Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie pogubilam totatlnie. Nic mi sie nie zgadzalo. Nie staralismy sie specjalnie o dzidziusia tylko uznalismy ze jak sie trafi to bedziemy szczesliwi.Nie sparwdzalam terminow, temperatur, jedynie co mialam apke w telefonie ktora sobie wszystko liczyla i wyznaczala. Sprawdzalo sie ale jednak w ostatnim miesiacu wyznaczyla sobie sama a ja nie przywiazalam do tego wagi.
W 8 msc mnie naszlo, posprawdzac meza delegacje i wyciagi z banku. I obstawilismy ze wyjazd do Zakopanego 24 wrzesnia sprezentowal nam Zuzanke
I ukladanka sie potwoerdzila
A juz mi strachu napedzali ze makrosomia itp a to po prostu mama jełopa bez kalendarzajusella, kot_bury, Agness27, Agaax lubią tę wiadomość
Spełniona mama z własną firmą www.paperstudio.pl -
Majeczka, slyszalam o adamexach tez taka opinie choc to bardzo ladne wozki. Pan ze sklepu gdzir kupowalismy tez nam odradzil a na potwoerdzenie widzialam na wlasne oczy jak przyszedl zdenerwowany tata wlasnie z adamexem ze kolka wadliwe i odpadaja. Reklamacja 14 dni plis 1 moesiac na naprawe a synus 3 msc bez gondolki zostal.
My wybralismy Tako junama carbon jasny szary z eko skorki ( podobno ladnie sie czysci)majeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość
Spełniona mama z własną firmą www.paperstudio.pl -
No ja właśnie też na temat adamexa słyszałam że wadliwy. Nawet sam Pan w sklepie firmowym.adamexa nam tak powiedział. A poza tym nasi znajomi mają i widać jak już im gondola leży przechylona do dołu.
My nie wzięliśmy adamexa bo za mała spacerówka jak dla mnieA rozwazalismy przede wszystkim adamexa i Bebetto.
Ja nie wierzyłam komody.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 10:34
majeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość
-
MirelS - tak jak pisze Renieczka - soda pochłania zapachy, zwykła gazeta albo gorące mleko - to ostatnie podgrzać trzeba i w płaskim, dużym naczyniu zamknąć w szufladzie i czekać aż wystygnie, potem dobrze wywietrzyć, czasem trzeba 2,3 x powtórzyć. Są też w sklepach pochłaniacze zapachów do lodówki - może pomogą. Potem do szafki/komody można włożyć mydełko o delikatnym zapachu - to z kolei pochłania wilgoć.
Dzień dobry
Miłego dnia Mamuśki
Ja dziś jakaś połamana leżę, jak wstaję to zaczyna mnie wszystko boleć. Pewnie muszę się rozruszać. Na razie obmyślam plan jak to zrobić, żeby posprzątać a się nie narobić
.
MirelS, Agness27, renieczka, eve90 lubią tę wiadomość
-
U mnie bóle krzyża rozchodzone ale idę się położyć bo mnie jakaś arytmia łapie.... Ogólnie jestem pracoholikiem i przed ciąża kiedyś też miałam os czasu do czasu a dzisiaj wróciła.... Dziwne uczucie... Szczególnie przy rozmowie mi tak trochę przeskakuje..
Więc dzisiaj obiecałam sobie luz...
Co do tej krwi to jak że wszystkim.... Albo coś się dzieje albo kapletnie nic... Zauważyłam że jak jedna coś pobolewa to okazuje się że ten typ tak ma a druga dziewczyna zadowolona ze jednak pojechała bo.cos tam się działo.... Ciężko stwierdzićZonti, Agness27 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
dzięki dziewczyny za rady! będę próbować z tą sodą najpierw
Majeczka im więcej się szuka tym chyba bardziej się głupieje, ja z wózkiem nie miałam problemu, a za to nie mogę prześcieradeł kupić do łóżeczka
Mnie zgaga piecze jak diabli - kara za zjedzenie drożdżówki.jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
ania181111 wrote:Karolajn no nie można podważyć decyzji okulisty . A komu masz dac to nie wiem - chyba prowadzącemu
Niestety wiem, że to zależy do szpitala.. W moim rodzinnym mieście bardzo często podważają decyzje okulisty i np. wzywają swojego, żeby potwierdził bądź odrzucił.. -
Mirel S i pomyslec ze najwiesze decyzje jeszcze przed nami, najwieksze bo beda dotyczyc naszych dzieci;)
po drozdzach tak Cie łapie? nie dobrze....
jusella mam tak samo, nie moge sie zebrac do sprzatania. Wiec pije kawe i czekam na przyplyw energii;) Energio przybywaj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 12:22
jusella, MirelS, eve90 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Majeczka, ja od soboty czekam na przypływ energii
. Noralnie leń mnie dopadł i niemoc przeogromna... najgorsze jest to, że jak zaczynam coś robić w takim stanie, to jeszcze gorszy chaos się tworzy... czasem tak mam - przez kilka dni nic mi nie wychodzi , a potem nagle w ciągu godziny, dwóch jestem w stanie opanować cały dom
. Ale to chyba nie dziś , niestety...
Trzymam kciuki Majeczka, może chociaż Tobie się udamajeczka87, eve90 lubią tę wiadomość
-
Jakoś spoko
tak macajac. Jeszcze nie pralam.
Kurde dziewczyny ale mnie dzisiaj wszystko wkurwia. A najbardziej sprzątanie. Wszystko mnie wnerwia że meble aa jakie są i że się mega to wszystko syfi, że mój bałagani i ciężko mu sprzątnac jedna głupia rzecz od miesiąca. Po śniadaniu też musiałam ja posprzątać bo jemu by chyba korona z głowy spadła. Pies też mnie dzisiaj denerwuje. Chyba mam dzień na NIE -
no Majeczka, ja ogólnie jestem niedecyzyjna, nad każdą pierdołą w sklepie stoję i myślę, mąż mnie ochrzania to się ogarniam
a zgagę mam po wszystkim co zawiera cukier, kwasy i po smażonym. W nocy to nawet po wodzie niegazowanej, dam radę - już niedługo
Kama ja też łatwo wpadam w szał i ochrzaniam swojego ciągle - hormony myślę -
Witajcie
Ja dzis sobie odespalam weekendowych gości
Ale przynajmniej urodziny córci sie udaly ,chociasz wolałabym do konca ciąży juz nie miec
Troche z siostra w sobotę pospacerowaliśmy i tak mnie nogi i stopy bolaly ze chodzenie sprawialo bol.dzis na szczęście juz jest dobrze,chyba za ciezka jestem juz na sanadlki i dlatego bo wczesniej chodziłam i wszystko bylo dobrze.
Ręce tez mi spuchly troche,w sumie bardziej palce i od tygodnia juz nie nosze obrączki bo sie balam ze mi utknie na palcu..
Dzis w końcu widziałam jak moje chomiczki same podchodzą do poidełka bo się martwiłam ze może nie zaskoczyly o co chodzi .
Ale tak pily i kręcily kuleczka aż mnie obudzili
Teraz zrobimy dwa legowiska będę w domu a drugi w swoich trocinkach caly sie zakopał ze tylko widac ruszające trociny a jego nie
A dzis córci zaniosla cukiereczki do przedszkola do swojej grupykot_bury, jusella, eve90 lubią tę wiadomość
-
Laski jak często stosujemy krem przeciw odparzeniom. I co w końcu kiedy?
Nam na szkole rodzenia babeczka mówiła że linomag zapobiega a sudocrem kłaść jak już jest odparzenie.
Jeszcze mam krem bepanthen i babydream przeciwodparzeniom. Co mam wziąć do szpitala bo mam jakiś mega dylemat. Przygotowałam tego babydream i linomag.