Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuwelka wrote:haa i widzicie dziewczyny, tylko Pawełek znalazł
tamci pozostali zwykłe buractwo jak dla mnie;)
Zgadzam się z Tobą, czytałam niedawno na WP, że jeden z uczestników zgłosił się tylko po to do programu żeby wypromować swoje gospodarstwo, a nie żeby znaleźć żonę....totalna żenada...
Dobrej nocy wszystkim -
Jeszcze w to nie wierzę, ale muszę tu do Was dołączyć.
Hej Nona, zapraszłaś na fioletową stronę i musiałam przyjać zaproszenie... xD
Juwelko, dziękuję za tą Twoją nadzieję w moim 12dpo, że mi powiedziałaś o bladziochu w Twoim 13dpo.
Widzę, że jest jeszcze kilka innych znajomch nicków, cześć dziewczyny
Okej, to idę spróbować pooddychac głęboko, kręci mi się w głowie i to JEST objaw ciąży, jak najbardziej psychiczny - na widok dwóch kresek zapomniałam jak się oddycha...Daisy, Nona, livia30, Lena87, Sabela, mufinka, usia89, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Helen, KaEm, JagodaP – Gratulacje! Witamy w gronie lipcówek
Ja na razie nie mam ochoty na żadne baseny i wszelkie sporty, w szczególności, kiedy tak zimno, ciemno i pada. Ja do czasu ciąży namiętnie i intensywnie ćwiczyłam z Mel-B, głównie ABS, brzuch i pośladki, no ale z wiadomych względów chyba tego typu ćwiczenia warto odstawić na czas ciąży.
Co do senności to ja wczoraj poszłam spać ok. 17 (w sensie zasnęłam przed filmem z mężem), obudziłam się po 18, do 20 oglądaliśmy i o 20 poszłam już „właściwie” spać. Serio, a jak przychodzę do domu z pracy (8-16), to padam na twarz i nie mam już siły na cokolwiek.
Dziewczyny, dzisiaj o 16.20 (wychodzę z pracy wcześniej) jedziemy z fasolką na pierwszą wizytę do gina! Nie mogę się już doczekać, trzymajcie mocno za nas kciuki Jestem cała podekscytowana, że to dziś zobaczę moje maleństwo i mam nadzieję, że posłucham bicia jego serduszka Nawet nie zastanawiam się, czy wszystko będzie ok, bo czuję i wiem, że TAK i nie ma innej opcji w ogóle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 08:22
KaEm lubi tę wiadomość
-
Serena ah zazdroszcze na pewno wszystko bedzie dobrze! Ja dopiero za tydzien bede ogladac pecherzyk
Ja juz oddalam krew prawie godzine temu na hcg, ten glupi estradiol i progesteron. Mam nadzieje ze wszystko ladnie przyroslo..
serena1989 lubi tę wiadomość
-
witaj JagodaP! jeszcze kilka dni temu na różowej stronie się martwiłaś a dzisiaj jesteś z nami! gratulacje!
moja córcia chora, stan podgorączkowy dzisiaj
w weekend podzieliliśmy się nowiną z teściami i bardzo się ucieszyli! niesamowicie to było miłe
teraz kolej na moich rodziców. choć tu mam pewne obawy.
ja dziś w pracy- nie uśmiecha mi się perspektywa 8h tutaj i chorej małej w domu -
nick nieaktualny
-
Super, nie? Myślałam, że zdążę się bardziej z zaprzyjaźnić Z dziewczynami z OF, ale w drugim cyklu obserwowanym na OF (wcześniej też mierzylam tempki i w ogóle, ale w aplikacji w telefonie) musiałam przejść tutaj.
A wiecie co jest najgorsze? W tym miesiącu skończyło mi się darmowe premium, więc kupiłam abonament. Będąc z natury pesymistką i centusiem w jednej osobie, wzięłam na rok. No i teraz po dodaniu darmowego miesiąca z BBF mam premium do grudnia przyszłego roku xDDaisy lubi tę wiadomość