Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
DZIEŃ DOBRY!! MAMUSIE !! ))
Doszły Mnie słuchy, że tu normalnie ktoś o mnie pamięta Jeeeeejku jak miło
Verona, Kate851, radiszka !!! Suuper!
Żyje dziewczynki, ledwo bo ledwo ale żyje Cięzko mi było Was czytać na telefonie, a z kompa to ostatnio w ogole nie korzystam jakos Ale postaram sie troche nadrobić, i bede sie odzywac tyle naprodukowałyscie ze nie jestem w stanie przeczytac cofnelam sie tylko kilka stron do tylu...
Widziałam po liście Dory, że pare dziewczyn już się rozpakowało Można mnie dopisac do tej listy bo zniknełam
Jestem już małą toczącą się lokomotywą Termin mam dopiero na 17.07 wiec jeszcze troche czasu. Moj A. w pracy - przyjezdza dopiero 28 w niedziele, juz przebieram nogami nie moge sie doczekac zaciskam nogi i nic nie sprzatam bo musze czekac
Ja sie musze pochwalić, że jestem MĘŻATKĄ :p HEHE trochę zaczeło się układać Założyłam firme, wyszłam za maż i czekamy na naszego syna, który do dnia dzisiajeszego nie ma jeszcze imienia chyba mnie dopiero coś natchnie na porodówce
Młody bąbelek ( tak nazywa go moj mąż) na ostatniej wizycie 08.06. wazył już 2630 g Wstawia główke w kanał rodny, co jest troche uciążliwe bo nie moge się ruszyć, do tego boli mnie spojenie łonowe i czasem nie ruszam sie z lozka caly dzien...
Moj starszy syn nie moze sie juz doczekac na brata, ale przy tym przez to ze ja leze i nie wiele moge zdzialac a taty niema zaczyna zwracac na siebie uwage... pyskuje i jest niegrzeczny. a jak ostatnio usłyszałam mnie kocha tylko na 80% a tate na 100, poniewaz tata to z nim gra w pilke i jezdzi na rowerze a ja tylko leze! oooo i tak zostalam podsumowana wyleguje sie baba i nie chce jej sie dupy ruszyc hehe
Wyprawka dla młodego prawie skompletowana, chociaz dopiero zaczelam nie dawno brakuje mi tylko paru pierdol jak np stanik, smoczek. No i nie mam jeszcze łóżeczka, materaca i komody czekam na A. wróci, ma skrecic łóżeczko, i komode, wtedy kupimy materac i wsio mozemy czekać ciuszki poprałam, poprasowałam i czekają na księcia
życzę Wam Miłego dnia, zmykam jesc placuszek z rabarbarem ( takie mam smaki ostatnio jak bym dopiero byla na poczatku ciazy, jem czeresnie za chwile pije cappucino - no szalenstwo) )
P.S Postaram sie do was zaglądać skoro tak tęsknicie hehe buźkarex, wikaa, amarranta, Mia1988, radiszka, ewela86, LillaMy lubią tę wiadomość
-
Daven wrote:Livia, a nie korciło Cię, żeby zapytać "Jakim cudem mama zgadła???"
Nie, bo jeszcze byłaby skłonna uwierzyć. Ona lubuje się w takich imionach - jej drugi syn ma na imię Arseniusz, jeden wnuk Dorian, drugi Benjamin także sama rozumieszWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 18:07
amarranta, Daven lubią tę wiadomość
-
Kamyk, mi też się podoba, ale już usłyszałam nawet, ze z takim imieniem to prostytutką najwyżej może zostać
W sumie mi tam wali bo jakie imię by nie było to zawsze komuś się nie spodoba
Za rok nawet nikt nie będzie sobie wyobrażał, że może być innedora8201 lubi tę wiadomość
-
Niestety z imieniem wszystkim się nie dogodzi... My jak na początku mówiliśmy, ze może będzie Tomek to znajomi do nas "o nieeee, tylko nie Tomek, to mój brat" Jakby mnie to najwięcej interesowało Więc później przestaliśmy mówić, dla zmylenia przeciwnika wspomnieliśmy jeszcze o innych imionach typu Aleksander, Filip, Stanisław... A potem się zamknęliśmy i pary z ust nie puszczamy
amarranta lubi tę wiadomość
-
Dokładnie. Moja mama chciała zamiast Anastazji Zosie. Uparłam się i mam teraz Księżniczkę Anastazje Co więcej- do niej bardzo pasuje to imię Młodsza ma na imię Emilia i też innym się nie podobało, woleli Zuzie. Też się uparłam bo to w końcu moje dziecko i nikt inny nie będzie imienia mu nadawał. Teraz jeszcze Liliana i wystarczy już dzieci
-
Rex, super imię Anastazja
Livia, a jak Twój mąż ma na imię, bo zestaw teściowej jest naprawdę imponujący
Kamyk, Emilka też mi się podoba:)
Usia gratuluję
Czarna Owca, odzywaj się częściejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 18:38
rex, usia89 lubią tę wiadomość
-
Usia się tu chyba już nie udziela więc trudno żebyśmy się dowiedziały wcześniej :]
Owco ale poemat
Zielone wody są...zielone taka raczej zgniła zieleń ;p no na pewno zauważysz
Livia kurczę ale imiona w rodzince Nam raczej nikt nie marudził na wybrane imię, chyba rozumieją że nic im do tego
amarranta lubi tę wiadomość
-
Co do imion,to moja teściowa się napalila na Zosie,a znowu moja babcia Zosia (64lata ma dopiero,babeczka po kosmetyczkach lata częściej niż ja:-)) nie chciala słyszeć o Zosi... więc będZie Gabi i już a teściowa jakby nie mówiła o niej ZOSKA to może bym nie zmienila tej Zosi,Ale że zaczela to mnie zaczelo wkurzac i mam Gabrysie;-)
-
Cześć dziewczyny nie wiem, czy mogę dołączyć do Was ? Tak prawie na sam koniec podczytuje jakiś czas, ale za dużo się tutaj dzieje, żebym mogła z telefonu pisać, dlatego czekałam teraz mam czasu dużo bo siedzę w domu
Miło mi będzie jeśli zostanę przez Was przyjęta
U mnie w drodze córeczka Nikola
Termin na 31.07.2015, więc mogę być i sierpniówką nawet ale mam cichą nadzieje, że urodzę pod koniec lipca może akurat na swoje urodziny ?? oj piękny prezent bym dostała
Pozdrawiam Was bardzo serdecznieewela86, amarranta, wikaa, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
heja zielone wody sa od wyproznienia sie dziecka jeszcze w brzuszku dlatego trzeba jak najszybciej trafic do szpitala.
ja tam mam gdzies co inni mowia/by mowili i tak imie bedzie takie jak my chcemy Robcio i juz ;]
Usia gratuluje, Czarna witamy znowu na pokladzie
Dora zmien mi date na 24.07 ;]Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Zielone wody sa od przenosxonej ciazy ja przy zuzi mialam poporodowe wody zielone a Zuza zalatwila sie dopiero na drugi dzien smolka ona ur sie w 41t6dni
U mnie poszedl sobie czop jupii wiec mam nadzieje ze to lada dzienCarmen.92, Konwalia, ewela86, amarranta, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka, życzę Ci zeby było lada dzień, ale ja czopa zgubiłam juz dwa tyg temu, a tydzień temu to juz chyba do końca poleciał i nic mi się nie zapowiada.
No u mnie zielone wody były tez tylko z przenoszenia, ale przy oddaniu smółki też zielenieją, dlatego trzeba jechać do szpitala, bo nie dowiesz się od czego ten kolor... -
Czarna owca no w końcu się odezwałaś gratuluję ślubu:-) wow super zmiany:) powodzenia z firmą!
Verona ale teściowa lubi unikatowe imiona:) Remigiusz tez bardzo rzadko spotykane:)
Karola witaj:) ja mam termin na 30, wiec blisko Ciebie:) jak znosisz ciążę?
Rex piękne imię tez się nad nim zastanawiałam, ale wybrałam jednak krótkie:)
My po lodach i fasolce szparagowej, ale mam mega apetyt! Największy na wieczór:)rex lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Nie, bo jeszcze byłaby skłonna uwierzyć. Ona lubuje się w takich imionach - jej drugi syn ma na imię Arseniusz, jeden wnuk Dorian, drugi Benjamin także sama rozumieszPluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015