Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje!
za miłe słowa
Mam wrażenie że codziennie budzę się z większym ale z tego co czytałam to około 37-38 już idzie wszytsko wolniej , najwiekszy skok 28-35
teraz +13 kg i mam nadzieje że tak zostanieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 21:59
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
Kijanka
-
nick nieaktualny
-
kijanka_88, Maka, Kasiulina, kama005, Agaax, jusella, LilouK, Naditta, Agness27, MirelS, majeczka87, aisa, TheForfie, TheForfie, eve90, kot_bury, Ejrene, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
83 kg żywej wagi
i suuper rzeczy,,, wlasnie pokazalam M bo na mnie krzyczał ze za duzo rzeczy nakupilam, a mam 3 body na 56 i 2 pajace ale fakt faktem dzisiaj juz zaczely sie tel od znajomych czy chcemy rzeczy po ich dzieciach wiec chyba asortyment wzrosnie...jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Karolajjn:) wrote:Dziewczyny które mają mieć cesarkę, jakbto jest , dostałam wczoraj zaświadczenie od okulisty do porodu cc i teraz jak to wygląda , mam dać swojemu prowadzącemu ciąże? Czy on może to podważyć ? Csyvod niego jest ostateczna decyzja ? Dostałam skierowanie na cc że względu na wcześniejszą operacje oczu ..
A samo zaświadczenie tez schowaj razem z reszta dokumentów do porodu. -
Kijanka no to moj brzuszek to jest przynajmniej 2 x jak twoj, taki jak twoj to mialam chyba w 6/7 m-cu
Co do ciuszkow to ja mam malo ale cos czuje ze jak juz mala sie urodzi to wtedy dopiero sie zacznie szalenstwo kupowania
Majeczka sprawdz u gina jak dzidzia ulozona ale ja np czkawke czuje caly czas na dole a stopki pod zebrami. W kazdym razie maluch sie moze jeszcze przekrecic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 01:02
jusella lubi tę wiadomość
-
WItam wszytskie,
ja się dzisiaj super wyspałam, pogoda piękna, słońce świcei , piękne lazurowe niebo,
ale po zeszło tygodniowych doswiadczeniach, dzisiaj stanowisko pracy w łóżku, otworze sobie oknożeby nie przegiąć
Nowatorka ja oststnio też mam takie kropki krwi czasami nawet więcej ale mam wrażenie że to od zaparć niestety ;(jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Kijanka i bylas z tymi kropkami u lekarza? Ja zaparc nie mam, wrecz przeciwnie ostatnio. Ale ta krew ci poleciala z przodu czy z tylu? Bo u mnie na majtkach no to wygpada typowo z przodu. Nie chce panikowac bo to tylko ta malutka kropelka i nic innego sie nie dzieje, mala sie rusza. Z 2 strony ciezko byc spokojna...
-
Hej dziewczyny.
Wczoraj mielismy piknik rodzinny w przedszkolu i bylo superByly wystepy bo dzieciaczki przygotowaly przedstawienie z okazji dnia mamy i taty. Potem piknik i mnostwo atrakcji. Wieczorem jeszcze impreza u sasiadow, Sebus tak sie wyszalal z dziecmi ze nie wstal dzis do przrdszkola
tzn wstal nieprzytomny mowi ze chce sie na chwile tylko przytulic i zasnal mi na rekach :p nie mialam serca go juz budzic.
Opowiadacie o tej calej wyprawce i torbie do szpitala i wychodzi na to ze jestem w ciemnej d... Oprocz rzeczy dla malej to nie mam nic przygotowanenawet torby jeszcze nie znalazlam. No nic w tym m-cu musze sie zmobilizowac i isc na jakies zakupy w koncu .
majeczka dobrze ze sie nie potluklas...
Jutro mam wizyte to zapytam o ten bol brzucha bo funkcjonowac nie moge normalnie, dzis rano kichnelam to myslalam ze sie zesram z bolumialam wrazenie ze mi cos sie oderwalo. A jak juz cos podniose albo podbiegne to mam pol dnia na kanapie lezenia pewne a co wstane to mi slsbo... inwalida kuzwa
Agness27, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość