Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Maluch śpi odpoczywam dzwoniłam do 2 gin. bo mój jest na szkoleniu i nie odbiera ale drugi powiedział żeby wsiąść nospe obserwować jeśli sie nic nie nasila to spokojnie odpoczywać .
co do rowerzystów też ich nienawidzę i zwierząt miałam już spotkanie z dzikiem nie życze nikomu .
-
Oldzi to bedzie cudowne przezycie.
Ja mialam zawsze takie moje marzenie zeby pojechac z maluchem nad morze. Jakos zawsze mnie wzruszal widok tych dzieciaczkow malych w czapeczkach psuskajacych sie w pontoniku.
Jak narazie jednak maluch chyba tam sie rozgoscil na calego bo mam mdlosci calutki dzien -
Dzien Dobry:) wybaczcie za nieobecność, ale spie ciagle: )
Wczoraj byłam w pracy, dałam zaświadczenie a dzis juz wolne wizelam i na jutro,i w poniedziałek do lekarza po l4.
A co tam u Was? Cos mnie ominęło? -
Dziewczyny właśnie zaczęłam się zastanawiać co tam u Kas. Jak tam u niej i zobaczyłam ze chyba przyszło najgorsze ;(. Tak strasznie mi przykro. Kas jeśli to czytasz to bądź silna. Jesteśmy z Tobą całym secem ♡. Niedługo doczekasz się napewno malucha. Widocznie tak musiało być
-
Oj Kas
... To nie dobrze... Jesteśmy z Tobą
Kurde jak te jełopyjeżdża. Właśnie przed chwilą gość osobowa wyjechał mi na czołowe. Chyba go dawno kilkunastotonowy wóz nie walnął... Heh... Ja tam się nie zdenerwowana ale szkoda mojego pojazdu -
Karolina_karolina wrote:Dziewczyny właśnie zaczęłam się zastanawiać co tam u Kas. Jak tam u niej i zobaczyłam ze chyba przyszło najgorsze ;(. Tak strasznie mi przykro. Kas jeśli to czytasz to bądź silna. Jesteśmy z Tobą całym secem ♡. Niedługo doczekasz się napewno malucha. Widocznie tak musiało być
Karolina skad wiesz, ze przyszlo najgorsze, Boze mam nadzieje, ze nie!
Kas caly czas tu o Tobie myslimy Skarbie, mala armia sie tu za Ciebie, za Was modli -
Karolina_karolina wrote:Dziewczyny właśnie zaczęłam się zastanawiać co tam u Kas. Jak tam u niej i zobaczyłam ze chyba przyszło najgorsze ;(. Tak strasznie mi przykro. Kas jeśli to czytasz to bądź silna. Jesteśmy z Tobą całym secem ♡. Niedługo doczekasz się napewno malucha. Widocznie tak musiało być
-
nick nieaktualnyCześć Kochane ...
Kaś bardzo mi przykro Przytulam
Witam wszystkie nowe mamusie Gratuluje udanych wizyt I trzymam kciuki za te które przed wami
Ostatnio mało się odzywam bo jakoś nie mam weny ,ciągle leże i nic nie robie . Brak sił , najchętniej to bym tylko spała . No ale nie można bo co kilka minut córeczka woła " pora wstawać " " obudź sie mamo " "choć sie bawić " itp . I wogóle ostatnio zaczełam sie zastanawiać co do pozycji do spania . Ogólnie zawsze spałam na brzuchu a uwielbiam na plecach - no ale znów sie naczytałam ze trzeba na bokach a najlepiej na lewym . Więc jak przy córeczce to tak samo dostałam obsesji byle na tym boku spać . Wiem ze to jeszcze wcześnie i chyba nie ma to większego wpływu ale muszę sie nauczyć tak spać bo nie cierpie . Na prawym jak spie to plecy mnie bolą a na lewym jako tako ale i tak przewracam sie na plecy . Dziś kupiłam sobie poduszkę dla ciężarnych wiec mam nadzieje ze będzie z nią dużo lepiej . A potem poduszka przyda się do karmieniaInska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina_karolina wrote:Właśnie też myślę o tej poduszce poważnie bo jak śpię to zazwyczaj zakładam nogę na pościel ale przez to mi zimno:D. I myślę coraz bardziej o takiej poduszce ale słyszałam różne opinie. Daj znać jak się sprawdzi
Na allegro są po około 100 zł a ja dziś znalazłam w Kauflandzie za 35 zł i to w ładny wzorek w sówki . Mam nadzieje ze dzięki niej nie będę sie męczyć .Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:56