Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O kurczaki:)
Milcia trzymamy kciuki:)
Moje skurcze po spacerku przyspieszyly sa jak narazie co 30 minut. Mamy jeszcze czekac ale przynajmniej pysznego loda zjadlam
Czas na kapiel i szykowanie kapci do szpitalaZonti, jusella, Naditta, Agness27, Pauli11, Gagaga, mamuśka1, nowatorka, ania181111, alexxx, Kasiulina, Agaax, stokrotka2013, Sanna, TheForfie, Ejrene, kot_bury lubią tę wiadomość
Spełniona mama z własną firmą www.paperstudio.pl -
nowatorka wrote:Zrobilam ten "test" ale nic nie mam. Ale dalej szczypie
A może spróbuj nawilzyc oliwka badz tłustym kremem jak nivea czy bambino może ulży
Mnie ostatnio szczypalo jak 2 czy 3 dni nie mogłam się załatwić i ja muszę maścią smarować by się późny babla ale uparciuch nie chce się wyleczyć...
Basiu trzymaj sie i oby lekarze pomogli dzidziusia w brzuszku zatrzymać na jeszcze trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 22:00
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Pauli11 wrote:Jusella swietny plan
Ogolnie pewnie cały ten mój zapał wypali sie jak tylko pozowla mi juz wrócic do normalnej aktywnosci
Poprstu od lezenia na kanaie mozna dostac fioła :p Ale nie narzekam bo lepiej niz w szpitalu
Z reszta niektóre mamusie musiały lezec cała ciaze a u mnie to wyjdzie nieco ponad 2 tygodnie wiec nie powinnam az tak narzekac. Tyle ze ja na codzien jestem bardzo aktywna wiec ta bezcynnosc mnie bardzo meczy
Nie ma co narzekaćja leże już 14 tydzień i to jest dopiero masakra... na szczęście w czwartek wizyta i 99% szans że w końcu będe mogła wstać z łóżka
ogólnie zero kondycji, męczy mnie dosłownie wszystko ;/ musze sie rozruszać do porodu bo inaczej to ja nie wiem jak dam rade ;/ nie będe miała siły małego na rękch utrzymać, Także trzymajcie kciuki jak wstanę to sprzątam cały dom na błysk hehe
jusella, Agness27, ania181111, Zonti, stokrotka2013, Sanna, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, gdzieś w internecie przeczytane: "poród jest jak maraton, a kto startuje w maratonie bez przygotowania?". Dlatego jak tylko można, to chyba ruch jak najbardziej
Ja dzisiaj ponad 6 km spaceru, z czego powrót prawie biegiem bo zaczęło padać.
Teraz ledwo żywa, ale szczęśliwa
Mąż aż z podziwem na mnie patrzył, bo sam już zmęczony był chyba bardziej ode mnie pod koniec tego spaceru.kijanka_88, jusella, nowatorka, aisa, Zonti, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Ale złapał mnie ból w krzyżu. Nosz kurde. Dół brzucha też boli kluje czasami. Mała się wierci. Masakra...
Poprasowalam, zrobiłam dwa prania, starlam kurze. Jeszcze kuchnie muszę ogarnąć.
Milcia czekamy na wieści! Powodzenia!!!!!
O właśnie kapcie i klapki muszę ogarnąć do mojej walizkijusella lubi tę wiadomość
-
Naditta ja też łaże bez opamietania, rano wyłaże sie w stajni, bo zanim wypuszcze wróce pójde, porobie wykąpie itp.. to z 4 km zrobie..
a popołudniu jeszcze na spacer..
Moja mama jak do mnie dzwoni to się smieje, że znowu skracam szyjkę..Naditta, Zonti, jusella, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Ja staram się codziennie zrobić minimum 4 km. Tylko deszcz, albo bardzo złe samopoczucie może mnie zatrzymać
Ale ja zawsze lubiłam chodzić. Nie potrafię wysiedzieć w domu jak ładna pogoda za oknem. Z kolei jak przychodzi jesień to z pod koła bym nosa nie wychylała...kijanka_88, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Witam się późną porą
3 dni mnie nie było a tu się tyle dzieje ;O
Kamenka gratuluję córci:*
Milcia trzymam kciuki za Was
tyle chciałam Wam poodpisywać i w koncu nie pamietam nic(
Mi wczoraj odszedł kawałek czopa i dziś o tej samej godzinie co wczoraj też kawałek. Chyba to czop, tak mi sie wydaje. Ogólnie mam duży nacisk na dół brzucha, okropny apetyt i nie zliczone ilości energii. Moze to ta zblizająca sie pełnia?
a oto my w 36+5
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e82df8ec2b16.jpg
ostatnio pochłaniam takie ilości owoców ze z podziwu nie mogę wyjsccodziennie truskawki, czereśnie, agrest i od 2 dni borówki lesne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 22:27
ania181111, kama005, jusella, LilouK, mamuśka1, nowatorka, Maka, Agaax, Naditta, eve90, aisa, stokrotka2013, Agness27, Sanna, kot_bury lubią tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
No ja właśnie siedzę i mam taki ucisk w dole brzucha promieniujacy na plecy i niżej że aż mega zabolalo. Ehh. Pełnia mówicie. Będzie ciekawie.
U mnie jakaś parka próbuje naprawić samochód. Ona panikuje a on na spokojnie do tematu podejść. Nawet jej zaproponował by se poszła spaćdzielny chłopak. A przy okazji coś polamal przy zderzaku (akurat wieszalam pranie na balkonie a mieszkam na 1 piętrze).
-
Pauli a dostałaś sterydy na płuca?
Mi dalej stawia się brzuch ale już nie tak często ale jest.
A ile cie trzymali w szpitalu?
Z tego.co się dowiedziałam to moja szyjka na pewno nie ma już 4 cm tylko chyba 2 bo palcem sprawdzała. Na szczęście zamknięta i przepływy też ok. Maluch bardzo ładny więc pod tym względem ok i waga 2,5 kg
Oczywiście powiedziałam aby nie mówiła płci to namawiala mnie czy na.pewno... Hehe ale raczej chłopak bo jak zaczęłam wymieniać imiona że dziewczynka to Elena a chłopak Dominik lub Julian to mówi że Julian ładnie.... Czyli co! Skupiła się na męskich imionachjusella, Agaax, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png