butelki nie parzyłam bo nie zamierzam używać w szpitalu, ale też tylko pierwszy raz 5 minut wyparzę, a później tylko myła będę i raz w miesiącu parzenie
No ale ja tylko wodę planuję z niej dawać a jak nędzie zobaczymy. -
dobra chwilka przerwy i lecę po Młodego do przedszkola, zakupy - dziś na obiad kluski z truskawkami - nie miałam czasu na nic więcej
Kate ja wsadziłam smoczki do wrzątku na kilka minut - czyli tak pośrednio - ani nie tylko przelanie ani gotowanie
Bommbelek, Czarne owca fajnie że się odezwałyście... jeszcze Belive straaasznie długo się nie odzywała....
co do tabelki to ja też nie wiem o jaki alfabet chodzi
Olisie - już dopisuje
Wikaa na szybko Ci napiszę że u nas M też chciał galaxy ale że to auto będzie dla mnie to postawiłam weto bo wybitnie mi się nie podoba... jak akwarium... no chyba, że te nowe ale te nowe to nas nie staćmi się podobał grand voyager - mój M odrzucił, ze względu na to że to amerykanin, ciężko o części, mało ich a co za tym idzie długo się na nie czeka i są drogie a poza tym ciężko się naprawia auta których nie zna się tak dobrze.... nie dogadaliśmy się z żadnym dużym - ewentualnie vw touran ale nie ma nic ciekawego w tym... więc stanęło jednak na większym kombi - można za tą cenę kupić młodsze auto lepiej wyposażone... i mamy kilka typów a teraz po komisach pojeździliśmy tak po prostu pooglądać właśnie jakie mają bagażniki bo kombiak kombiakowi nie równy (zależy nam na dużym), ceny itd... no i stwierdziliśmy, że i tak zmieniamy auta średnio co 2 lata więc teraz nie ma się co rozwodzić nad nim - musi być duży, komfortowy i wygodny plus mieć sporo koni bo ja autostradą do pracy jeżdżę albo krajową 1 więc tiry mam do wyprzedzania i będzie pewnie taki o jakim niekoniecznie byśmy pomyśleli gdyby Luśki nie było... no ale to tylko auto
Jak dla mnie to logiczne ze ciaza=dodatkowe kg
Zania no to razem mamy wizyteTy o ktorej ? bo ja na 7.30
Biedroneczka no to nas podobnie z tym terminem i ja swojej tez mowie, ze do niedzieli moze jeszcze posiedziec brzuchu, a potem juz niech wychodzi
Ewela milego odpoczynku
Dora jak to mowia wszystko sie odnajduje jak tego nie szukamy. My zastanawiamy sie nad oplem zafira
Kate chyba wystarczy jak zalejesz wrzatkiem i chwile tak polezy
Ja mam sterylizator to pomyje wszystko i wysterylizuje, bo normalnie o tym zapomnialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 14:01
dora8201, ewela86, katepr lubią tę wiadomość
-
LIPCÓWECZKI 2015
WITAMY PO TEJ STRONIE BRZUSZKA!! ROŚNIJCIE ZDROWO!!
Gigsa 2 SYNKÓW - Dominik1460 g 40cm i Michał 1300 g 40 cm urodzeni 6.05.2015 CC
Jenny88 2 CÓRECZKI - Emilia1860 g 45 cm i Lilianna 1810 g 42 cm urodzone 16.05.2015 w 32t 2 d CC
Usia89 CÓRECZKA - Emiliaurodzona 01.06.2015
Z NIECIERPLIWOŚCIĄ CZEKAMY NA:
Biedroneczka83 2-07-2015 CÓRECZKA – Lilianna
Anetaa1601 4-07-2015 CÓRECZKA – Julia
Karolla26 4-07-2015 SYNEK - Jan
Ivettka 5-07-2015 CÓRECZKA – Julia
Beata1313 5-07-2015 CÓRECZKA – Kornelka
Rex 5-07-2015 CÓRECZKA - Anastasia
Katepr 7-07-2015 SYNEK - Jakub
Ewela86 8-07-2015 CÓRECZKA
Olisie 08-07-2015 SYNEK – Olgierd
Zielona1 8-07-2015 SYNEK
1Kasiulka1 11-07-2015 SYNEK – Kamilek
Bommbelek89 13-07-2015 CÓRECZKA - Iga
Amarranta 14-07-2015 CÓRECZKA - Kalina
Kamajla 14-07-2015 SYNEK - Oliwier
Juwelka 14-07-2015 SYNEK - Tymuś
Livia30 15-07-2015 SYNEK - Tomasz
Dora8201 16-07-2015 CÓRECZKA - Łucja
Smartunia 16-07-2015 SYNEK
Tigana 17-07-2015 CÓRECZKA
Asiulka85 18-07-2015 SYNEK - Danielek
Konwalia 19-07-2015 CÓRECZKA - Liliana
Pay 19-07-2015 SYNEK - Szymon
Verona 19-07-2015 CÓRECZKA - Zuzia
Blue:) 21-07-2015 SYNEK - Wojtuś
Carmen.92 23-07-2015 SYNEK - Jan
LillaMy 24-07-2015 SYNEK - Filip
Kamyk1989 25-07-2015 CÓRECZKA - Liliana
Aryll 26-07-2015 CÓRECZKA - Wiola
OlaW84 26-07-2015 CÓRECZKA - Alicja
MaGdUsia 26-07-2015 2 SYNKÓW - Max i Alex
Wikaa 28-07-2015 CÓRECZKA
Tasha 28-07-2015 SYNEK - Bartuś
Zaniaa1313 28-07-2015 CÓRECZKA - Gabrysia
Mia1988 30-07-2015 SYNEK - Ryan
Kate851 30-07-2015 CÓRECZKA - Nelcia
Radiszka 30-07-2015 SYNEK
Mon!ta 31-07-2015 SYNEK - Robert
Malagosia 31-07-2015 CÓRECZKA - Dominika
jak dotąd mamy:
-22 dziewczynki
-22 chłopcówWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 14:14
Beata1313 teraz mamy zafirę i bmw - zafirę z początku produkcji, w dieslu - chyba 90 albo 100km - fajne auto po mieście - teraz mi się super wsiada i wysiada (bo wysoko) ale mniej wygodnie dłużej jeździ (bo jak na krześle się siedzi). Fotelik wpinasz bez naginania się, schylania. wygodnie... Ale... jest mulasta... tzn w porównaniu z beemką - ja lubię dynamiczne auta, jeżdżę trochę wariacko poza miastem (przyznaje się bez bicia), nienawidzę jechać za zawalidrogami a żeby takich wyprzedzić muszę być pewna, że mi szybko przyspieszy auto i nie będę ryzykowała... zafirą ja poza miasto nie wyjeżdżam bo ja jestem takim zawalidrogą... do 100km/h jakoś idzie i jest ok ale jakbym chciała wyprzedzić kogoś kto jedzie ponad 90km/h - a często są to tiry długie to już nie ma opcji.... nie na mojej trasie gdzie nie mam długich odcinków do wyprzedzania... no i nie na autostradę bo jak już nią jadę to chcę szybko dotrzeć do celu
beata1313, LillaMy lubią tę wiadomość
Dora dziki za podpowiedzi co do zafiry :* , czyli to auto idealne dla mnie
, bo jezdze spokojnie, tylko po miescie lub okolicznych miasteczek (sklepy, lekarze) no i uwielbiam wysokie auta
. U nas predkosci nie trzeba rozwijac no chyba ze na autobanie, ale my i tak moze raz do roku do pl jezdzimy takze szybka jazda to nie u mnie
dora8201 lubi tę wiadomość