Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
srednio w 1 trymestrze nie sa wskazane cwiczenia wysilkowe najlepiej spacerowac codziennie .
od 2 trymestru mozna juz zaczac cos cwiczyc albo wrocic do sportu ktory sie uprawialo oczywiscie bez szalenstw !
buziaki dla was zmykam spac ! ps 100 strona sie szykujeLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie mam wyboru - caly dzien wymeczona jestem od tych mdlosci
Ja tez mam nadrzerkę ale kocham sie z mezem nie wyobrazam sobie odstawic tego teraz zwlaszcza ze ochota jes x10Nona lubi tę wiadomość
-
Oh a ja nie moge, ja mam zmasakrowana szyjke. 2 lata temu mialam usuwane 2 warstwy, nie wiem nawet jak to przebiega, czy to odrasta czy co. I zawsze mialam z nia problemy, nadzerki to najmniejszy problem moj bo ja mialam podejrzenie rsm i jestem po szczepieniach i leczeniu w tym kierunku Na szczescie wirus nieonkogenny byl ale nigdy nie wiadomo czy cos tam sie nie zrobi
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Cati zmykasz spoac o tej porze?
Rety ja zero objawow ciazowych. W resto ze znajomymi dzis bylismy, zjadlam obiad i deser. Normlanie, robie kolacje. Zero objawow.
Co do sportow to nie uprawiam. Spacery w weekend i mysle o baseie 1 x w tygodniu. Chyba sobie bede mini-tampona wkłądać + jakis żel vaginal czy cos zeby nic nie złapać na tym basenie. Ale to po 1 usg zaczne. Na razie spokojnie. Nawte sexu nie uprawiam do 1 usg bo sie boje-nikt mi tam nie zagladal wiec nie wiem cyz mam wszystko ok z szyjka, mam nadzerke i boje sie podrazniac szyjke.
Teraz niestety basenu mam zakaz, ale na spacerach jestem codziennie - 1-2 godziny to standardNona lubi tę wiadomość
-
U mnie też libido zerowe, ale to chyba przez obawy o fasolkę. Jak tylko wejdę do łóżka to zasypiam w minutę.
W środę mam usg, więc jeśli wszystko będzie ok to może i libido wróci. ObyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 20:20
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Juwelka, jesli nadzerka jest niewielka, to nic nie grozi, trzeba to tylko kontrolowac i po ciazy zaleczyć koniecznie. Wiecej, czesto nadzerka sie robi od uzywania tamponow. Ja od wlasnie ponad 2 lat mam kategoryczny zakaz ich uzywania, tak samo wizyty na basenie. No i warto zrobic cyto, ja musze robic co roku i kolposkopie rowniez.
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8874eefaec8f.jpg
moje wyniki moczu... martwic sie ? -
ja chyba bym nie mogła zrezygnować z , owszem jestem zmęczona i kiedy kładę się do łożka to często i sie chce spać, ale jednak nadal z moim D.
i z tego co wiem- seks nie jest zabroniony jeśli ciąża nie jest zagrożona idzidziuś rozwija się prawidłowo -
nick nieaktualny
-
Marteczko, a na 100% prawidłowo pobrałaś mocz? Bo często zdarza się, ze oddajemy mocz "lekko zanieczyszczony" - np. niesterylny pojemnik czy nieprawidłowe pobranie ( np. bez umycia, nie ze środkowego strumienia moczu).
Kiedy masz wizytę? Pamiętaj, żeby wspomnieć lekarzowi o tym bólu, który pojawia się u Cibeie podczas porannego siusiania, może to delikatna infekcja?
-
nick nieaktualny
-
no własnie pobrałam nie ze środkowego moczy tylko od razu.... dopiero w laboratorium przeczytałam, że nie powinnam
krew mnie martwi... nie mam plamień ani nic.. -
Ja też miałam wypalaną nadżerkę - nie było najgorzej, smrodek tylko wstrętny był
Co do aktywności fizycznej to ja nie cierpię spacerować, zmuszę się czasem ale przyjemności mi to nie sprawi - chyba, że jakiś sensowny cel tego spacerku będzieLena87 lubi tę wiadomość