Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu dziekuje slicznie !
slodyczy też sobie nie odpuszczam, ale kiedy bedziemy wcinać jak nie teraz?
Nie wiem czemu wiele osób mi mówi ze mam mały brzuch ehh jakby był bardzo duzy to by było znów, że za duzy..ludzie
Basia zaciskaj nózki ! trzymam kciuki za WasJulian śliczne imię
Nowatorka moja kolezanka smarowała hemoroidy olejkiem ze słodkich migdałów i bardzo sobie chwaliła
ania181111, jusella, nowatorka, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
Tak Basiu dostałam sterydy 2 zastrzykach na płuca i 72 godzin lezałam pod jkims silnym lekiem rozkurczowym.Ja wyladowałam w szpitalu w dokładnie 33t 5 d z regularnymi skurczami.
Niestety sterydy moga dodatkowo powodowac skurcze wiec lezałam plackiem z lekami i skurczami. Po 5 dniach wypisai do domu nadal ze skurczami. Ale w domu z duza iloscia odpoczynku sa w miare do przezycia. Mam nadzieje ze dotrzymamy jeszcze troche
jusella, basia7777, Agness27 lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Tak Basiu dostałam sterydy 2 zastrzykach na płuca i 72 godzin lezałam pod jkims silnym lekiem rozkurczowym.Ja wyladowałam w szpitalu w dokładnie 33t 5 d z regularnymi skurczami.
Niestety sterydy moga dodatkowo powodowac skurcze wiec lezałam plackiem z lekami i skurczami. Po 5 dniach wypisai do domu nadal ze skurczami. Ale w domu z duza iloscia odpoczynku sa w miare do przezycia. Mam nadzieje ze dotrzymamy jeszcze troche
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
3 cm i waga 3860 na usg. Boli już bardzo. Skurcze co 3 minuty.
nowatorka, mamuśka1, kama005, Agaax, kijanka_88, alexxx, Gagaga, goodwill, Naditta, eve90, jusella, aisa, stokrotka2013, Agness27, Sanna, Marta22, Kasiulina, TheForfie, kot_bury, Ana32 lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:3 cm i waga 3860 na usg. Boli już bardzo. Skurcze co 3 minuty.
. co to by bylo za 3 tyg
Ps. Czemu Milcia ma na suwaczku 36 tyg i 4 dni i napisane ze 11 dni brakuje? Cos tu nie gra
Dziewczyny a te skurcze porodowe to wyobrazam sobie sa bardzo bolesne nie? Tzn teoretycznie jakbym miala skurcze czyli twardnienie, zaciskanie brzucha co 5 min ale bez bolu to to nie bylyby TE skurcze. Dobrze rozumuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 23:08
alexxx, eve90, jusella, TheForfie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milcia czekamy na dobre wieści:)
Basiu ja podobnie jak Pauli dostałam 2 zastrzyki na płucka, kroplówkę jedną rozkurczową, jak ją podali było ciut lepiej, po dobie zleciała, skurcze wróciły, więc podali kolejną i powiedzieli,że to nie jest do końca dobre ani dla mnie ani dla dziecka, więc dadzą dwie i będą czekać co się wydarzy. Po drugiej było troszkę lepiej, skurcze były, ale już nie tak bolesne, aż w końcu ktg pokazało ze 3 skurcze i po 6 dobach puścili do domu i kazali wytrzymać do 36 tyg, bo wtedy byłam w 34. Myślałam, że to niemożliwe, ale modliłam się o każdy dzień i chodziłam tylko do łazienki i proszęcud
z tobą też tak będzie!
Nowatorka skurcze porodowe na pewno rozpoznasz, jeśli napina się brzuch ale nie czujesz bólu to na pewno jeszcze nie to. Te,które zmuszą cię do wyjazdu do szpitala będą boleć i to tak troszkę bardzouwierz mi, rozpoznasz je
alexxx, nowatorka, jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ania ludziom się nie dogodzi
Milcia trzymam kciuki i czekamy na dzidziepo cichu zazdroszczę
piękna waga
Podejrzewam że mój synio może mieć podobna bo w 35+3 miał 3600 i troszkę się obawiam.
mamuśka1, julietta139, jusella, kama005, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
alexxx wrote:Ania ludziom się nie dogodzi
Milcia trzymam kciuki i czekamy na dzidziepo cichu zazdroszczę
piękna waga
Podejrzewam że mój synio może mieć podobna bo w 35+3 miał 3600 i troszkę się obawiam. -
No milcia ma tak jak ja 13.07. Ach trzymam kciuki!!!
Nowatorka widzę że nie tylko ja mam obawy czy rozpoznam te skurcze porodowe :pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 23:49
nowatorka, stokrotka2013, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość