Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
U mnie pada od rana i niby fajnie bo jest czym oddychać ale przez ten deszcz senność mnie dopada ale nie ma co narzekać.
Nocka ładnie przespana oczywiście z cogodzinnym wstawaniem na siusiu ale już się do tego przyzwyczaiłam.
Milcia bardzo ładny brzuszek.
Nie wiem za co się dziś zabrać... nic mi się nie chce. Poczekam, aż mi wena przyjdzie.
jusella, kot_bury, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Sanna tak wieje że mi aż spadła koszula Przyczepiona na suszarce balkonowej! Chociaż teraz jak szłam do domu to jest duszno, gorąco i w ogóle makabrycznie. Nie ma czym oddychać.
Byłam u endokrynolog wyniki idealne. Ale po porodzie mam tak po prostu odstawić euthyrox.... Trochę mnie to zdziwiło...
Dziewczyny śliczne brzuszkiMaka, jusella, kot_bury, Agness27, Pauli11 lubią tę wiadomość
-
To i my się witamy w skończonym 36 tc. Pogoda u nas też okropna, wieje niesamowicie i zanosi się na burzę.
MirelS, jusella, Zonti, TheForfie, Sanna, Naditta, renieczka, mamuśka1, Milcia, Agaax, LilouK, aisa, kot_bury, Agness27, figaa, eve90, majeczka87, Kasiulina, stokrotka2013, Pauli11 lubią tę wiadomość
-
Witam się
U nas od rana lało a moja córa zadowolona bo mogła kaloszki założyć i pochodzic po kałuzach
Piękne historie związkowe macie
Niezapominajka piękna sesja zdjeciowa-w porę ja zrobiliście
Co do badań to ja teraz tylko mialam robiona morfologie i mocz oraz GBS.Wcześniej miałam na toxo,HIV,TSH,Hbs,Odczyn Wassermanna i nic lekarz nie mówił ze musze je powtarzac.Zobaczymy we wtorek na wizycie.
Nowa wielki podziw ze jestes ze swoim Mężem tyle czasu i do tego pierwsi partnerzy
Naditta Ty też widze miałaś przygode ze swoim
A co do antybiotyku to ja brałam amotaks na zapalenie dziąseł ale moja dentystka mówiła że w zadnym stopniu nie zagraza dziecku.Wspomniaała że jak się karmi piersia to jest gorzej bo antybiotyk może przedostac się do mleka matki.
Jusella to Twój Szymuś długi bo moja po porodzie miała 54 cm
A te Twoje koci ambry SA przesłodkie a na tym zdjęciu to już w ogóle
Kot Bury piękna historia dziadków –ale kiedys tak było.Teraz troche czasy się zmieniaja no i podejście do spraw związkowych itp. Też
Milcia piękny staż Dziadków.ja mam już tylko jedna Babcie bo dziadek zmarł młodo w wieku 42 lat ale zdążył 6 dzieci zrobić
Co do usg ja mam na każdej wizycie takie kilka minut.lekarz sprawdza ułożenie malucha,serduszko i wage no i płyn owodniowy.co do wielkości malucha to jeszcze mi nie podawał.moze we wtorek poda
Kama ślicznie łożeczko przygotowałaś.Ja czeka na mojego by ogarnał pokój małego i tez zaczne przygotowywania
jusella, kot_bury, eve90, stokrotka2013, Pauli11 lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:Sanna tak wieje że mi aż spadła koszula Przyczepiona na suszarce balkonowej! Chociaż teraz jak szłam do domu to jest duszno, gorąco i w ogóle makabrycznie. Nie ma czym oddychać.
Byłam u endokrynolog wyniki idealne. Ale po porodzie mam tak po prostu odstawić euthyrox.... Trochę mnie to zdziwiło...
Dziewczyny śliczne brzuszki
Kama ja na tarczycę biorę Letrox i mam brać do dnia porodu i odstawić. Po ok. 6 tygodniach od porodu mam iść na kontrolę (z wynikami badań), żeby sprawdzić czy te problemy z tarczycą związane były z ciążą, czy ogólnie mam problemy. Tobie lekarka nic nie mówiła
o kontroli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 11:51
-
Właśnie odebraliśmy z synkiem poród
moja gupiczka doczekała się potomstwa
mama czuje się dobrze a maluszki już zaliczyły 1-sze karmienie
Oby nam też tak sprawnie poszło jak jej ;Pjusella, TheForfie, renieczka, Agaax, aisa, kot_bury, figaa, eve90, Pauli11 lubią tę wiadomość
-
Maka jaka fajna stylówa
lasencjo Tyto chyba całe nic przytyłaś
Na Podkarpaciu nie ma czym oddychać, wieje i zachmurzone, ale duchota. Niech w końcu lunie, bo chodzę jak zombie...
A i jeśli któraś lubi h&m to się wczoraj wyprzedaże zaczęły, ja właśnie siedzę i wrzucam do koszyka. W końcu coś dla siebie,bo wyprawka skończonajusella, LilouK, Agness27, kot_bury, Pauli11 lubią tę wiadomość
-
Witamy się i My . u nas wicher wieje tak ze mój obronny pies jak by mógł to by pod łóżko wlazl hahaha. 32 stopnie w cieniu
idzie umrzeć a janglab wzielam się za porządki , i chyba tylko na komodzie i odkirzaniu się skończy , ;p
Fajne bunki macie już dziewczyny !
Co małżów My znamy się 4 lata od 2 jesteśmy po ślubie , kłócić klocimy się często obuydwoje mamy takie same znaki z zodiakow wiec to tez dużo daje hahah . ale jest na tyle kochany ze to ja zawsze się dre a on nie zwraca na to uwagi :p miedzy nami jest w ogóle 10 lat różnicy , i powiem szczerze ze nie wyobrazam sobie życia bez niegojusella, Marta22, Agness27, kot_bury, figaa, eve90, majeczka87, stokrotka2013, Pauli11 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Przyjechało łożeczko !!! Mężu będzie miał dzisiaj pełne ręce roboty
A dzisiaj zdecydowałam że zamówię jeszcze łóżeczko dostawkę do sypialni. Bo znając życie i starego to ja będę wstawała do małego świątek,piątek i niedziela- chłop śpi jak skała.. Nawet kot rozdzierający mordę pod jego uchem nie jest w stanie go wybudzić... A w nocy myślałam że pękne darł się i wydawał dzwięki "ajaje" "ojojojoj" "halooo".. No komicznie. Muszę go nagrać.
MirelS obecnie 60,5 kg waga mi pokazuje. Jestem + 6,5 kg niż przed ciążą.
jusella, Naditta, renieczka, Agaax, aisa, Agness27, kot_bury, eve90, MirelS, majeczka87, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Kama - mnie endokrynolog tłumaczyła, że w okresie połogu hormony szaleją i nie wiadomo tak do końca jak organizm będzie reagował w tym czasie na leki więc lepiej przerwę zrobić. Skoro obie mamy podobne zalecenia to znaczy, że tak ma być i na ten moment nie ma co się tym przejmować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 12:15
Agness27 lubi tę wiadomość
-
Mój też śpi jak skala. No powiedziałam mu kiedyś żeby okradli nas i by nawet nir ogarnął. Czasami pies szczekajacy go nie budzi. Masakra. Śmiałam się że pomimo tego że mała będzie w sypialni to chyba specjalnie kupię nianie elektroniczna i przystawie mu do ucha żeby usłyszał ale mam nadzieję że na płacz dziecka będzie wyczulony
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
To teraz ja wam napisze trochę o sobie
Otóż my poznaliśmy się na weselu.ja byłam dziewczyna świadka a on bratem cioteczyn panny młodej na wspólnym papierosie (wtedy jeszcze paliłam)
Tydzien później się rozstałam ze świadkiem i postanowiłam poszukac mojego meza teraz na naszej klasie i mi się udało.Sporo pisaliśmy do siebie i potem zaprosił mnie na wakacje do siebie do Malborka no i tam oficjalnie zostaliśmy parą
.Smielismy się ze to chyba jakies przeznaczenie nas połączyło bo oboje przeszliśmy poważne związki i szukaliśmy stabilizacji no i zrozumienia a nasze zycia były tak do siebie podobne i czuliśmy jakbyśmy się znali kopę lat
.miesiac później Hubert dostał prace w warszawie i jak się okazało wynajmował mieszkanie u wójka mojego byłego ;P
W 2 mies poźniej szybko podjeliśmy decyzje o dziecku i wspólnym zamieszkaniu no i za pierwszym razem się udało co byliśmy w szoku :)W grudniu ślub cywilny.Także krótki staż mieliśmy ale mimo to świetnie się dogadywaliśmy i kochaliśmy aż do teraz
.Jak mała miała pół roku to wprowadziliśmy się do moich rodzicow bo musiałam wrócic do pracy no i tam moja mama zgotowała nam piekło bo była wsciekła ze mój tak mi pomaga przy dziecku itp. a ona sama musiała nas wychowac bo tata jej nie pomagal no i wytrzymaliśmy poł roku i się wyprowadziliśmy do teściów.tam tez nie było wesolo z tesciowa poźniej ale tescie nam bardzo pomogli i mamy swoje mieszkanie a relacje z tesciowa tez się poprawiły z moja mama SA takie sobie..
A najśmieszniejsze jest to ze rodzice mojego też się na weselu poznali
No i tak w grudniu minie 6 lat małzenstwa a teraz w kwietniu mielismy Pierwsza rocznice slubu Kościelnego
Kazde małżeństwo czy para musi się dotrzec.Nas to zbliżyło że oboje byliśmy po trudnych przejsciach i potem już wspólnie przechodziliśmy ale już się wspieraliśmy no wiadomo kłótnie tez SA ale zawsze staramy się szybko dogadać
jusella, renieczka, alexxx, Maka, Agaax, LilouK, aisa, kot_bury, figaa, eve90, stokrotka2013, Pauli11 lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:
Maka, ale z Ciebie super okaz, prawdziwa sexy mama!
Ej, skąd sukienka? Szukam takiej podobnej od 2 tygodni.figaa lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
Dziewczyny w końcu wychodzę do domu ! Ciśnienie dzis rano 115/75 ,w południe 100/60, Ktg miałam jeszcze robione od rana 2razy dla pewności że mogę iść i w niedziele mam sie pokazac na oddziale mojemu lekarzowi. Cieszę się jak dziecko!
jusella, Zonti, ada89, Maka, Agaax, LilouK, aisa, Agness27, kot_bury, Naditta, figaa, MirelS, eve90, stokrotka2013, Pauli11 lubią tę wiadomość