X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czasami korci takiego po prostu sprzatnąć i byłoby po sprawie :D

MartaT, nowatorka lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Nutka-koloru Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluch śpi odpoczywam dzwoniłam do 2 gin. bo mój jest na szkoleniu i nie odbiera ale drugi powiedział żeby wsiąść nospe obserwować jeśli sie nic nie nasila to spokojnie odpoczywać .

co do rowerzystów też ich nienawidzę i zwierząt miałam już spotkanie z dzikiem nie życze nikomu .

Nutka-koloru
    34bws65guzrr5vb6.png
    n59yanlisck7ixbv.png

Aniołek 9 tydz. [*] 23.11.15
  • Smile Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja troszkę z innej beczki.Czy Wam dziewczyny wypadają teraz jakoś bardziej włosy?ja mam z tym problem...

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • Nutka-koloru Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też wypadają ale ja myślę czy to nie taki czas wcześniej były od słońca wysuszone a teraz pora roku taka ze człowiek osłabiony.

Nutka-koloru
    34bws65guzrr5vb6.png
    n59yanlisck7ixbv.png

Aniołek 9 tydz. [*] 23.11.15
  • MartaT Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smile wrote:
    Ja troszkę z innej beczki.Czy Wam dziewczyny wypadają teraz jakoś bardziej włosy?ja mam z tym problem...
    Mi też trochę wypadają :( a i tak mam swoje rzadziutkie.

f2w3rjjgj9qnws1n.png
  • MartaT Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka-koloru ja miałam spotkanie z łosiem :) znaczy się ją siedziałam jako pasażer, a mój mąż kierował. Ale też nikomu nie życzę...

f2w3rjjgj9qnws1n.png
  • oldżi Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam dzis przywitać mojego nowego 6- dniowego Sąsiada! Jest tak idealny i grzeczniutki, ze aż płakać sie chce! Czekam na te chwile, kiedy my wrócimy z naszymi Bączkami do domów :)

nowatorka, Wiola90 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oldzi to bedzie cudowne przezycie.
    Ja mialam zawsze takie moje marzenie zeby pojechac z maluchem nad morze. Jakos zawsze mnie wzruszal widok tych dzieciaczkow malych w czapeczkach psuskajacych sie w pontoniku.

Jak narazie jednak maluch chyba tam sie rozgoscil na calego bo mam mdlosci calutki dzien :/

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Talusia Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry:) wybaczcie za nieobecność, ale spie ciagle: )

Wczoraj byłam w pracy, dałam zaświadczenie a dzis juz wolne wizelam i na jutro,i w poniedziałek do lekarza po l4.

A co tam u Was? Cos mnie ominęło?

f1ae37f895.png

Dar z Miłości na ktory czekaliśmy <3
    10 Lipiec 2016 <3
  • Karolina_karolina Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie zaczęłam się zastanawiać co tam u Kas. Jak tam u niej i zobaczyłam ze chyba przyszło najgorsze ;(. Tak strasznie mi przykro. Kas jeśli to czytasz to bądź silna. Jesteśmy z Tobą całym secem ♡. Niedługo doczekasz się napewno malucha. Widocznie tak musiało być :(

hchygox1kst10j9v.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Kas
    ... To nie dobrze... Jesteśmy z Tobą

Kurde jak te jełopyjeżdża. Właśnie przed chwilą gość osobowa wyjechał mi na czołowe. Chyba go dawno kilkunastotonowy wóz nie walnął... Heh... Ja tam się nie zdenerwowana ale szkoda mojego pojazdu :D

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • moniiikaaa Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za pocieszenie, juz mi troche przeszlo :).

Moj maz wlasnie robi pizze, kto wpada? ;)

7v8rgzu3t6t5o30a.png

• oldżi Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniiikaaa mi pozostaje jedynie obślinienie ekranu :)

kierzynka lubi tę wiadomość

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • Inska Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina_karolina wrote:
    Dziewczyny właśnie zaczęłam się zastanawiać co tam u Kas. Jak tam u niej i zobaczyłam ze chyba przyszło najgorsze ;(. Tak strasznie mi przykro. Kas jeśli to czytasz to bądź silna. Jesteśmy z Tobą całym secem ♡. Niedługo doczekasz się napewno malucha. Widocznie tak musiało być :(

Karolina skad wiesz, ze przyszlo najgorsze, Boze mam nadzieje, ze nie! :(

Kas caly czas tu o Tobie myslimy Skarbie, mala armia sie tu za Ciebie, za Was modli <3

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina_karolina wrote:
    Tak tez to zauwazylam kilkadni temu ze ma zniczke w opisie :( batdzo bardzo mi przykro

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Inska Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och nieeeee Kas <3

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane ...

Kaś bardzo mi przykro :( Przytulam

Witam wszystkie nowe mamusie :) Gratuluje udanych wizyt :) I trzymam kciuki za te które przed wami :)
    Ostatnio mało się odzywam bo jakoś nie mam weny ,ciągle leże i nic nie robie . Brak sił , najchętniej to bym tylko spała . No ale nie można bo co kilka minut córeczka woła " pora wstawać " " obudź sie mamo " "choć sie bawić " itp . I wogóle ostatnio zaczełam sie zastanawiać co do pozycji do spania . Ogólnie zawsze spałam na brzuchu a uwielbiam na plecach - no ale znów sie naczytałam ze trzeba na bokach a najlepiej na lewym . Więc jak przy córeczce to tak samo dostałam obsesji byle na tym boku spać . Wiem ze to jeszcze wcześnie i chyba nie ma to większego wpływu ale muszę sie nauczyć tak spać bo nie cierpie . Na prawym jak spie to plecy mnie bolą a na lewym jako tako ale i tak przewracam sie na plecy . Dziś kupiłam sobie poduszkę dla ciężarnych wiec mam nadzieje ze będzie z nią dużo lepiej . A potem poduszka przyda się do karmienia :D

Inska lubi tę wiadomość

• Karolina_karolina Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie też myślę o tej poduszce poważnie bo jak śpię to zazwyczaj zakładam nogę na pościel ale przez to mi zimno:D. I myślę coraz bardziej o takiej poduszce ale słyszałam różne opinie. Daj znać jak się sprawdzi :)

hchygox1kst10j9v.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuska ja nie wiem jak bede spala na boku bo mnie boli biodro jak spie na boku :/ narazie spie na brzuchu ale potem bede musiala kupic jakis supermiekki materac, sa takie specjalne dla ciezarnych i mam nadzieje ze mnie to jakos uratuje

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina_karolina wrote:
    Właśnie też myślę o tej poduszce poważnie bo jak śpię to zazwyczaj zakładam nogę na pościel ale przez to mi zimno:D. I myślę coraz bardziej o takiej poduszce ale słyszałam różne opinie. Daj znać jak się sprawdzi :)

Na allegro są po około 100 zł a ja dziś znalazłam w Kauflandzie za 35 zł i to w ładny wzorek w sówki . Mam nadzieje ze dzięki niej nie będę sie męczyć .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:56

‹‹ 105 106 107 108 109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ