Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Jestem po wizycie. Maleństwo ma 4,3 mm i bijące serduszko 122 uderzenia. Pęcherzyk ciążowy ma 19,3 mm, co daje 6+6, a zarodek 6+0, ale gin wstępnie wypośrodkowała na 6+2, czyli tak jak ja wyliczyłam i termin na 14 lipca.
Milcia lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:Czeeeeesc No i dobry wieczor:) chcialabym do Was dołączyć jakoby mój maluszek postanowił być młodszy o tydzień ze wzgledów na nieregularne mjesiączki. Tak więc termin porodu mam na 8 lipca to byl 6 cs ogolnie, A 2 po poronieniu. Mam nadzieje, ze moge do Was dołączyć i milo spedzac czas.
Witamy i gratulujemy życzymy samych miłych chwil w naszym towarzystwie piękny groszek
U mnie jak narazie było widać że serduszko bije a w poniedziałek będziemy słuchać już mam stresa czy wszystko dobrze -
Witam. Dziewczyny pomóżcie nie wiem co robić idę po przebudzeniu do toalety patrze a tu na bieliźnie brązowy śluz i po podparcia tez zeszłym go trochę było. Nie wiem czy jechać z tym do szpitala i pytać co robić niestety nie mam lekarza który by mnie przyjął dzisiaj. Boje się.
-
Własnie myślę biorę luteine prócz tego że pojawił sie ten śluz i to jak na razie jednorazowo nic innego sie nie dziej . Piersi bolą normalnie brzuch nie boli poczekam jeszcze troche jak coś zadzwonie do swojego gin. i zapytam jak by sie coś więcej pojawiło.
Wczoraj trochę długo nosiłam syna i ostro sprzątałam wiec może to to . -
Hej, strasznie ciężko mi się wstawało. Noc przespana cała. Wczoraj rano dopadły mnie płaczki, ale koleżanka mnie zagadała i przeszło, po południu jak mąż wrócił, to znowu się rozmazałam, że rano sie rozmazałam . Mam jakiś brak apetytu, czuję głód, ale jak myslę co zjeść to na nic nie mam ochoty, jem to na siłę.
-
Edka wrote:Hej, strasznie ciężko mi się wstawało. Noc przespana cała. Wczoraj rano dopadły mnie płaczki, ale koleżanka mnie zagadała i przeszło, po południu jak mąż wrócił, to znowu się rozmazałam, że rano sie rozmazałam . Mam jakiś brak apetytu, czuję głód, ale jak myslę co zjeść to na nic nie mam ochoty, jem to na siłę.