Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zaliczyłam poranne mdłości ale takie delikatne i tak jest codziennie. Na szczęście nie rzygam Piersi bolą. Mój mi mówi że mi trochę brzuch wywaliło. Staram się nie jeść mega dużo ale czasami to trudne Wczoraj miałam taką ochotę na cheesburgera że jadąc po mojego po 23 zahaczyłam o Maca Mcdrive jest do północy
Mój na śniadanie zjadł jajka sadzone z boczkiem. Teraz w całym domu jedzie boczkiem Ja wypiłam tylko kawę bo nic by mi nie przeszło przez gardło
Zaczynamy 7 tydzień
Dzisiaj pomimo tego że pogoda taka senna mam nawet dobry humor i dużo energii -
Kama no to niezle zaszalalas z cheesburgerem po 23 . ja nie przytylam jakos widocznie ale jem wiecej niz zwykle bo zazwyczaj sie zawsze troche odchudzalam. Ale z 2 strony pilam alkohol czesto wino, piwo wiec bylo wiecej kalorii z tego
Mdlosci mam i to nie poranne a calodniowe. Przechodza mi moze o 20.00... Ale nie sa jakies straszne
Ps.wczoraj kupilam nowe piwo bezalkoholowe, bylo w promocji. Czasem sie nim ratuje jak mnie najdzie ochotaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 10:29
kama005 lubi tę wiadomość
-
kama005 wrote:Mój mi zawsze mówi że jak chce warke radler 0% to może mi kupi orenżadę
kama005 lubi tę wiadomość
-
moniiikaaa wrote:Dzieki dziewczyny za pocieszenie, juz mi troche przeszlo .
Moj maz wlasnie robi pizze, kto wpada?
i była u nas moja 2,5-letnia bratanica i chodziła za moim kotem i mowila: chcesz zjeść mysz? chcesz mleka? sama słodycznowatorka, Sanna, Inska, kama005 lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
tana wrote:Od niedawna zaczynam się zastanawiać nad usg genetycznym czy któraś z was była już na takim.badaniu może bądź się wybiera? Badanie nie należy do tanich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 11:57
-
nowatorka wrote:Edka biedactwo, ze tez ci przyszlo w niedz pracowac. Za to bedziesz miala jakies wolne w tygodniu nie ?
-
Witam sie i ja ja dzisiaj znacznie lepiej nic sie nie dzieje czekamy na jutrzejsza wizytę
Też dzisiaj jajecznicy spróbowałam ale niestety nie podeszła mi ja śniadanie obecnie tylko na słodko .nowatorka, MartaT lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny! Ja jak zwykle, swiatek, piatek, czy niedziela, oczy szeroko otwarte juz po 6! O zgrozo! Nie wiem czemu tak wczesnie sie budze. Oczywiscie pedem do lazienki, bo pecherz chce wybuchnac.
Dzisiaj od rana ogladalam mebelki dla dzieciaka: lozeczka, kolyski, przewijaki...mala wizualizacje sobie uskutecznilam, lepiej mi sie na serduchu robi
Nutka to bedzie Wasza pierwsza wizyta?Sanna, nowatorka, Agaax lubią tę wiadomość
-
Nutka-koloru wrote:nie 3 już widziałam tętno maleństwa a juto mamy założyć kartę ciąży posłuchać serduszka i mam dostać skierowania na szczegółowe badania .
Ale super Ja ide na pierwsza wizyte 4 grudnia, to bedzie nasz 6 tydzien i 6 dzien, mam nadzieje zobaczyc serduszko, albo dwa Boze, jaki to jest cudowny czas!Agaax lubi tę wiadomość
-
Inska no mysle ze juz zobaczysz na wizycie
ja tez sie budze zawsze bo musze isc do kibelka i potem juz nie moge zasnac
Edka to dobrze ze lepiej dzisiaj sie czujesz.
Nutka ciesze sie ze dzisiaj juz ok, na pewno to plamienie bylo jednorazowe. moze ci zwiekszy jutro luteine (czy co tam bierzesz) tak na wszelki wypadekInska lubi tę wiadomość
-
ona2012 wrote:Dziewczyny czy któraś będzie wykonywała test Pappa? Wiecie może gdzie ten test można wykonać? Ja niestety nie mam pojęcia gdzie.
Wiola i jak zareagowali?