Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kama005 wrote:
Nowatorka widzę że nie tylko ja mam obawy czy rozpoznam te skurcze porodowe :p
Ale ciekawie tu na tym naszym watku. A tak niedawno sie wydaje jak zaczynalysmy pisac i pokazywalysmy brzuchy wzdeciowe.ja bym b chciala wczesniej urodzic ze wzgledu na to ze moja jest b duza i sie boje porodu
alexxx, Pauli11, Agaax, TheForfie lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:
O 10 rano mamy USG także nie mogę się doczekać
Ja mam wizyte w czwartek i tez nie moge sie doczekac.
A Milcia urodzi w pelniWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 01:05
-
Mała jest już z nami
Urodziła się o 0.01
Poród szybki. O 22.20 byliśmy w szpitalu. Mała dostała 10 punktów, waga 3640 g i 55 cm
Nie jest w ogóle podobna do siostry.
Naditta, eve90, kama005, stokrotka2013, jusella, Gagaga, Karolajjn:), Evanlyn, Maka, Agness27, kijanka_88, Sanna, julietta139, mamuśka1, aisa, ada89, Dalile, alexxx, Kasiulina, Marta22, niezapominajka, renieczka, Pauli11, LilouK, majeczka87, Agaax, TheForfie, Ejrene, figaa, Wiola90, kot_bury, aga9009, MirelS, Dunda, Ana32 lubią tę wiadomość
-
Milcia gratulacje!!!! No wiec w koncu wazy troche mniej niz szacowali
jejku jak zazdroszcze takiego super szybkiego porodu :*
A ja zjadlam kawalek miesa z grila dzisiejszego bo tak mnie glod dopadl ze nie wytrzymalamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 01:58
jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Milcia gratulacje
Super wieści na bezsenną noc popieram eve
No i co tu robić ? W dodatku głodna się robię nie dobrze mam banana na parapecie na rano i chyba go zaraz zjem
Nadrobilam zaległości za cały dzień Basia zaciskaj nogi niech bobasek jeszcze posiedzi w brzuszku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 02:25
jusella, Agness27, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
U mnie podobnie nic nie zapowiada ze zasnę banan zjedzony popity sokiem jabłkowym i w sumie to jeszcze bym coś zjadła ehh gdzie ten sen ?
kama005, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
nick nieaktualny
-
Gratulację! No to się nam zaczęło! Ciekawe która następna na nocna wycieczkę pojedzie ! Dziewczyny wracajcie szybko do domu z tych szpitali z dzieciaczkami ! A Ty Basia trzymaj się ciepło . Wiem że pobyt tam nie jest fajny ale pare dni trzeba poleżeć żeby maleństwo odpoczęło w brzuszku i nie chciało się wybierać do nas za wcześnie. Ja dziś zaczynam 36 Tc. Ale leci ten czas ...
jusella, Agness27, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Gratulacje kochana !!! :* , ale mnie bezsenna noc ogarnęła 20 razy wstawalam , a to okno , mucha , drzwi otworzyć , a to siku iiii stwierdziła ze juz mi się nie opłaca dziś spać
Basiu zaciskaj nóżki ile wlezie , niech dzieciątko jeszcze posiedzi.Agaax lubi tę wiadomość
[/url]
-
Milcia gratuluję! ''' poród jak z bajki! Powiec czy z pierwszym też tak miałaś bo chce wiedzieć czy drugi poród jednak lepszy?
U mnie już bez spania.... Buuu nie umie.
Brzuch już lepiej nie stawia się.
Z tymi skurczami to niekoniecznie że ma boleć..... Mnie nie bolało tylko stawiał mi się brzuch w miarę regularnie co 5-7 minut więc to mnie Zaniepokoilo ale tylko dyskomfort że się zaciska.
Ja już nie czaje z tym tygodniem ciąży w szpitalu mi obliczyli 34 i 5 dni według ostatniej miesiaczki.
Jestem skazana jednak na siusiaka hehe.
Jak koleżanka zapytała co będzie to mówię że raczej chłopak bo wiesz ja mam dobrą rękę do siusiakow;-)jusella, nowatorka, Agness27, Dalile, Pauli11, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Położne mnie pochwaliły, że takie rodzące to one mogą mieć. Na porodówce byłam o 22.51, a poród 0.01, czyli godzina i 10 minut
Pierwszy poród to miałam tak, że skurcze zaczęły się ok 13, na porodówce byłam o 15.45, a urodziłam 19.50, więc jest różnica. Bardzo szybko rozwarcie postępowało. A już poszło szybko, jak pęcherz pękł. Niestety musiał sam, bo zabrakło narzędzi, bo tyle porodów.jusella, mamuśka1, alexxx, stokrotka2013, TheForfie, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
O kurczę dobre
no to na prawdę miałaś super. E końcu się nakręcam pozytywnie bo ciągle słyszę same negatywy i komplikacje związane z poradami.... Potrzebuję trochę pozytywnego nastawienia i nie ukrywam że chciałabym wcześniej urodzić bo dzidzia znowu się szykuje na spore dziecię...
nowatorka, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png