Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie wieczornie:)
Ja dzis robiłam morfologię i mocz i o dziwo w przychodni nie bylo kolejek - szoku doznalam
GBS odebrałam dziś i wynik Ujemny
Dzis się troche nachodzilam aż stopy i nogi bola jak chodzę no i zauwazylam ze troche spuchly
Dziewczyny nie martwcie sie ze nie dacie z dziecmi rady -nikt na poczatku nie jest idealny i cale życie sie uczy.
Jak czegos nie wiecie to pytajcie zawsze któraś podesle dobra rade
A dzis w przedszkolu sie dowiedziałam ze córcia w środę ma kolejny występ i maja śpiewać swoje 2 piosenki z festiwalu harcerskiegojusella, kot_bury, aisa, eve90, figaa, Pauli11, renieczka lubią tę wiadomość
-
A ja się z moim poklocilam. Mam go dość. Jaśnie kurde jelop co nie umie się nie wnerwiac w pracy i zamiast polepszyć swoją sytuację to on ja pogarsza. Teraz to już na prawdę jego umowa stoi pod znakiem zapytania a ja mam kolejne dni stresu przez jego nerwy, czekając czy coś przyjdzie czy nie.
Nie zamierzam z nim gadać lepiej niech przemysli swoje zachowanie bo czas najwyższy. A ode mnie nie oczekuje zrozumienia. O nie! -
Hello.
U mnie 13 lat razem a 8 po ślubie... Kiedy to zlecialo....
Ja jakoś dalej sobie nie wyobrażam zw będę miała dziecko hehe
Bardziej dalej się obawiam tylko bólu... I coraz częściej się zastanawiam co urodze...Cy jednak chłopak czy dziewczyna
Ja niestety poleglam co do sprzątania...nie dam rady dwa piętra zrobić... Nogi mam ciężkie... Okrutnie i trochę spuchlam.
Wzięłam sprzataczke bo bez sensu się tyle męczyc...
W poniedziałek nowy gin... Teraz tak myślę że chciałam chodzić na zmianę z tym moim starym.... Ale kurcze jak ona wbije do karty ciąży siebie to od razu zobaczy....hmmm jak to rozwiązać..
jusella lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Esoni jak skacze ciśnienie to dobrze ze zostawili Cie bo naprawde nie ma żartów i lepiej miec fachowa opiekę a tak w domu to inaczej.
A co do wyproznien pij dużo wody,pomagają tez pestki słonecznika,herbata liściasta czerwona ale o taka w szpitalu ciężko..no i czopek glicerynowy.
Rammel ja mam po córce wozek i to co do dali odpiąć i wyprą to wstawialam na 15 min- 40stopni i wirowanie 800
Torbe tez wypralam.
Mój przez Internet zamowil profesjonalne srodki do czyszczenia i będzie w weekend walczył bo w gondolce porobily sie zolte plamy -w sumie 4 lata byl w kartonie to nie ma co się dziwić.Torbe do wózka i z pod wozka tez na taki program wstawialam i nic się nie działo:)
Gratulacje udanych wizyt
Duże dzieci będą się rodzic
Az sie boje ile we wtorek mój zawazyl jak 2 tyg temu miał 2800gjusella, majeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Majeczka ,Zonti śliczne brzuchy
Maka na szczęście to tylko byl zly sen.Teraz częściej myślimy i czytamy o porodzie wiec dlatego porę są przezycia w nocy..
Ania najważniejsze jest uczucie a kto ile czasu sie zna to juz schodzi na drugi plan
No mój ostatnio mnie ochrzanil ze mylam okna i jutro jak przyjedzie to sam dokończy resztę no i zaczepi roletę i karnisz dla Malego do pokoju
Powiem wam ze ja np żadnych boli w ciszy nie odczuwalam (pierwszej) a teraz jakies klucia na dole plus takie ciagniecia aż w nogi idą no i dodatkowo maly bardzo w brzuchu mi szaleje ale z Cora w tej kwesti miałam tak samo a nawet bardziej boleśnie mnie kopala
Tak samo co do witamin.jedne biorą i maja Male dzieci a inne wcale i tez maja Male dzieci -nie ma regoly moim zdaniem.Ja musze brac bo i anemie mam i do tego skurcze w lydkach i problemy z moczem.przynsjmniej po lekach normalnie funkcjonujeania181111, jusella, nowatorka, majeczka87, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
No i remis
Powiem Wam ze u nas były emocjebyli znajomi i mi hanie wystraszyli ze az biedna zaczęła kopać jak zaczęli krzyczeć
wyszłam i ja uspokoilam
Powiem Wam : mam skurczedość mocne Ale nie regularne
bo liczę
ciekawe kiedy będą regularne
Sanna, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mojej ruchy się zmieniły. Nie są gwałtowne, nie szaleje. Rusza się mniej i spokojniej.
Ja przez to że się poklocilam że swoim to nie obejrzałam drugiej połowy meczu wolałam zamknąć się w sypialni.
Przyszedł i mnie przeprosił za swoje zachowanie ale co mi po Jego przepraszam. Niech się teraz modli by skargi nie bylo -
Kama trzymam kciuki zeby maz sie opanowal w czas i zeby nie bylo skargi.
Ja nie biore witamin a mam b duze dziecko. Takze to raczej od genow zalezy..
No a my wracamy od znajomych z meczu. Bylo piwko bezalkoholowe, byla pizza, bylo nawet ptasie mleczko polskie.teraz tylko miec nadzieje ze mnie nie bedzie od tego wszystkiego brzuch bolal
ale nie moglam sie powstrzymac
jusella, Pauli11, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Myslalam ze juz nadrukowalyscie dzis ze 3 strony a tu chyba pierwsza bede
Kama mam nadzieje ze skargi nie bedzie a Twoj maz wyciagnie wnioski... oby wszystko sie skonczylo dobrze
aniu jak tam po nocy? skurcze sie uspokoily?
Agnes ja dzis okna bede mycmeza nie ma bo pewnie tez by sapal :p
basia i dobrze jak nie dasz rady a chcesz miec czystochalpa z tego co mowisz duza to po co sie meczyc
U mnie ciszaprzed burza?
Mialam koszmarpojechalam rodzic razem z moja przyjaciolka (ona ma na styczen termin) i czekalysmy na sale. Na korytarzu zaczal sie robic poploch. Okazalo sie ze dzieci po urodzeniu umieraja z nieokreslonych przyczyn. Jakis wirus-oczy robia sie cale czarne (tzn bialka) i do 10 sekund zgon
Rozmyslilam sie i ucieklam ze szpitala. Mokra jak swinia bylam rano :0
ania181111, majeczka87, jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dobry
Tak skurcze się uspokoilyjest ok
Ale bardzo niespokojnie spałamWiec jeszcze troche polezakuje
zonti chyba za dużo przed pójściem spać horrorów oglądasz :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 07:19
majeczka87, jusella, Pauli11, Agaax lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
pozdrawiam Was z nad talerza ze śniadankiem i kawusi;) zaraz jade na badania;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 07:31
jusella, Pauli11, eve90 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Mi wczoraj skurcze przeszły po tabletkach. Pod prysznicem dałam radę z goleniem i nawet mąż mi powiedział, że wyszło super
Jusella ja mam dzisiaj 36+2, ale nawet nie zwróciłam uwagi, że mi pokazuje ile dni do końca. Na pewno mi tyle dni nie zostało, tylko więcej, bo termin mam na 13 lipca.ania181111, jusella, kama005, Pauli11, Agaax, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Im więcej jem tym lepsze cukry mam
Dzień dobry! Deszcz pada od rana, ale jakimś cudem wstałam i może nawet coś zrobię. Powodzenia na badaniach, na każdej wizycie, któa się dzi odbywa
i proszę - żadnych stresów, skurczów, plamień i porodów dziś!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 08:29
jusella, Pauli11, Zonti, Naditta, Agaax, renieczka, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
U mnie noc w końcu przespana do 8 ja Noe wiem co mam że o 5 rano się budzę.
Moje dziecię zawsze fajnie się że mną rano budzitzn ja go budzę bo śpi Grzecznie zawsze hehe
Torbę spakowalam.... Mam jedną i kurcze nie wzięłam ciuchów do wyjścia ani dla dziecka bo się nie zmieściło..chyba naszykuje mężowi i przywiezie jak będziemy wychodzić...
Na serducho moje mam tran i mam robić drzemki popołudniu. Echo serca wyszło ok i nawet dzidzi sprawdziła bo musiała ja podgladnac
jusella, Pauli11, renieczka, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Dzień dobry! Dobrze, że wczoraj tylko fałszywe alarmy były! Ja się wieczorem też trochę przestraszyłam, bo mi się brzuch mega napinał, ale na szczęście przeszło. Budziłam się w nocy co godzinę na siku, zwariować można
Mój mały też się mniej rusza niż kiedyś.Czuję jego wypinanie,przekręcanie, wkładanie stópek pod żebrami i czkawkę, ale te ruchy są znacznie bardziej leniwe niż kiedyś.
Miłego dnia wszystkimjusella, Pauli11, Agaax, Agness27, kot_bury, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Od dziś mogę rodzić - ciąża donoszona- jednak mam nadzieję, że Szymcio jeszcze z tydzień posiedzi u mamusi.
Upalny dzień dziś się zapowiada i pewno znów nic nie zrobię.
Powodzenia życzę wizytującym i miłego dnia dla wszystkich MamusiekWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 09:11
LilouK, Pauli11, Zonti, Agaax, Dalile, renieczka, Sanna, MirelS, Karolajjn:), eve90, Evanlyn, kot_bury lubią tę wiadomość