Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczynki Jak tam samopoczucie?
Juwelka, gwiazdeczko, to naprawdę mialas super przygodę No i zazdraszczam wagi mi po pierwszej ciąży zostalo 8kg nadwagi a schudlam 12, było bardzo ciężko, dużo wyrzeczeń co do jedzenia, za to pokochalam orbitreka, ćwiczylam 2 godziny dziennie i teraz troche za tym tęsknię.
U mnie noc na raty, corcia trzy razy sie budziła i marudzila żeby iść do niej. Na dodatek zapodziala gdzieś swojego pluszaka z którym sie nie rozstaje i były nocne poszukiwania, na szczęście pingwinek się znalazł
Życzę miłej i spokojnej niedzieli :*Lena87 lubi tę wiadomość
-
Witam i ja! Nie śpię dziś od 4 wiec nadrobiłam wszystko i jestem na bieżąco:)
Witam nowe dziewczyny! Gratuluję Wam i bardzo się cieszę ze dolaczylyscie do nas
NONA juz kilka dni temu rozmawiałyśmy o balsamie przeciw rozstępom Palmersa z maslem kakaowym - kilka z nas ma, kilka miało kupić. Jest bez tych sztucznych złych rzeczy i od początku można używać
Juwelka gwiazdeczko:) mialas niezłą ogladalnosc ja widzialam z 1 odcinek tylko
Daisy bardzo mocno kibicuje Tobie i Twojej Fasolce! Musi być dobrze i będzie!!
Więcej nie pamiętam, przepraszam ale tyle drukujecie ze szok!Nona lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Wpadłam tylko się przywitać i uciekam, bo mąż ma w końcu wolne i trzeba trochę czasu razem spędzić Miłej niedzieli wszystkim życzę :*
Lena87, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak ciężko mi was nadrobić, naprawdę jest co czytać, ale dałam radę
Ja z kolei tv oglądam mało, praktycznie wcale, taka jestem zajęta Ostatnio to 6x film z naszego ślubu, bo niestety 3 miesiące czekaliśmy i dopiero co dostaliśmy - i teraz każdego musimy odwiedzać i każdy chce oglądać Dobrze, że trwa tylko godzinę.
Ja za to mam wszystkie możliwe objawy i nie ma chyba się z czego cieszyć... Brzuszek mam twardy i już mam wrażenie, że mi urósł i mam lekką oponkę, gdzie zawsze miałam płaski brzuch. Czasem czuję rozciąganie w podbrzuszu, czasem coś lekko zakłuje, a w ciągu dnia parę razy zawsze mnie swedzi - chyba od tego rozciagania skory. Też używam kakaowego Palmersa. Poza tym to strasznie się ślinię w nocy, mam mocno tkliwe piersi, BARDZO boli mnie krzyż, wczoraj u znajomych juz po 2h nie wiedziałam jak mam siedzieć, tak mnie bolało - pewnie dlatego, że kiedyś mi wypadł dysk i mam przez to do dziś problemy z kręgosłupem. No i tak od 5 dni mam straszne przeogromne mdłości, nie poranne tylko utrzymują się cały dzień i pojawiają kiedy chcą, do tego stopnia, że nie mogę normalnie funkcjonować, ani nawet wziąć prysznica, bo od razu mi słabo i wszystko mi się podnosi... W poniedziałek pierwsza wizyta u giną, zobaczymy co on powie na ten temat.
Może się powtórzę, ale choć tego nie chciałam, to fajnie by było już być na zwolnieniu... Ciężko normalnie pracować przy takich dolegliwościach, cały czas się boję, że zwymiotuję w pracy, albo zasłabnę, o wysiedzeniu 8h przed kompem nie wspomnę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 08:50
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Witam sie i ja Jeszcze leze sobie, bola mnie plecy ale zaraz pora wstac. Moja cora jeszcze spi chyba bo nie slysze nic za sciana
Lena co za natlok mysli Ci dopadl? Mam nadzieje, ze nic zlego w tych myslach sie nie pojawilo!
Ja ogladam Prawo Agaty, Wojewodzkiego, Magde Gessler, Master Chef, Top Chef, Na Jezykach, Mam Talent..ah no i Na Wspolnej.
M jak Milosc i ogolnie seriale na tvp 1 i 2 sa mi totalnie obce i nigdy nie ogladalam nawet jednego odcinka, dacie wiare?
Ogolnie to ogladam od 20 do oporu tvn, ale tez nie codziennie bo czasem sie po prostu nie da Czasem jakis film pelnometrazowy, ale dopada mnie wrazenie od jakichs 10lat, ze w kolko leci to samo
Wczoraj lecialo Szefowie-Wrogowie, cos nowego i nawet fajny odmozdzacz, ale oczywiscie nie dotrwalam do konca zasnelam chyba z 10 min przed koncem
Milego dnia! -
nick nieaktualnyCześć Daisy, a no dziwne myśli ..
Chciała bym wierzyć w to że wszystko będzie w jak najlepszym porządku, ale po jednej stracie nie da się ..
Ja oglądam Pierwszą Miłość, Top Model a później to co się napatoczy
Zapommniałam - oglądałam jeszcze kto poślubiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 09:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ale nam się wątek rozkręcił! nie było mnie od wieczora i już 3 strony do nadrobienia
Ja też mam żółtawy śluz i zastanawiałam się czy to ok ale uspokoiłyście mnie
Juwelka wow jakie wieści!! ja też oglądam Rolnika od początku i jestem bardzo ciekawa dzisiejszego odcinka bo to chyba ostatni? Grześ po ostatnim odcinku mnie rozczarował bo myślałam, że na prawdę będzie coś między nim z Ewą. a Paweł wydaje mi się ok! fajnie, że nadal się spotykają z Natalią- powiem szczerze, że nie spodziewałam się tego! obejrzę dziś ten odcinek w którym jesteśDaisy, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Kochane wlasnie mi sie na fb wyswietlilo, bezplatne badania prenatalne na nfz.
http://volumed.pl/oferta/
Tam sa rozne kryteria, mysle ze jesli sa wsrod nas panie 35+ to śmiało moga skorzystac w tamtych rejonach
A z tym śluzem to faktycznie ufff, chyba kazda z nas odetchnela
Ja co prawda mam od tych globulek tez dodatkowe podbarwienie, troche niebiesko, troche zolto
Byle ten rozowy sie juz nie pojawial
W ogole dzis odczulam ze chyba mi troszke piersi napuchly, jak sie rano oliwkowalam Maz juz zapowiedzial, ze wieczorem on sie za to bierzeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 12:35
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny