Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sloneczko niektorzy ludzie nie rozumieja po prostu nawet ze komus przykrosc robia i mowia co im slina na jezyk przyniesie. czasami sa to nasi najblizsi i nic z tym niestety nie zrobimy. trzeba wyrobic sobie do tego duuuuzy dystans
kot_bury lubi tę wiadomość
-
Nam doradca kredytowy powiedział że najlepiej jakby mała poczekala z przyjściem na świat! Nosz b śmieszne.
Po awanturze z moim bolał mnie odcinek krzyżowy pleców, do tego Podbrzusze napierdalo. Chodziłam wolno bo się szybciej nie dalo! W końcu po długim czasie takich napadów bólu przeszło. Zanim wyszłam z domu wzięłam persen, nospę, magnez.
Najważniejsze że mnie przeprosił i zrozumiał swój błąd.
Teraz czas na odpoczynek i zaczynam was nadrabiaćMirelS, nowatorka, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Naditta wrote:
MirelS, z tym porodem to chyba nie zawsze tak to działa, bo koleżanka chodziła z rozwarciem i bez szyjki kilka tygodni, urodziła kilka dni po terminie: 12 godzin próbowała naturalnie, po czym skończyło się cesarką. A też jej wszyscy wróżyli, że poród będzie szybko bo rozwarcie już jest.
Mam nadzieję, że u Ciebie będzie na odwrót, lekko i szybko pójdzie!
)
no to mnie pocieszyłaś, haha ;P chodzić 1,5 miesiąca zestresowanym, że poród będzie przedwczesny a później przenosić ciążę i to z ciężkim porodem, masakra oO mam nadzieję, że jednak wdam się w moją mamę, która rodziła pierwsze przed terminem i ekspresem
A co do krytyki imion - właśnie z tego powodu my je ogłosimy rodzinie i znajomym dopiero po narodzinach. Jak ktoś pyta to mówimy, że jeszcze się wahamy. A wtedy będzie za późno na ich imionowe "dobre rady"Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 16:50
Karolajjn:), jusella, kama005, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Kama to fajnie ze sie juz pogodziliscie.
Agness moja mama tez jest z tych co maja zawsze racje a jak probujesz jej cos przemowic to ci wydrazy taka dziure w brzuchu ze pozalujesz ze cos powiedzialasale juz sie do tego przyzwyczailam. Przytakuje i swoje robie
To juz chyba ostatnie zdjecie w dwupakuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 17:02
jusella, kama005, Pauli11, Kasiulina, Agness27, LilouK, MirelS, Sanna, stokrotka2013, renieczka, Agaax, mamuśka1, Zonti, aisa, esoni, figaa, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Serio z tym czopem tak jest? U mnie odszedł wczoraj podbarwiony krwią, później biały, dziś na razie cisza. Myślę, że po piątkowym badaniu tak mnie wzięło, bo lekarz mi trochę 'dokuczył'
jeszcze ten tydzień mogłybyśmy wytrzymać w dwupaku.
Ja butelki, smoczki, osłonki chyba po prostu wyparzę zalewając wrzątkiem.
Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki wku*wiłam się na maksa - dziś dzwoniłam do sklepu z wózkami - w zeszłym tygodniu zamówiłam, wpłaciłam zaliczkę i babka miała do mnie dzwonić jak przelew dojdzie a tu od środy cisza. DZwonię, pytam czy zaliczka dotarła - babeczka, że tak owszem już w czwartek no to ja pytam, kiedy wózek będzie a ta mi, że w połowie sierpnia. Nosz wcięło mnie maksymalnie - miałam czekać 3 - 4 tygodnie a tu nagle 8! Szlak niech to trafi!
-
Jusella, zadzwoń jeszcze raz i powiedz, że chcesz swoją zaliczkę spowrotem, bo nie tak się umawialiście. Postrasz ich, że idziesz kupić wózek gdzie indziej, może zadziała. Toż to normalne oszustwo jest! Mówią, że 3-4 tygodnie a jak już mają kasę, to połowa sierpnia?!
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Kocie Bury, ale siara, coś mi się podupcyło, że to Ty wstawiłaś zdjęcie kącika małej. Wybacz
W takim razie Kasiulina, kącik super
Wróciłam właśnie z szopingu. Jestem z siebie dumna, bo odmowiłam sobie szybkiego stołowania się w Burger Kingu, za to wciągnęlam pół litra latte
Kupiłam wreszcie poduszkę do karmienia Chicco Boppy. Po bożemu pomacałam w sklepie z każdej strony, okazało się, że jeszcze zniżkę dorzucili przy kasie i ostatecznie kupiłam ją taniej niż na necie. Jest radość
Jusella, awanturę zrób, postrasz ich rzecznikiem praw konsumenta czy jak to się tam zwie, bo to jakiś podły żart, że tyle masz czekać
O, a to my dziś przed sklepowym lansem, o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 17:53
jusella, Sanna, stokrotka2013, renieczka, Agness27, Maka, nowatorka, Agaax, mamuśka1, Kasiulina, Evanlyn, Zonti, Naditta, niezapominajka, aisa, kama005, Ejrene, figaa, kot_bury, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Dzwoniłam do fabryki i faktycznie takie terminy są
- dzwoniłam też do innych sklepów no i na stanie nie mają tych wózków - wszystko na zamówienie. Innego nie chcę i będę musiała czekać - babka strasznie mnie przepraszała i podobno poinformowali ich o tych terminach dopiero jak składali zmówienie. Sama doradzała zeby podzwonić po innych sklepach i zaliczkę też bez problemu mogą zwrócić. Rozmawiałam z Tatuśkiem i czekamy. Na szczęście wózek zastępczy będzie - mam 3 do wyboru ale nie zmienia to faktu, że zła jestem jak cholera!
LilouK, Agness27, nowatorka, eve90 lubią tę wiadomość
-
Jusella, no słaba ta sytuacja... Ważne, że nie zostaniecie całkiem bez wózka.
LilouK, jakbym była chłopem to bym się rzucała na Ciebie. Normalnie... WOW! Wyglądasz przepięknie!jusella, Sanna, Agness27, Agaax, LilouK, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście! -
Jusella trochę lipa z tym wózkiem. Ale myślę że te 2 tyg po porodzie jakoś przeżyjesz w starym wózku a później będzie już lans nową fura
Ja mam dalej wkurwa na siostrę - no nie mogę na nią patrzeć bo ciśnienie od razu mi podnosi.
A dla poprawy nastroju zamówiłam dzisiaj komode jeszcze jedna do pokoju małego. No i kotu dostanie też prezent - zakryta kuweta.. I jak Boga kocham wkurze się jak nie będzie chciał z niej korzystać - do tej pory miał odkryte, bo dałam za nią 120 zł. Jeszcze drapak by się nowy zdał bo ten ledwo zipie. Ta zwierzyna mnie wykończyjusella, LilouK lubią tę wiadomość
-
Hej
Przyszłam zameldować, że od jutra będę miała sporo czasu na nadrabianie - dostałam skierowanie do szpitalaSzyjka się skróciła i gine woli mnie mieć na oddziale
Tak więc od jutra przymusowe wczasy mnie czekają
Mam tylko nadzieję, że tam będzie internet, bo inaczej umrę z nudów
kama005, eve90, kot_bury, majeczka87 lubią tę wiadomość