Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny które mają mieć cesarkę, jakbto jest , dostałam wczoraj zaświadczenie od okulisty do porodu cc i teraz jak to wygląda , mam dać swojemu prowadzącemu ciąże? Czy on może to podważyć ? Csyvod niego jest ostateczna decyzja ? Dostałam skierowanie na cc że względu na wcześniejszą operacje oczu ..
[/url]
-
Zrob Ksero i miej to xaswiadczenie przy sobie w dokumentacji medycznej. Lekarz ktory cie przyjmie moin zdaniem musi to respektowac
Aniu nie musi tak byc mnie bolaly w @ plecy a teraz cala ciaze nica balam sie ze tak bedzie. Jak zareagujeny na porodzie to jedna wielka tajemnica
Chyba moje przypuszczenia sie potwierdzaja.. Jak Adas mial czkawke po lewej na dole tak teraz ma po prawej na gorze psia mac.. Ja chce zeby byl glowka w dol .. Jutro bede go meczyc pozycjami do zmiany obrotuKarolajjn:), ania181111, Agness27, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Karolajjn:) wrote:Dziewczyny które mają mieć cesarkę, jakbto jest , dostałam wczoraj zaświadczenie od okulisty do porodu cc i teraz jak to wygląda , mam dać swojemu prowadzącemu ciąże? Czy on może to podważyć ? Csyvod niego jest ostateczna decyzja ? Dostałam skierowanie na cc że względu na wcześniejszą operacje oczu ..
Zaświadczenie raczej powinnaś zachować do szpitala,bo tam na jego podstawie będą robić cesarkę. Lekarz prowadzący może sobie zrobić kopie i wydać skierowanie do szpitala.Agness27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolajjn:) mi się zdaje, że zaświadczenie powinnaś pokazać prowadzącemu, to on prawdopodobnie wystawi ci skierowanie na cc ze wskazaniem.
Majeczka nie mecz niczym Adasia. Moja córeczka jest ułożona pośladkowo, a czkawke czuję na dole. Kiedy masz wizytę?
A co z tymi targami? Upolowalas coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 18:02
-
Byłam na obiadku u mamy i zjadłam na deser kawałek ciasta. Od razu życie wydaje się lepsze
Torby zapakuję jednak jutro, jakoś boję się co ja będę robić jak już będę taka przygotowana... patrzeć w ścianę?
Jeszcze 7 tygodni... dotrwam. Dam radę.Naditta, goodwill, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Witam się ponownie po całym dniu.
Piękny dzień dzisiaj u nas, więc pojechaliśmy na wycieczkę zrobiliśmy jakieś milion km spacerując. Padam na twarz teraz, oczy mi się zamykają.
Jak jutro nie urodzę po tym wymęczeniu to będzie cud.
Ale jak ja kocham takie dni...kijanka_88, jusella, stokrotka2013, Ejrene, LilouK, aisa, Kasiulina, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Hej Dziewczyny
Dzielę się z Wami moim wiejskim krajobrazem :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4dde3d271449.jpg taka niedziela u mnie po bardzo aktywnym weekendzie.. od czwartku grille i naprawde bylam juz zmeczona.. usnelam na kocyku
Moja torba do szpitala nadal lezy i kwiczy.. a tu 35 tydzien juz. Masakra.
Milego wieczorku!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 20:59
LilouK, Agaax, Naditta, jusella, Agness27, majeczka87, eve90 lubią tę wiadomość
-
Witamy się i my
Hipnoporód zaliczony w całości. Super sprawa, bardzo się cieszę, że jednak ruszyłam zad na te warsztatyTeraz nic tylko praktykować i relaksować się ile wlezie zanim młody zdecyduje się opuścić matczyną izolatkę.
Dziś praktykowaliśmy różne pozycje i metody ulżenia bólu z wykorzystaniem piłek, mat i chust, masaże. Panowie uczyli się jak tonem głosu uspokoić rodzącą. Jakkolwiek dziwnie to brzmi, ale jak człowiek się odpowiednio zrelaksuje plus odpowiedni ton głosu partnera (np. czytającego coś) to można nieźle odpłynąć. Mój praktykował czytając mi wiadomości sportoweByło super do momentu aż zaczął wydziwiać i relaksującym tonem głosu opowiadać o "Manchesterze Shitty", wtedy wybuchłam śmiechem!
Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze załapać na warsztaty z karmienia cycem i finito.
Piękna pogoda dziś, puściłam 2 pralki z kocykami i śpiworkami. Została mi tylko pościel i dzieć oprany. Trza to opić
Naditta, cieszę się, ze udało Ci się z cycnikamiCo do M&S, to jak mają wyprz to staniory z tak małym obwodem można za 3-5funtów kupić, jest ogromny wybór, bo niewiele tutejszych kobiet się w takie mieści
No i jakość jest taka, że ciężko zajechać.
Naditta, jusella, Agness27, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:Laski a ja mam inne pytanie. Ile majtek siateczkowych bierzecie? I w ogóle jak się montuje ta zapiekanke w tych majtkach. Wiem może głupio brzmi ale... Podlaska ma jakoś plaster a to nic z tego co widzę...
4 pary w razie W ale montażu nie ogarnęłam jeszcze -
http://pokazywarka.pl/crk4s4/ Zdjęcia
Dziewczyny chyba ostatnia fota przed porodem37 tydz
Dalile, LilouK, ania181111, Kasiulina, Gagaga, kama005, Agaax, jusella, Naditta, Agness27, aisa, eve90, Ejrene, stokrotka2013, _analiza lubią tę wiadomość
Kijanka
-
nick nieaktualny