Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O kurczaki:)
Milcia trzymamy kciuki:)
Moje skurcze po spacerku przyspieszyly sa jak narazie co 30 minut. Mamy jeszcze czekac ale przynajmniej pysznego loda zjadlam
Czas na kapiel i szykowanie kapci do szpitala
Zonti, jusella, Naditta, Agness27, Pauli11, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nowatorka, ania181111, alexxx, Kasiulina, Agaax, stokrotka2013, Sanna, TheForfie, Ejrene, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Spełniona mama z własną firmą www.paperstudio.pl -
nowatorka wrote:Zrobilam ten "test" ale nic nie mam. Ale dalej szczypie
A może spróbuj nawilzyc oliwka badz tłustym kremem jak nivea czy bambino może ulży
Mnie ostatnio szczypalo jak 2 czy 3 dni nie mogłam się załatwić i ja muszę maścią smarować by się późny babla ale uparciuch nie chce się wyleczyć...
Basiu trzymaj sie i oby lekarze pomogli dzidziusia w brzuszku zatrzymać na jeszcze trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 22:00
nowatorka lubi tę wiadomość

-
Pauli11 wrote:Jusella swietny plan
Ogolnie pewnie cały ten mój zapał wypali sie jak tylko pozowla mi juz wrócic do normalnej aktywnosci
Poprstu od lezenia na kanaie mozna dostac fioła :p Ale nie narzekam bo lepiej niz w szpitalu
Z reszta niektóre mamusie musiały lezec cała ciaze a u mnie to wyjdzie nieco ponad 2 tygodnie wiec nie powinnam az tak narzekac. Tyle ze ja na codzien jestem bardzo aktywna wiec ta bezcynnosc mnie bardzo meczy 
Nie ma co narzekać
ja leże już 14 tydzień i to jest dopiero masakra... na szczęście w czwartek wizyta i 99% szans że w końcu będe mogła wstać z łóżka
ogólnie zero kondycji, męczy mnie dosłownie wszystko ;/ musze sie rozruszać do porodu bo inaczej to ja nie wiem jak dam rade ;/ nie będe miała siły małego na rękch utrzymać, Także trzymajcie kciuki jak wstanę to sprzątam cały dom na błysk hehe
jusella, Agness27, ania181111, Zonti, stokrotka2013, Sanna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, gdzieś w internecie przeczytane: "poród jest jak maraton, a kto startuje w maratonie bez przygotowania?". Dlatego jak tylko można, to chyba ruch jak najbardziej

Ja dzisiaj ponad 6 km spaceru, z czego powrót prawie biegiem bo zaczęło padać.
Teraz ledwo żywa, ale szczęśliwa
Mąż aż z podziwem na mnie patrzył, bo sam już zmęczony był chyba bardziej ode mnie pod koniec tego spaceru.
kijanka_88, jusella, nowatorka, aisa, Zonti, TheForfie, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
17.07.2016

-
Ale złapał mnie ból w krzyżu. Nosz kurde. Dół brzucha też boli kluje czasami. Mała się wierci. Masakra...
Poprasowalam, zrobiłam dwa prania, starlam kurze. Jeszcze kuchnie muszę ogarnąć.
Milcia czekamy na wieści! Powodzenia!!!!!
O właśnie kapcie i klapki muszę ogarnąć do mojej walizki
jusella lubi tę wiadomość
-
Naditta ja też łaże bez opamietania, rano wyłaże sie w stajni, bo zanim wypuszcze wróce pójde, porobie wykąpie itp.. to z 4 km zrobie..
a popołudniu jeszcze na spacer..
Moja mama jak do mnie dzwoni to się smieje, że znowu skracam szyjkę..
Naditta, Zonti, jusella, TheForfie, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Ja staram się codziennie zrobić minimum 4 km. Tylko deszcz, albo bardzo złe samopoczucie może mnie zatrzymać

Ale ja zawsze lubiłam chodzić. Nie potrafię wysiedzieć w domu jak ładna pogoda za oknem. Z kolei jak przychodzi jesień to z pod koła bym nosa nie wychylała...
kijanka_88, jusella, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
17.07.2016

-
Witam się późną porą
3 dni mnie nie było a tu się tyle dzieje ;O
Kamenka gratuluję córci
:*
Milcia trzymam kciuki za Was
tyle chciałam Wam poodpisywać i w koncu nie pamietam nic
(
Mi wczoraj odszedł kawałek czopa i dziś o tej samej godzinie co wczoraj też kawałek. Chyba to czop, tak mi sie wydaje. Ogólnie mam duży nacisk na dół brzucha, okropny apetyt i nie zliczone ilości energii. Moze to ta zblizająca sie pełnia?
a oto my w 36+5
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e82df8ec2b16.jpg
ostatnio pochłaniam takie ilości owoców ze z podziwu nie mogę wyjsc
codziennie truskawki, czereśnie, agrest i od 2 dni borówki lesne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 22:27
ania181111, kama005, jusella, LilouK, nick nieaktualny, nowatorka, Maka, Agaax, Naditta, eve90, aisa, stokrotka2013, Agness27, Sanna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
No ja właśnie siedzę i mam taki ucisk w dole brzucha promieniujacy na plecy i niżej że aż mega zabolalo. Ehh. Pełnia mówicie. Będzie ciekawie.
U mnie jakaś parka próbuje naprawić samochód. Ona panikuje a on na spokojnie do tematu podejść. Nawet jej zaproponował by se poszła spać
dzielny chłopak. A przy okazji coś polamal przy zderzaku (akurat wieszalam pranie na balkonie a mieszkam na 1 piętrze).
-
Pauli a dostałaś sterydy na płuca?
Mi dalej stawia się brzuch ale już nie tak często ale jest.
A ile cie trzymali w szpitalu?
Z tego.co się dowiedziałam to moja szyjka na pewno nie ma już 4 cm tylko chyba 2 bo palcem sprawdzała. Na szczęście zamknięta i przepływy też ok. Maluch bardzo ładny więc pod tym względem ok i waga 2,5 kg
Oczywiście powiedziałam aby nie mówiła płci to namawiala mnie czy na.pewno... Hehe ale raczej chłopak bo jak zaczęłam wymieniać imiona że dziewczynka to Elena a chłopak Dominik lub Julian to mówi że Julian ładnie.... Czyli co! Skupiła się na męskich imionach
jusella, Agaax, Agness27, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png

[/link]