Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałam Wam jeszcze tylko powiedzieć, że do szpitala jechałam ze skurczami co 3 do 5 minut. Myślałam, że będzie już ze 6 cm rozwarcia, a tu dopiero 3. Ale po pół godziny było już 7 na sali przedporodowej, a po następnych 10 minutach już 10, ale pęcherz nie pękł. Dopiero jak puścił, to poszło i na jednym skurczu urodziłam. A po tych 2 godzinach poszłam jeszcze siku zrobić i o własnych nogach poszłam na salę poporodową.
Zonti, jusella, kataloza, alexxx, stokrotka2013, kama005, renieczka, Pauli11, Agness27, Agaax, TheForfie, Ejrene, figaa, Wiola90, kot_bury, eve90, Ana32 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milcia wielkie gratulacje ! Super, że tak szybko i sprawnie poszło i że możesz już tulić swoją córeczkę
Nowatorka ja mam jutro Ktg w szpitalu i usg to dowiem się ile waży i tez się boje..no ale cóż..bardzo bym chciała uniknąć cc
a u mnie dzisiaj szaro, buro i ponuro, ale dla mnie nawet lepiej bo wczoraj upał mnie kończył.
Jade zaraz na ryneczek po świeże owoce i warzywka, mam dzisiaj ochotę na obiad warzywnyalbo na zupkę ze świeżych pomidorów.. chyba zrobię trochę przecieru bo później może nie być czasu
jusella, kot_bury, nowatorka lubią tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
Dzien dobry wszystkim
No to sie zaczelo..Milcia- gratulacje
ktora dzisiaj ?
U nas ostatnio baardzo aktywnie..mamy skonczony kacik dla Malej- bardzo sie ciesze, cala wyprawka skonczona, wszystko poprasowane.. u mnie oznak porodu zadnych nie widac.. brzuch urosl i wyszlo mi pare rozstepow nawet- na pamiatke
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a273bc39c4b.jpg
Dziewczyny powodzenia w dzisiejsza pelnie i milego dnia ! U mnie na szczescie koniec upalow
jusella, ania181111, Naditta, renieczka, Pauli11, Sanna, aisa, LilouK, majeczka87, Agness27, alexxx, TheForfie, figaa, kot_bury, nowatorka, eve90 lubią tę wiadomość
-
Noc do d. Zasnelam chyba po 4!!! Jakoś tak. Jeszcze obudziła mnie później burza ale udało mi się pospac trochę.
My się zbieramy zaraz na USG. Nie mogę się doczekać jak zobaczymy mała
Potem mamy hardzo aktywny dzień bo jeszcze weterynarz, spotkanie z doradcą kredytowym, obiad u teściowej.
Po tej nocy aż zrobiłam sobie zwykła kawę na śniadanie.
A poza tym pada deszcz.Kasiulina, jusella, Zonti, Agness27, stokrotka2013, kot_bury, nowatorka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Podobno dzisiaj pierwszy dzień lata. Może w Polsce, bo tutaj to chyba jesień najpierw przyszła. Leje non stop od wczoraj.
Do tych co spać nie mogły: Bezsenność to też z pełnią związana może być.
Milcia, ogromne gratulacje! Dużo sił i zdrówka dla Was.
Chyba każda z nas zazdrości, że masz to już za sobą i że poród taki ekspres.
Jeszcze co do skurczów porodowych, to ja się nie znam, ale moja mama miała bezbolesne. Zaczęło się wieczorem "coś dziać", przespala spokojnie noc, o 6 rano poszła (3 km na piechotę) do szpitala, a ja się o 8 już urodziłam
Ej dziewczyny i nie straszcie, że pierwszy poród zawsze gorszy. Pamiętajcie, że większość tutaj to pierworódki. Musicie nas podnosić na duchu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 09:09
jusella, Agness27, stokrotka2013, Agaax, kot_bury, nowatorka, eve90 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
nick nieaktualnyMilcia
gratuluję kochana :* i zazdroszczę takiego porodu
Ciesz się maluchem, niech rośnie zdrowo!
I dzień dobry
Oj chyba jednak się worek rozwiązał nie na żartyJa juz mogłabym rodzić. Juz nie mogę się doczekać.
Oby tylko nie w piątek bo mężu na egzamin jedzie z pracy do innego miasta (3h drogi) i mam pietra ze będę np taxi musiała brać
Dziewczyny, współczuję bezsenności. Ale i u mnie coraz gorzej ze spaniem. Budzę się jak usłyszę byle szmer, nie wspominając o chrapiacym mężu i buszujacym kocurze. Mi się zdaje, że to już takie czuwanie się włącza.
Spokojnego dnia.Kasiulina, jusella, Agness27, stokrotka2013, alexxx lubią tę wiadomość
-
Milcia ślicznie Ci gratuluje
Życzymy dużo zdrówka dla was.
Na razie jak widać to porody super i życzę tego każdej z nas.
Ja usg i ktg mam w środę.
Dzisiejsza noc w końcu przespana ale i tak mam dziś lenia.
Dziś Pani pierze mi auto w środku a u nas pada że hoho...
Kasiulina śliczny kącik. Bardzo mi się kolorki podobająKasiulina, jusella, Agness27, stokrotka2013, kot_bury lubią tę wiadomość