Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystko minęło jak na razie i niech tak zostanie mój gin oddzwonił powiedział że jesli znowu sie bedzie cos dziac to jutro mnie przyjmie czeka tylko na mój telefon a jeśli będzie w porządku to w poniedziałek na wizycie . Jutro też leże a mąż niech sie dzieckiem zajmie .
Co do poduszki ja byłam i jestem z niej zadowolona obecnie mój syn ja pokochał i z nią śpiKarolina_karolina, Inska, Englein lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edka wrote:Ja poległam. Kanapa stała sie moja przyjaciółka. Muli mnie, głód czuje cały czas a nie czuję satysfakcji z jedzenia. Jutro mam dyżur cały dzień
ciekawe jak ja dam rade
Ja bym mogla spac wszedzie i o kazdej porze, takze rozumiem Twoj bol Edka. No i sikam na potege, o matko boska z ktorego badz kosciola, chyba sie do lazienki przeprowadze
Nie mam jeszcze zadnych mdlosci, co czasami mnie martwi, ale tlumacze sobie, ze jeszcze za wczesnie, ale z apetytem u mnie tak sobie, nie bardzo chce mi sie jesc...
-
nowatorka wrote:Inska lepiej nie dopominaj sie mdlosci bo zatesknisz za czasem jak ich nie bylo.ja dopiero od jakichs 4 dni je mam caly dzien, nie jakies straszne i nie rzygam ale tak jakby mi cos stalo na zoladku ciagle
Przypomnij mi, jak bede narzekac, ze mnie mulinowatorka, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Inska lepiej nie dopominaj sie mdlosci bo zatesknisz za czasem jak ich nie bylo.ja dopiero od jakichs 4 dni je mam caly dzien, nie jakies straszne i nie rzygam ale tak jakby mi cos stalo na zoladku ciagle
Od 1,5 tyg mam zgage, od 18 do nocy. Spokoj mialam ze 3 dni.,,i znowu.
Nawet kiedy chorowalm 3 lata na helicobacter to nie wiedzialam co to zgaga.
Odrzuca mnie od slodkiego, kawe wypilam moze ze 2 razy (wypilam 1/3 ), mam momenty ze musze zmuszac sie do jedzenia...a mam takie,ze rzucam sie na jedzenie.
piersi niby mniej bolace ale za to sutki i brodawki bardziej wrazliwe, swedzace itp.
No i zaczynam miec problem ze spodniamu. W okolicy podbrzusza i pasy oponka i meeega wzdecie. W dwóch parach juz chyba nie wyjde bo za bardzo cisna. Ale co tam....
Co do spania, wyczytalam, ze najlepiej spac nalewym boku. Niewskazane jest na prawym (tetnica) i
Na wznak (kręgosłup).
jutro moze jak dam raze to w hi duskim sklepie kupie wreszcie ten olej migdalowy....zeby sie smarowac wszedzie, gdzie sie da.
dobra...dlugi dzien pracy za mna. Kierunek lazienka:)
Spijcie dobrze...
i milego wstawaniaInska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejoooo!
Inska ciesz się że nie masz mdłości ja też nie mam czasami mnie zmuli, ale to naprawdę sporadycznie nie wymiotuje w ogóle nie każda kobieta to przechodzi także może nas to całkowicie ominąć
Sanna mówisz jajecznica, ja ostatnio też zjadłam,ale już długo nie zjem tak mnie po niej zmuliło,że mało brakowało, a bym zwymiotowała a zawsze jadłam bezproblemowo.
Englein co do spodni mam tak samo,ale jak założę jakieś które mnie cisną to jest mi niedobrze i staram się chodzić w luźniejszych ciuchach typu tuniki,sukienki,spódnice
Inska lubi tę wiadomość
-
Jastra ja się czuję dzisiaj znakomicie tylko mnie piersi bolą,ale to standard noo i też mam lenia, leżałabym cały czas właśnie zbieram się powoli na śniadanie
Chyba mi humor dopisuje, bo jutro idę do lekarza szkoda,że nie z rana. Dopiero mam wizytę o 17.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 09:36
nowatorka, Jastra, Inska lubią tę wiadomość
-
Ja też już tylko jedne spodnie używam, bo reszta ciasnawa. W brzuchu poszło już 1,5 cm do przodu, a jem normalnie. Pewnie druga ciąża szybciej się uwidacznia.
Co do genetycznego, to jest to tzw. usg I trymestru i każda kobieta powinna je mieć zrobione. Jak to mówią, jest to najważniejsze usg w całej ciąży, bo właśnie to usg określa najprawdopodobniejszy termin porodu i pozwala określić ewentualne wady u dziecka i sprawdza, czy wszystkie narządy są na swoim miejscu. -
Sanna wrote:Dzień dobry ja od wczoraj mecze się z bólem głowy, po sniadanku juz jesteśmy tradycyjnie jajeczniczka
Co do spania na lewym boku to tak ale dopiero w zaawansowanej ciazy
Milcia to ja chyba robie to genetyczne 10.12. U nas to sie nazywa traslucenza nucale. To jest wlasnie cos z usg plus krew, u nas ma 3 etapy i kosztuje 250euro. No i daje prawdopodobienstwo roznych wad.
Edka biedactwo, ze tez ci przyszlo w niedz pracowac. Za to bedziesz miala jakies wolne w tygodniu nie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 10:07