Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo w końcu was nadrobiłam, kilka stron za mną heh.
My jesteśmy razem 9 lat, poznaliśmy się jak miałam 15,mój 17, w lipcu mamy 3 rocznicę ślubu
My już po wizycie, mała ma 2 kg i jest taka śliczna - jak mi się uda to wrzucę zdjęcie
Ja dzisiaj prasowałam pieluchy, jutro jak będzie pogoda biorę się za ciuszki.
Apropo przygotowań do wizyt - kupiłam wczoraj golarke damską - jestem mega zadowolona! Trochę się męczyłam, w rozkroku , ale udało się bez lusterka i całkiem ładnie
tyle chciałam wam napisać ale przez każdą kolejną stronę zapomniałamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 20:35
jusella, ania181111, stokrotka2013, eve90, aisa, Kasiulina, Agaax, kot_bury, LilouK, Agness27, TheForfie lubią tę wiadomość
-
jak siedzialam na dupie to siedzialam ale jak ruszylam to armagiedon: poprasowalam te dwa prania dzieciowo - pieluchowo- koszulowych rzeczy, potem zrobilam nastepne mega pranie, nastepnie porozkladalam te ubranka po szufladach, nastepnie pozmywalam, nastepnie naimaniło mi się zrobic pizze domowa wiec po zakupy i jestem w trakcie;p Brzuch jak skala;p jak nie urodze to bedzie dobrze;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 20:42
jusella, Sanna, eve90, Agaax, kot_bury, renieczka, Agness27 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3ead0f41241.jpg
Mam nadzieję że się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 20:39
majeczka87, Zonti, jusella, ania181111, stokrotka2013, eve90, aisa, aisa, mamuśka1, Kasiulina, renieczka, Ejrene, Naditta, Maka, Agaax, kot_bury, Pauli11, LilouK, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Eve aż mi się lezka zakrecila;) piekne było to co napisalas i to zdjecie...
Nic nie dzieje sie przypadkowo;) Bog nad wszystkim czuwa i wie co robi;)
A mi sie dzis snilo ze zajechalam na stadion na ten mecz i go przespalam hehehe ale jak sie obudzilam wypytałam czlowiekoów i sie okazalo ze mecz sie 1:1 skończył;p zobaczymy czy to proroczy sen;pjusella, eve90, Agness27 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
z avatara Lilouk tez mialam ubaw :p jakie to prawdziwe :p
W przeznaczenie tez wierze ze ktos jest komus pisany.
W czasie kiedy ja sie rodzilam moj maz jako 6latek mial operowane serduszko, moglo sie skonczyc roznie ale dzieki Bogu ja sie urodzilam zdrowa i meza operacja sie udala
Jak czytalam jego wypis ze szpitala to mnie ciarki przeszlyjusella, Karolajjn:), LilouK, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No w sumie ja się nie pochwaliłam. My 6 lat jestesmy razem, niedługo minie 3 od ślubu, a mieszkamy ze sobą już ponad 5. Ponad rok się staraliśmy o dziecko. Raaany, a wszystko to jakby wczoraj się wydarzyło.
Cały dzień mam skurcze, ale sie nie nasilają... Zaciskam nogi.jusella, Agaax, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście! -
Kociambry ululały Szymcia
i teraz śpią na moim brzucholu i pilnują Dziecia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 22:17
Kasiulina, Marta22, Maka, Naditta, kot_bury, aisa, nowa!, Agaax, eve90, Pauli11, stokrotka2013, LilouK, renieczka, Agness27 lubią tę wiadomość