Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMilcia gratulacje, super że szybko poszło:)
Ja dzisiaj byłam też szczepienie psa załatwić a później odebrałam zamówioną pościel
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e16e8f91714.jpg
Kasiulina, Dalile, jusella, Zuzulka88, nowatorka, Agness27, Naditta, Maka, LilouK, stokrotka2013, esoni, mamuśka1, renieczka, figaa, eve90, kot_bury, majeczka87, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Zuzulka ja proszę nie płacz już więcej.
Do szpitala to jakiś dresik najlepiej zabrać na dzień, weź jakąś książkę, klapki pod prysznic, kosmetyki...
Pomyśl, że lepiej teraz poleżeć i urodzić w terminie niż urodzić wcześniej i siedzieć tydzień czy dwa w szpitalu z Maluszkiem. Trzymam kciuki mocno.Dalile, Agness27, LilouK, aisa, stokrotka2013, renieczka, Zuzulka88, Agaax, eve90, kot_bury, TheForfie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDalile wrote:Śliczny zestawik, ale zakryj, bo się zakurzy
Będziesz używać tej kołderki/koca od razu?
Jeszcze będę go prać, leży póki co jak mój wróci z pracy, muszę mu zrobić instruktaż jak się zakłada bo on ma tym się zająć jak będę w szpitalu
Wiesz co kołdry póki co na pewno nie, no i poduszki, jak zamawiałam nie myślałam o tym że takie małe dzieci to z tego korzystać nie będąnajwyżej na chłodniejsze dni będę używać samej poszewki jako kocyk a tak to pielucha flanelowa czy coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 19:26
jusella, Agness27, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Zuzulka lekarze wiedza co robią i chca Cie zatrzymać w szpitalu by jak najdłużej dzidzie w brzuszku potrzymać i w razie jak będzie chciała mocniej wyjść to dadzą leki na plucka .
Będzie dobrze
Marta śliczny kącik dla dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 19:29
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zuzulka, nie płacz! Będzie dobrze, doncia łory!
Weź koniecznie jakieś książki i gazety, nadrobisz zaległości
Będziesz bezpieczna i Ty i maluch, pod okiem lekarzy, a to najważniejsze!
LilouK, ale jesteś apetyczna!
Zobaczcie jakie cudeńka wczoraj dorwałam na wyprzedaży:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/46d75e4fad40.jpg
jusella, Maka, LilouK, MirelS, aisa, Dalile, stokrotka2013, Marta22, Agness27, mamuśka1, renieczka, Zuzulka88, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Zuzulka88 wrote:Dzięki Agness
Póki co muszę się pozbierać, przestać płakać i spakować torbę na jutro. Nigdy w szpitalu nie byłam, więc nawet nie wiem co ze sobą wziąćeh...
goodwill, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
ja po wizycie kontrolenj u mojej pani dr, szyjka 1 cm.. dzwiwiła sie ze ja jeszcze na chodzi.. zalecenia dużo seksu i wyganiamy mlodą...
brzuch raz boli raz nie boli...LilouK, nowatorka, jusella, esoni, mamuśka1, renieczka, Zuzulka88, Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Zuzulka w którym szpitalu będziesz? Nie martw się, ja też w skończonym 34 leżałam ze skróconą, z rozwarciem i jeszcze się trzymam. W szpitalu nudy, ale to dla Waszego dobra i żeby była szybka reakcja jakby co
Powiedział Ci ile ma Twoja szyjka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 20:01
Zuzulka88, kot_bury, TheForfie lubią tę wiadomość