Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ada mi to takie szarosci;) no nic moze mi sie trafi jakis wozek zeby pomacac przed zakupem.. a jak nie to chyba sie skusimy
eve90, ada89, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Dziewczynki, ale numer wywinęłam dzisiaj u lekarza... kurde głupio mi jak nie wiem...
Sprawdzałam teraz w portfelu ile mam kaski i patrzę a tu stówka jakaś... i sobie przypomniałam, że lekarzowi nie zapłaciłam za wizytęZa późno by teraz iść oddać kasę. Nosz w nocy spać nie będę mogła. Siedzę teraz czerwona jak burak i myślę co tu zrobić - czy iść jutro do niego, czy na następnej wizycie zapłacić...
majeczka87, ania181111, kot_bury, renieczka, Agness27, kamenkaa, kama005, stokrotka2013, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Ja też myślę, że najlepiej będzie jak zadzwonisz.
U mnie się płaci po wizycie w rejestracji i też nie raz bym zapomniała, nikt nie patrzy i się nie upomina po wyjściu z gabinetu, ja podjarana po wizycie - można zapomnieć zapłacić.jusella, eve90, kot_bury, Agness27, stokrotka2013, TheForfie lubią tę wiadomość
-
tez tak mysle, zadzwpn i juz. Ludzka rzecz. Mi sie kiedyus zdarzylo wyjsc z restauracji i kelnerka za mna gonila ze nie zaplacone;p hehhehe
bylam ale wiesz.. ona mi poleca jakis wozek no name... nic o nim nie wiadomo.. no w ostatecznosci sie wezmie ale wole cos sprawdzonego. A jaki Ty wybralas?jusella, eve90, kot_bury, Agaax lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Agaxx no właśnie bardzo się cieszyłam, że Szymcio przystopował i nie rośnie wielkolud, uhahana cała byłam, jeszcze z babeczką w recepcji pożartowałam trochę i na bank nie zapłaciłam. Jutro, jak będzie fajna pogoda to przejdę się do przychodni i ureguluję. Tym bardziej mi głupio, że to drugi raz - za pierwszym zorientowałam się po drodze i się wróciłam. Cholercia wszystko to wina Tatuśka
- jak chodził ze mną to on płacił.
eve90, kot_bury, Agaax, Agness27, TheForfie lubią tę wiadomość
-
nowa! wrote:Zojka a po czy poznala to twoja polozna ze wczesniej urodzisz ?
Stwierdzila ze jest dosc duza rozbieznosc ktora sie utrzymuje miedzy terminami usg i om wiec trzymamy sie USG.
Dodatkowo Usg idzie rowno z wizyty na wizyte
Mala wazy juz ok 3 kg wiec kazala byc spokojna.
Aaa i jeszcze kazala sie nie oszczedzac tzn "nie lezec jak lania "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 21:37
Agaax, Agness27 lubią tę wiadomość
Spełniona mama z własną firmą www.paperstudio.pl -
LilouK, kot_bury, jusella, renieczka, Agaax, aisa, eve90, ania181111, majeczka87, Zojka, Kasiulina, Maka, Agness27, MirelS, Naditta, kama005, stokrotka2013, TheForfie, lipcoweczka_Kasia lubią tę wiadomość
-
Hej dziołszki, gratulacje po udanych wizytach! Lubimy dobre wiadomości, oj lubimy
Super brzuszki, co jeden to piękniejszy!
Oj, ale bym chciała wiedzieć ile wagowo może mieć moje małe cielątkoPowiadają, że idzie na 3,5kg do porodu, ale czuję w moczu, że będzie mniejszy.
Jusella, moje Oko Saurona widzi wszystko, cyknęłam Ci fotkę cichaczem i teraz udaję, że to ja, ha
Naditta, dziwne, że nie mieli cycników w M&Sie. Może spóbuj poszukać w innych jak Ci się chce i zależy. Ja kupiłam w Bluewater, ale od Ciebie to chyba jest całkiem spory kawałek drogi...
kot_bury, Agaax, jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Kamenka może faktycznie umow się na wizytę do innego gin .zawsze możesz sciemnic ze zle sie czujesz a twój lekarz na urlopie.no i wtedy dopytaj o to skierowanie do szpitala.bo masz na konkretna datę wiec sie upewnij.ja np miałam zwykle skierowanie do szpitala bo trzeba mieć do porodu bo mogą nie przyjąć..
A tak wogole to czemu nie chcesz dziecka karmić piersią jesli moge spytac ?
Gratuluje udanych wizyt!!
Maluchy widzę zdrowo rosną
Śliczne brzuchy macie
Ja jutro jak nie zapomnę tez swój wstawie
jusella, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDostałam właśnie od fotografki podgląd zdjęć do wyboru... jak ja mam ze stu wybrać tylko dziesięć?!
Szczególnie, że na tym na przykład to tak wyglądam, że mogliby mnie dać na okładkę magazynuhttp://www.fotosik.pl/zdjecie/1d47168970c409ac
jusella, MirelS, Naditta, Agaax, LilouK, aisa, ania181111, stokrotka2013, Kasiulina, eve90, aga9009, majeczka87, lipcoweczka_Kasia lubią tę wiadomość
-
LilouK, mam jeszcze inne M&S w pobliżu, więc będę szukać
bo Bluewater właśnie obczaiłam, rzeczywiście trochę daleko, chociaż mój chłop odkąd mamy nowe auto to codziennie mówi do mnie: Chodź sobie gdzieś pojedziemy
Więc może to wykorzystam
Co do wagi dzieciątka, to ja Wam powiem, że chyba wolę nie wiedzieć.
Czasem mnie zżera ciekawość, ale potem sobie myślę, że jakbym usłyszała, że przyjdzie mi urodzić klocka 4 kg to ja dziękuje, wolę sobie żyć w nieświadomości
Mężu mi właśnie oświadczył, że ma dużo pracy i przez najbliższe tygodnie, a może nawet mce będzie pracował każdą sobotę. I tak moje plany, że może jakieś warsztaty czy kursy, legły w gruzach... No nic, pójdę do porodu przygotowana że huhu. Jak to zwykle jaAle studia się udało ukończyć z takim podejściem, więc może i poród ogarnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 23:08
jusella, LilouK, Telashe, kot_bury, Agness27, niezapominajka lubią tę wiadomość
17.07.2016