Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama super informację z wizyty.
Dalile ślicznie wyglądacie.
Ja właśnie kończę robić barszcz czerwony i chyba pójdę spać. Pogoda nie zachęca do niczego bo strasznie leje u nas a znowu od jutra upały mają przyjść i tak źle i tak nie dobrze.majeczka87, jusella, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
-
LilouK wrote:O, może być i tak Majeczka, nie pomyślałam
Ja byłam drobniutka i chuda jak łyżwa, za to pierońsko dłuuuga. Generalnie taki obły sledź. Może mały w ślady starej poszedł, bo jego dupsko jest coraz wyżej, a głowa ponoć już 2/5 wstawiona w kanał
Naditta, mnie lekko bopolewa kość łonowa, ale tylko jak ćwiczę i się mocno rozkraczam. Miewam też rwy kulszowe. Czasem brzuch lekko zaboli, ale generalnie twardy zawodnik jestem i nie jojczę nad byle pierdołą, na większość rzeczy po prostu nie zwaracam uwagi. Musiałby mi pół podwozia urwać, żebym stwierdziła, że jednak może pora iść do lekarzaTak że tego, albo mam taką znieczulicę albo mnie rzeczywiście nic nie pobolewa
Miejmy nadzieję, że nas nic nie będzie pobolewać, a rozkręci się nagle i szybko pójdzie.
Ja bym sobie tak życzyła, żebym nie miała czasu za dużo rozmyślać kiedy i czy to już
Kama, to na takim etapie jeszcze lekarze zmieniają termin?
LilouK lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
Dalile ale śliczny brzuszek. Też nie mały podobnie jak mój! Czy mi sie wydaje czy też puchną Ci stopy? Na kiedy masz termin? Bo po suwaczku widzę ze niewiele dni nas dzieli. Ja dzis zalegam od rana na kanapie. Wstalam tylko na chwilkę naskrobałam pare ziemniaczków na obiad i przygotowałam kotlety schabowe i dalej leze z girami pod sufitem.Jeszcze chwilę i musze po syna do szkoły objechać. Ciśnienie mam dalej wysokie chociaż regularnie biorę leki 140-145/90-95 . Lekarz powiedział mi wczoraj ze nie może mi zwiększyć dawki bo do porodu muszę schodzić z dawki żebym mogła karmić piersią.
jusella lubi tę wiadomość
-
Stopy tylko po całym dniu, tak to w buty się mieszczę spokojnie
Termin na 23.07 i pewnie donoszę spokojnie, bo nic a nic oprócz kłucia w szyjce czy bóli okresowym dwa, trzy razy dziennie nie mam. Skurcz przepowiadający miałam jeden
Co do brzuszka, to ja uważam, że ogromny, ale wszysycy mi mówią, że jak na końcówkę, to malutki. Pewnie jest w sam raz
Esoni a dużo pijesz? Odstawiłaś sól? Może to coś pomoże leciutko jeszcze obniżyć to ciśnienie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 11:48
-
A ja mam dość dnia dzisiejszego. I moja mama Przegiela bo powiedziała jedno a zrobiła drugie i teraz mój M się wkurwia bo nie może wycieraczki wymienić. Niech ten dzień się już skończy. Zaraz się spóźnić do doradcy kredytowego i tyle z tego będzie bo bałwan się uparl że on teraz musi to zrobić.
-
Kasiulina wrote:Dzien dobry wszystkim
No to sie zaczelo..Milcia- gratulacje
ktora dzisiaj ?
U nas ostatnio baardzo aktywnie..mamy skonczony kacik dla Malej- bardzo sie ciesze, cala wyprawka skonczona, wszystko poprasowane.. u mnie oznak porodu zadnych nie widac.. brzuch urosl i wyszlo mi pare rozstepow nawet- na pamiatke
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a273bc39c4b.jpg
Dziewczyny powodzenia w dzisiejsza pelnie i milego dnia ! U mnie na szczescie koniec upalow
Fajny kącikKaruzelkę powieś z boku łóżeczka a nie z tyłu żeby córa nie musiała patrzeć do tyłu a na pewno będzie patrzyła na drążek jak już oczywiście będzie dostrzegała takie rzeczy.
eve90 lubi tę wiadomość
-
A więc mega się poklocilismy. Musze pojechać do doradcy kredytowego sama. Mój nie rozumie swojego błędu a wszystko moja wina. Trudno. Wie jedno. Jak nie pojedzie to może z domu wypierdalac. No dawno sir tak nie wkurwilam. Dzisiaj totalnie puściły mi nerwy. Wzięłam persen na uspokojenie.
-
aisa wrote:Fajny kącik
Karuzelkę powieś z boku łóżeczka a nie z tyłu żeby córa nie musiała patrzeć do tyłu a na pewno będzie patrzyła na drążek jak już oczywiście będzie dostrzegała takie rzeczy.
aisa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Milcia gratulacje!
Jak samopoczucie? Mi wczoraj zaczął odchodzić czop śluzowy z domieszką krwi, ma/miała któraś z Was też z tym do czynienia? Zastanawiam się ile jeszcze wytrzymamy w dwupakuZonti, majeczka87, nowatorka lubią tę wiadomość
-
Kama spokojnie, mnie też właśnie zdekompensował kierownik budowy ja tu wszystko załatwiam, pozamawiane, a oni mi mówią że robimy inaczej... to niech się zdecydują bo pare tys w tą czy w tamtą robi różnice a kto będzie za to brał odpowiedzialność !!!!
... pozałatwiałam jeszcze sprawy, brzuch boli raz silnej raz mocniej.. tak więc jak na ktg nic sie nie pisało tzn. że te bóle porodowe.. to poprostu ma napie... i wtedy będę się przejmować... gdyby coś się działo mam wrócić... no i moja pani dr chce mnie widzieć wieczorem..
Kijanka
-
Dalile ja mam dietę niskosoloną od poczatku ze względu na żylaki, do tego mój gin zalecił mi dietę wysokobiałkowa (podobno wiąże wodę) pije po trzy herbaty żurawinowe i pokrzywowe do tego na czczo sok z pokrzywy i sok z żurawiny i pietruszki i okolo 2l wody mineralnej. Odstawiłam tez słodycze bo podobno przyczyniają sie do wysokiego ciśnienia - wyczytałam to i internecie . Chociaż zaraz jak pojadę po córkę do szkoly to musze kupic sobie loda w czekoladzie bo mnie juz od paru dni nosi... ! Zauwazylam ze niższe mam ciśnienie jak poleżę i pospaceruje i potem znowu poleżę niż jak siedzę i leżę albo stoją - wtedy tez wiece puchnę! Wkurza mnie to ze każdy sie juz dopytuje " a to pani juz na wylocie nie? " was tez każdy pyta ze zdziwieniem " to pani jeszcze chodzi?" ...
jusella, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Ja mam dziś od wczoraj coraz więcej sluzu nie wiem czy to można nazwac czopem cholera, zadnych boli procz malpowych nie mam wiec zaciskam nogi i rozmawiam z malym ze jeszcze nie czas
Kama proszę Cie o spokoj i przypominam ze wkurwionko i klotnie niedawno zaliczyliście proszę Cię uprzejmie olewaj wszystko a jak urodzisz to nabierzesz sil i dacie mezowi do wiwatukijanka_88, jusella, Agaax lubią tę wiadomość